Er du et vanedyr?

Det kan ikke sies mange nok ganger; folk som tør å ha sex på den andre siden av senga innimellom har et bedre sexliv enn de som alltid har seg midt på madrassen.
Det første steget mot et bedre sexliv er å bryte ut av kjedelige rutiner. Om man i tillegg har litt erfaring og er god på å kommunisere bør man klare å opprettholde et spennende sexliv uavhengig av om man har vært sammen i 10 måneder eller 10 år. Jeg kan berolige med at det ikke er forventet at man skal kunne utføre alle stillingene i Kama Sutra for å ha bra sex. Det er heller ikke meningen at partnerbytte, trekant eller dogging er alternativ som absolutt må utforskes av alle. Hva som betegner et godt sexliv er forskjellig fra person til person og i noen forhold opplever man at den ene parten vil mer eller mindre enn den andre, mens andre par er totalt i synk på når man har lyst.

Naboen din har nok ikke mer sex enn deg, selv om det kanskje høres sånn ut
I gjennomsnitt har nemlig nordmenn sex 1,5 ganger i uka. Er man nyforelsket har man mer sex, er man småbarnsforeldre har man som regel litt mindre sex. Det er helt normalt. Men her er det et varsko; Går dere igjennom en periode med lite sex er det uansett viktig å ikke glemme det helt eller prioritere det vekk. Etter en stund stenger kroppen av behovet og man husker nesten ikke hva som egentlig var greia. Har det gått så langt at dere tilnærmet aldri har dere så er det potensielt fare på ferde. Vi mennesker trenger nærhet, og et forhold helt uten sex blir plutselig kun et vennskap, så legg for all del sex inn i kalenderen!

Synes du at dere har et helt greit sexliv?
Ja, da har dere helt sikkert det. De fleste par har det nemlig helt nydelig sammen i sengen. Problemene kommer når man begynner å få prestasjonsangst i forhold til hva som skrives i media, hvordan kompisen har det med den nye flørten og hva man selv hadde av forventinger til et forhold da man var yngre.

Poenget jeg vil frem til er at det er bedre å være føre var
Hvor kult er det egentlig å oppdage at du synes partneren, eller sex med partneren, er kjedelig? For å unngå at det kommer til det stadiet er det på tide å spørre seg selv; når fant du og partneren på et nytt og spennende sprell sist?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg