Find my iPhone

Etter konserten fant vi ut at mamma hadde glemt igjen telefonen sin inne på Telenor Arena. Om den var stjålet eller mistet visste vi ikke, men vi skrudde på “Finn iPhone” og så at den lå ganske rolig og på samme sted. Sjansen for at den lå under stolene vi satt på var dermed veldig stor. Men vi hadde gått ut av arenaen, satt i bilen og var på vei tilbake til Oslo. Så hva gjør man? 

Jo, vi satt telefonen i “mistet modus” og la inn mitt telefonnummer. Etter drøyt et kvarter ringe det en hyggelig kar. Han hadde tatt vare på telefonen og vi kunne møte han i Oslo dagen etter. Fantastisk! Mamma ble happy for å få tilbake telefonen og jeg ble overrasket og drøyt glad for at det fortsatt finnes ærlige mennesker der ute. Og for teknologien har kommet så langt på vei. Hadde iPhonen vært borte ville hun uansett kunne kjøpt seg en ny og lastet ned alt innhold på nytt. Litt mer hassel, men ingenting ville vært mistet. Og fjernsletting fra iPhone gjør snoking i private saker til en umulig oppgave.

Klarer ikke å la være å tenke på at fjernsletting og “Find my iPhone” skulle vært mulig da jeg ble frastjålet min mobil under nattbading på Hersonissos på tidlig 2000-tall…

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg