Jeg leter etter produkttestere!

Reklame | OuiOui.no

Som seksualrådgiver blogger jeg fast, skriver artikler om sex og samliv og kommenterer medias syn på seksuallivet. I mine faste skriverier sprer jeg det glade budskap, og kunnskap, om seksuell nytelse. Jeg svarer også på lesernes spørsmål og gir råd og veiledning om erotiske leketøy.

I den forbindelse søker jeg nå etter produkttestere
For å bli produkttester må du skrive godt norsk, være positiv og åpen for å prøve nye ting og du må ha et godt forhold til kroppen din. Produktene som testes vil først og fremst henvende seg mot kvinner – men par og menn kan også melde seg. Alle vil bli tatt med i vurderingen.

Som produkttester vil du være anonym, men testene som utføres av OuiOuis testere vil merkes tydelig og holdes utenom betalende kunders produkttester.

Våre produkttestere vil få tilsendt et, eller flere, produkter til testing tre ganger i året. I den første pakken vil du motta alt du trenger for den første produkttesten, samt de som kommer. Glidemiddel, leketøysrens og evt batterier ligger ved forsendelsen. I produktanmeldelsen forventer vi at man legger vekt på hele brukeropplevelsen. Alt fra å åpne emballasjen, lade produktet og til å bruke det.

Hva må du gjøre for å søke?
Du må sende oss en søknad hvor du forteller litt om hvilken livssituasjon du er i, om du har brukt sexleketøy før eller ei, og om hvorfor nettopp du burde teste produkter for oss. Om du har en partner må han / hun vite om søknaden og være positiv til å delta.

Vi tar kun imot seriøse søkere og vektlegger språk og skriftlig fremstilling i søknaden.

Vil du søke?
Gå inn på OuiOui.no [klikk her] og legg igjen en søknad eller send meg din søknad på epost: hei[@] ouioui.no

Merk:
Kunder har mulighet til å legge igjen egne vurderinger og anmeldelser av produkter på våre nettsider på OuiOui.no. Disse er kjøpt og betalt av kunden selv. OuiOui påvirker ikke i noen grad hva som skrives om produktene.

Når produktene er testet og anmeldelsen er skrevet og levert inn er produktene dine til odel og eie. Det utbetales således ikke lønn eller feriepenger på oppdraget.  Eventuelle skatter og avgifter må betales av testeren selv.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg