Kjedelig sex sier du?

Man er ikke en perfekt elsker selv om man er stor i kjeften, stillest vann har ofte dypest grunn og det er vanskelig å se på en person om han eller hun er god i senga. For ingen blir født med de egenskapene som skal til for å bli en god elsker. 

Alle kan kle av seg og ha sex, instinktene våre vet hvordan, men ikke alle har “bra sex”. Sex er en kunstform som må læres for at man skal kunne beherske den. Akkurat som enhver annen aktivitet skal det erfaring til for å mestre det. Proffe fotballspillere våkner ikke og tenker “I dag kommer jeg til å spille dødsbra” De øver i flere timer hver eneste dag, hver eneste uke. De trenger personer som kan trene de opp, utvikle dem og perfeksjonere teknikken.

Sex fungerer på samme måte
Du kan ikke bare forvente å alltid ha bra sex, men det er en mengde ting du selv kan gjøre for å bli en bedre sengepartner. Jeg mener at erfaring, kommunikasjon og bryting av rutiner er stikkord man bør ta hensyn til. Ingen er god i senga første gang de prøver seg, uten kommunikasjon er det nyttes løst, og om dere har sex i den samme enden av sengen hver fredag, til samme klokkeslett, er dere (dessverre) dømt til å mislykkes.

Sex handler om spenning
Mange par blir sittende i saksa fordi de er så forutsigbare. Lidenskap og begjær er viktig, og om dere har vært sammen en stund er det lett å glemme disse ingrediensene. Mange par opplever dessverre utroskap, og dette kan selvfølgelig skyldes mange grunner, men en av de mest brukte unnskyldningene er at man ikke får spenningen man higer etter hjemme lenger. Man føler seg ikke attraktiv. Man får ingen tilbakemeldinger. Og så er man kanskje ute med jobben, eller vennegjengen, man møter en person som åpenlyst er interessert og gir deg både komplimenter og lystige blikk…

Noen smartinger sier “det er helt greit å se på menyen ute, så lenge man spiser hjemme” og det er mye sannhet i det. Selvtillit og fantasi skaper et bedre sexliv, noen ganger trenger man å ta seg selv i nakken om man føler at det begynner å gå rutine i det man gjør sammen. For selv om man har masse av kjærlighet trenger man også litt lidenskap og man trenger definitivt ikke ha gruppesex for å ha spennende sex.

Synes du at sexen med kjæresten er litt forutsigbar og har blitt litt kjedelig? Eller har du bare lyst til å prøve noe som er litt annerledes? Her er en utfordring som dere bruker fire uker på å gjennomføre. Sett av tid til å gi sexlivet deres en vitamininnsprøytning. 

De to første ukene. Kos uten sex:
Tre ganger i uken, i to uker, skal dere kun konsentrere dere om å pjuske med hverandre og erte hverandre. Dere setter av 30 minutter til pjusk og kos. Om dere blir skikkelig tent er oralsex lov, men det er ikke lov å ligge. Dere skal altså kun kysse, kose og tilfredsstille hverandre, uten å ha samleie. Og dere skal selvsagt være nakne.

Husker du den opphissende blandingen av frustrasjon og spenning du følte der dere fomlet dere frem på hverandres kropper når du var ung og uerfaring? Sex uten samleie er en pirrende ting å prøve hvis sexlivet har blitt forutsigbart og kjedelig. Gni dere mot hverandre om dere blir kåte under tafsingen. Kanskje friksjonen blir til en orgasme…

De neste to ukene. Sex med tidsbegrensning:
Nå er det lov å ligge, men nå er det med tidsbegrensning på sexen. Fem ganger i uken skal dere sette av nøyaktig fem minutter til sex. Sett på alarmen og still den inn på fem minutter, ikke et minutt lengre. Dere må gjerne erte hverandre før alarmen slås på, men den seksuelle stimuleringen skal ikke overstige disse minuttene. Hopper dere bukk over forspill og befinner dere midt i samleie når alarmen går MÅ dere avslutte. Selv om ingen av dere, eller bare èn, har nådd orgasme. Det er kun lov til å sette alarmen på “sextid” én gang i døgnet og det er ikke lov til å gi hverandre munnsex, tilfredsstille hverandre, eller onanere i mellomtiden.

Etter disse fire ukene kan dere gjøre som dere vil igjen
Det er spennende å se om dere virkelig klarer å holde ut i to uker med kun “femminutterssex” og om dere klarer å la være å ligge sammen de to første. Hele poenget med denne fireukers øvelsen er å få gnisten tilbake. Dere må planlegge slik at dere legger til rette for både 30 minutters pjusk og fem minutters samleier. Kanskje dere til og med begynner å le av hele greia, eller enda bedre; begynner å snakke sammen om hvor håpløst det er å stoppe midt i samleiet, at det nærmest er umulig å la være å bli kåt uten å ligge sammen og at dere kutter ut fireukers prosjektet midt i fordi dere rett og slett ikke klarer å holde fingrene borte fra hverandre? 

Lykke til og send meg gjerne en melding med en oppdatering om hvordan det går 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg