Er hun et kjæresteemne?

Hvordan vet du at dama du dater kan være et godt kjæresteemne? Ikke alle damer er å spare på, men innimellom kan man finne gull…

Hun er selvstendig
Å gi en trøstende skulder er ok, men klarer hun seg ikke uten deg, er det lett å føle seg kvalt. Jenter med egen personlighet, økonomi og orden på følelsene er lettere å ha med å gjøre.

Hun er intelligent
Bimboer taper seg fort, så styr unna. En dame som stadig overrasker deg er godt å ha.

Dere passer sammen seksuelt
En perfekt kjæreste er seksuelt kompatibel. Det betyr at et forhold med en rosa plysjdame kan bli komplisert hvis du liker lakk, lær og pisk best.

Hun er pen
En super kjæreste er en som tiltaler deg, og tar seg godt ut. Dette betyr ikke at hun må være supermodell, men at hun er perfekt i dine øyne.

Hun respekterer deg
Hun lytter til hva du sier, selv om hun ikke nødvendigvis er enig. Hun lager ikke scener eller henger deg ut foran venner eller familie.

Hun lar deg være mann
Alarmklokkene bør ringe hvis hun allerede tidlig i forholdet prøver å tvinge i deg sin slankemat til frokost eller få deg til å droppe guttekveldene. Etter hvert vil du bare hate henne for det.

Hun maser ikke
I en perfekt verden maser ikke kjæresten på deg. I den virkelige verden gjelder det å finne en dame som velger sine slag, slik at ikke hver dag går med til krangling.

Hun går bra sammen med venner og familie
En perfekt kjæreste kommer over ens med dine foreldre, hjelper til og tar utfordringen med et smil. Hun har også empati med kamerater som har blitt dumpet og foreslår at gjengen må ta seg ekstra godt av dem.

Hun elsker deg
En kvinne som elsker deg for den du er bør du holde på. Du ser det i blikket hennes, og merker det på hvordan hun behandler deg.

Hun får deg til å ville bli en bedre mann
En mann som har funnet en perfekt kjæreste eller kone vil ha den følelsen – det kalles kjærlighet.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg