La dama gjøre jobben

Du er klar for sengen og alt du ønsker deg er en god natts søvn mens dama er skikkelig yr og vill… Det er jo flotte greier, men det betyr ikke at du må gjøre all jobben.

Noen posisjoner gjør at du kan slappe av mens hun er den som styrer showet. Om du lurer på hvordan du skal overbevise henne om å ta kontrollen kan du jo rett og slett fortelle henne at du gjerne vil se henne på toppen. Å få henne i de forskjellige posisjonene er enkelt, du bare manøvrerer kroppen hennes slik du vil ha det. Du er jo tross alt mannen i forholdet og selv om hun tror hun kanskje har kontrollen er det tross alt du som sitter med spaken 😉

Standard posisjon
Dette er den vanligste av henne på toppen. Legg deg ned på ryggen og la henne sette seg på deg. Hun hviler på knærne og beveger seg opp og ned. Om hun sitter rett opp og ned vil du se at penis beveger seg inn og ut av skjeden, mange finner dette utrolig opphissende. Om hun lener seg mer mot deg kan hun gni klitorisen mot nedre del av magen din og muligens få en heidundranes orgasme. Her er det supert om du hjelper til litt ved å stramme mellomgolvet og løfte deg litt mot henne så hun kan gni seg lettere.

Bakvendt posisjon
Dette er den samme stillingen som over, men med den forskjellen at hun sitter med ryggen til ansiktet ditt i stedet. Fra denne vinkelen får du full oversikt over hva som skjer og kan nyte utsikten, men husk at ikke alle jenter er glade for denne stillingen. Den utsikten du muligens elsker er den vi er redd for at du får… Du får se hele rumpa i all sin prakt og det er ikke mulig å skjule noen skavanker, noe vi vet utmerket godt. Tips! Dim ned lyset og trekk for gardinene uten å mørklegge rommet totalt. Du får fortsatt med deg hva som skjer og hun kan slappe av og nyte.

Kanin posisjon
Samme utgangspunkt som standard posisjon, men i stedet for å hvile knærne setter hun føttene i madrassen og sitter på huk. Ved å sitte slik kan hun heve og senke seg over penisen din og du vil se absolutt alt som foregår! Hjelp henne gjerne litt underveis med hevingen for dette er en tung øvelse, men herregud som den er verdt det! Har man prøvd denne stillingen èn gang blir det gjerne en favoritt. Stillingen er relativt slitsom, det er ikke sikkert hun klarer å holde på så lenge, men med tanke på den stimuleringen og det synet man får er det ikke mange menn som klarer å holde igjen heller. Så det går jo opp i opp.

Sengesitteren
Du sitter på sengen med føttene under rumpa di, bøy deg bakover og la henne sette seg på deg. Hun beveger seg opp og ned samtidig som hun hviler på knærne. Denne stillingen gir en deilig, full penetrasjon.

Ryggbuen
Ligg med ryggen på sengen med beina spredd mot golvet og la henne sette seg på deg (med ryggen mot ansiktet ditt) samtidig som hun har føttene i golvet. Hun samler bena og lener seg bakover mot deg, samtidig som hun støtter seg med hendene på madrassen og beveger seg opp og ned. 

Enkelt rumpe grep
Ligg flatt på sengen med bena spredt. Hun legger seg oppå deg med rette, samlede ben. Hun kan nå velge mellom å vugge frem og tilbake eller løfte rumpa opp og ned, eller begge deler. Og din plikt? Vel, alt du trenger å gjøre er å ta en godt rumpegrep og følge med på turen.

Om dama di har lyst så la henne ta kontrollen og klatre opp på deg en gang i blant. Det gir deg en natt fri for de store anstrengelsene og sjansene for at hun skal få orgasme er større ettersom hun bestemmer tempo og trykk. Kom deg på ryggen og la henne få bestemme litt nå og da. Det har dere begge godt av!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg