Hege (19) vant 3,9 millioner på skrapelodd!

 


Største skrapeloddgevinst i Skandinavia:

Onsdag denne uken vant 19-årige Hege fra Hordaland 500.000 euro på skrapelodd hos EuroLotto. Premien er den høyeste som noensinne er utbetalt på skrapelodd i Skandinavia.

Hege trodde knapt sine egne øyne da hun så 500.000 euro gå igjen tre ganger på loddet. Først etter at broren hadde sett vinnerloddet sammen meg henne, torde hun slippe jubelen løs. Hordalandskvinnen ble kontaktet av EuroLotto ved lunsjtider torsdag, og dermed var feiringen i gang.

– Jeg forsto at jeg hadde vunnet, men det føltes likevel sjokkerende da jeg fikk telefonen fra EuroLotto, sier Hege gledesstrålende.

Hun har allerede rukket å tenke på hva hun vil gjøre med pengene.

– Jeg bor hos broren min nå, men kommer nok til å kjøpe meg hus. Dessuten blir det nok både en bil og en lastebil til familiebedriften. Det drypper nok litt på familien også, avslører hun.

Nå kan Hege vente på at millionene triller inn på kontoen i løpet av kort tid. I henhold til regulatoriske lisenskrav fra spillmyndighetene LGA må vinnerloddet gjennom en såkalt KYC-prosess (Know Your Customer), hvor det bekreftes at det er spilleren som er faktisk rettighetshaver til gevinsten. Deretter utbetales pengene til vinnerens konto umiddelbart. Foruten millionpremien spanderer også EuroLotto økonomisk rådgivning fra Pengedoktoren AS.

Hege spilte skrapeloddet Silver Streak, et spill hvor man med en innsats på to euro har to sjanser til å vinne premier opp til 500.000 euro. Vinnerloddet var den første av totalt tre toppgevinster som har gått i den første serien på 10 millioner lodd med andre ord er det fortsatt to lodd med toppremien som skal vinnes før spillet går over på ny loddserie. Det er fortsatt ca fem millioner lodd igjen i den første loddserien.

– Dette er en milepæl i EuroLottos historie. Etter en drøy måneds drift har vi nå gleden av å kunne utbetale det første millionbeløpet til en skrapelodd-vinner. Det er selvfølgelig ekstra moro at hun er norsk, sier Morten Klein, største aksjonær i Cherryföretagen AB, selskapet som eier EuroLotto.

 

1 kommentar

Siste innlegg