Blir det noe på deg i helgen?

Da synes jeg du skal tenke over noen ting før du møter “prins Charming.” Her er en sjekkliste for første gang man har sex sammen. Legg den på lillehjernen og ta den frem når det gjelder!

Nummer 1: Pent undertøy
Da jeg var liten lærte mamma meg at jeg alltid skulle ha på helt og rent undertøy i tilfelle jeg kom utfor en ulykke og måtte på sykehus. Vel, den regelen gjelder ennå selv om jeg krysser fingrene for at jeg ikke havner i en ambulanse med det første… Hullete og kvapsete undertøy hører hjemme i søppeldunken. Spar gutta for bestemortrusene du bruker når du har mensen og tenk litt på om bh og truse det matcher eller ei. Gusjegrønt undertøy kan man kanskje spare seg for om man vet at man skal på en hot date? (Om man ikke er militær typen selvfølgelig)

Nummer 2: Personlig hygiene er viktig
Joda, de fleste jenter jeg kjenner er flinke til å fjerne noen ekstra kroppshår, og ja, de fleste pusser tennene sine regelmessig også. Men hvordan lukter vi? Kan vi drepe alt liv rundt oss med den nye parfymen fra Dior? Eller lukter det rett og slett grevling? En mellomting med parfyme er helt greit, og for all del; ikke bruk parfyme der nede. Du trenger ikke dusje parfyme lenger ned enn navelen, for parfyme på tunga innbyr ikke til en “dette vil jeg gjøre igjen” opplevelse. Og husk; ikke bruk vanlig såpe når du vasker deg nedentil.. Dette kan føre til sopp og ubehag. Det føles ikke behagelig for deg, og det lukter ikke blomster. En regelmessig sjekk hos legen utelukker diverse infeksjoner og/eller kjønnssykdommer.  

Nummer 3: Ikke spill død
Sex første gang med ny type er ikke alltid like vellykket. Og det er ikke så rart. For mange er det lettere å løsrive seg på et one night stand eller i et trygt forhold enn det er når man er forelsket og lettere smånervøs. Dermed blir vi kanskje litt reddere for å slå ut håret, men man trenger ikke spille død for det! Sett deg på toppen og vær med på å bestemme tempoet.

Nummer 4: Henger sammen med nummer 3.
Selv om man skal gjøre litt ut av seg i sengen er det ingen grunn til å skrike, hyle og rive av seg alt håret. Alt med måte. Om man svinger pisken på første date risikerer man å gi partneren hjerteinfarkt eller prestasjonsangst. La det vente.

Nummer 5: Ikke still dumme spørsmål
Vi jenter er flinke til å stille dumme spørsmål. Hold munnen igjen selv om du har lyst til å vite hvor mange damer han har ligget med. For det første har du ikke noe med det, og for det andre; om han har hatt endel vil han mest sannsynlig svare. (Han er jo mann..) Og da vil du bli liggende og angre på at du spurte. Derfor; la vær!

Nummer 6: Vær fornøyd med kroppen din – det er ingen grunn til panikk
Han har lyst til å ha sex med deg. Det er en grunn til det, derfor er det ingen grunn til at du skal dekke deg til med dyna, slå av lyset eller holde inn magen. Du har andre ting å tenke på enn hvordan du ser ut. Slå av hodet og nyt kroppen hans istedet.

Nummer 7: Fortell hva du liker og ikke
Ingen menn er tankelesere. Hvordan skal han vite hva du liker og ikke om du ikke sier ifra? Om han gjør noe du virkelig liker så fortell ham det, og om han famler i blinde må du gi beskjed om det også. På en pen måte. Gjensidig kommunikasjon er alfa og omega for bra sex.

Nummer 8: Pass på tennene!
Ingenting er så turn off som å få penisen oppskrapet av tenner! Ikke bare gjør det vondt akkurat der og da, men frykten for at det skal skje igjen kan skremme den barskeste mann og gjøre ham impotent resten av kvelden…

Nummer 9: Bruk kondom
Selv om prevensjon er begge parters ansvar, og du kanskje går ut i fra at han har det liggende siden han er mann, er det ingen grunn til at ikke du skal ha det tilgjengelig! Og neida, det er ingen som synes du er billig av den grunn. Du får kreditt for å være voksen nok til å ta ansvar. 

Nummer 10: Ikke fake orgasme!!!!
Vanvittig mange jenter later som de kommer fordi de ikke tør å fortelle hva som føles godt (punkt 7), fordi de ikke klarer å slappe av (punkt 6) fordi de ikke tør å utfolde seg (punkt 3) osv… Det er ingen grunn til å fake orgasme av den grunn! Tenk bare over hvor dum og lurt du ville følt deg om han faket for deg.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg