Møte med russen :)


Idag har vi hatt et særdeles hyggelig møte med to jenter som snart er russ. Som så mange andre har de sendt en mail til oss i Kondomeriet med spørsmål om sponsing til russetiden.

Nå har det seg slik at vi i Kondomeriet i utgangspunktet ikke sponser russebiler og russebusser, for det er så utrolig mange som spør og vi har ikke lyst til å gjøre forskjell på noen. Til nå har vi gitt all russ en rabattordning slik at vi er med og "sponser alle".
Men idag er det mulig at ting snur litt…
Og grunnen er 24 jenter fra Oslo som planlegger russefeiringen for 2011 allerede nå. Ikke bare er de flinke til å skrive og uttrykke seg, men jentene har endel mellom ørene også. De er faktisk helt supre jenter som digger Kondomeriet og det vi står for! Og slike folk gjør oss så glade!
Jentene har gjort research om bedriften vår og virkelig satt seg inn i hva Kondomeriet er ,og det gjør meg litt rørt. Så nå er det altså mulig at ting snur seg litt her… Det er enda en stund til jentene skal ut og feire at de er ferdig med skolegangen, men til da skal vi ha fått ting litt på plass.
Vi har ikke lovet hverandre noenting, alt vi vet etter dette møtet er at vi har lyst til å gjøre noe sammen. Så hvem vet, kanskje du møter på en "Kondomeriet russ" en dag? 🙂
8 kommentarer

Siste innlegg