Vox Restaurant, Reykjavik

Island er et fantastisk land. Vi tilbragte en langhelg i Reykjavik i mars i 2009 og det er en av de mest minnerike feriene jeg har hatt noensinne. Jeg var utrolig skuffet da vi landet på Keflavik og satt i taxien på vei mot byen. Alt vi så rundt oss var grått. Det luktet promt og det var ikke et menneske (eller dyr) å se noe sted. Etter å ha lempet fra oss bagasjen var det bare å dusje og gjøre seg klar for restaurantbesøk på Vox.

Det besøket startet en fantastisk helg på Island. Oppturene var utrolig mange, men når jeg ser tilbake på bildene vi tok er det Vox og stedet Tingvellir jeg husker aller best og har lyst til å reise tilbake til…

Det var ingen strek i regningen. Summen var heldigvis heller ikke i norske kroner…

Du finner Vox Restaurant på Hilton Hotel, Sudurlandsbraut 2, 108 Reykjavik


Miljø
Vox ligger på Hilton hotell. Vi valgte å gå bort da det ikke var så langt unna vårt hotell. Den tabben gjør man ikke igjen for det blåste godt den dagen vi hadde reservert bord… Klimaet på Islan varierer veldig og det er ikke alltid like morsomt å ankomme en bedre restaurant med hår som en høysåte.
Terningkast 4.

Service
Servicenivået var helt okei. Ikke noe å skrive hjem om, men ikke dårlig heller.
Terningkast 4.

Maten
Maten var god. Rettene var godt tilberedt, vinen passet ypperlig til og alt var bare velstand. Samboeren min spiste lundefugl (puffin) og det er jo litt pussig ettersom fuglen er fredet i Norge. Men på Island var det tyedligvis fritt frem for å spise stakkarene.
Terningkast 5.

Sånn alt i alt
Å besøke Vox er bedre enn å gå i turistfella og havne på restaurant “Perlan”. Vi spiste der også og det var langt fra noen flott opplevelse. (Men det er en annen historie) Vi kan helt klart anbefale en kveld på Vox, det er god mat og god vin til en okei penge!
Totalt terningkast for restaurant Vox: 5 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg