Husker du testiklene hans?

Er det noe som ofte glemmes under forspill så er det pungen. Det mange ikke tenker over er at testiklene reagerer like positivt på forsiktig stimulering som de er sårbare for smerte.

Testikler er store kjertler som produserer sæd og mannlige hormoner
Grunnen til at de henger utenfor kroppen i sin egen lille pung (kalles gjerne scrotum) er at sæden trives best i et litt kjøligere miljø. Testiklene holder som regel ca 34 grader, mot kroppens 37. Av samme grunn er ikke varme bad og trange bukser særlig gunstig for fruktbarheten.


Mange menn elsker at testiklene blir kjælt med og slikket. Og ta med følgende råd når det gjelder spesialbehandlingen av pungen:

  • Prøv å stryke innsiden av lårene hans og berøre testiklene lett med leppene
  • Slikk testiklene, start nedenfra og mot toppen
  • Prøv også massering mellom pungen og anus, samt å stryke lett over ballene
  • Slikk øverste del av låret mot punktet der penis og scrotum møtes. Berør tilfeldig penisen
  • Du kan også prøve å nappe forsiktig i testiklene med leppene, uten å skrape med tennene.


Kikker du nøye på testiklene kan det hende du oppdager at den ene henger litt lavere, og kanskje også er litt større enn den andre. Det er helt vanlig. Testiklene blir litt større når han er opphisset, og rett før utløsningen strammer de seg og hever seg mot penis.

Noen gutter hater at man leker med pungen, rett og slett fordi de er så følsomme nedentil at det gjør vondt og er ubehagelig. Ta høyde for det før du eventuelt begynner å småbite i testiklene hans…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg