Deilig Panna Cotta

Jeg simpelten elsker Panna Cotta! Det er enkelt og lage og smaker fantastisk godt. Om du har lyst til å spise noe annet enn bare riskrem i jula kan jeg anbefale deg å teste ut denne italienske nydeligheten 😉

Dette trenger du:
4 ½ stk gelatinplater
2 stk vaniljestang
7 ½ dl kremfløte
2 ½ dl sukker

Frosne bringebær og litt sukker evt kun pasjonsfrukt (best!)

Slik gjør du:
1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Skyll de godt og klem ut vannet.
2. Snitt vaniljestangene på midten, skrap ut frøene.
3. Kok forsiktig opp fløte, sukker, vaniljestangen og innholdet i den. Ta det av platen, kjøl i vannbad og ta ut vaniljestangen. Rør inn gelatinen.

Hell blandingen i seks små former eller glass. Avkjøl minst 3 timer før servering. Etter at blandingen har kjølnet og stivnet legger du på frosne bringerbær, rørte jordbår (så det blir en saus) eller innmaten fra seks pasjonsfrukter.

Jeg synes pasjonsfrukt er best fordi den syrlig smaken gjør seg veldig godt med den søte fløtepuddingen… Yummi!

7 kommentarer

Siste innlegg