Herregud, de kommer aldri til å gi seg…

Det her er jo en rettsfarse… Å bruke skattepengene våre på dette er helt høl i huet…. Nå må de legge sin egen stolthet til side og la familien ta med Majlo til Sverige. At de holder hunden i skjul og nekter familien å møte ham uten å betale 4000kr er helt grusomt.

MAJLO ER FRIKJENT…. 🙂

Den svenske familien kjemper for Majlos rett til å leve. De har en to år gammel Amstaff som aldri har gjort noe galt. Familien er tydeligvis hundekjennere og har hatt Amstaff to ganger før. Men nå skal den norske stat avlive Majlo. Fordi de mener at den er her ulovlig.

Dette er så Ola Pottitt politikk at det er helt skummelt!!

At familien lover å ta Majlo tilbake til Sverige (hvor det faktisk er lov til å ha Amstaff) gidder ikke Norge å høre på. Neida, denne hunden er farlig, den skal dø.

amstaff

Ærlig talt!
Hadde Majlo blitt oppdaget i et kriminelt miljø og vært en agressiv, truende hund hadde det kanskje vært riktig å tenke på avlivning. Men Majlo er en familiehund, flokken hans er en dyrekjær familie som bryr seg om hunden sin og har kontroll på ham.

Loven straffer de lovlydige!
Når skal norske myndigheter skjønne at med den hundeloven vi har nå er det kun kriminelle som tjener på det?
Amstaff er en hunderase som er lojal og familiekjær. Men fordi den har "feil" utseende og har en populær bakgrunn i kriminelle miljøer skal den være ulovlig?? At norske myndigheter ikke bryr seg et døyt om hva NKK (Norsk kennel klubb) mener om "farlige og ulovlige" hunderaser er vel ingen overraskelse.

La oss forby populære ransbiler i samme slengen!
BMW og Audi burde også forbys her i Norge. Disse bilmerkene brukes så ofte i ransmiljøet at de ikke burde være her. Alle som ser en slik mørk bil kan brått tenke på å rane en bank eller et postkontor. La oss vrake disse bilmerkene før flere tenker på at de kan brukes i ran. Kjapp dere!!!

asexhibition
4 kommentarer
    1. MAN DREPER IKKE EN HUND FORDI DEN ER EN RASE! MAN AVLIVER EN FARLIG HUND, IKKE EN SOM IKKE ER FARLIG! FAEN TA! SKAL JEG DREPE FOLK JEG SYNES ER STYGGE DA FOR EKSEMPEL! NÅ KOKER DET OVER FOR MEG! DYR SKAL FÅ LEVE SÅ LENGE DET IKKE ER NOE GALT MED DEM!

    2. Jeg er sååå enig! En hund er ikke farlig pågrunn av rasen, men eieren! Javel, gener har en del å si, men er den avlet for å være FAMILIE VENNELIG er den det. En labrador kan likesågreit bite! Herregud, til og med Golden Retriver har blitt klasifisert som en mildt aggresiv hund! Disse er ikke verre, og de er utrolig hengivende til familiene sine…

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg