Deilig alenesex med en vibrator

Mange lurer på hvordan man kan tilfredsstille seg selv og hvilke teknikker som kan brukes. Når du kjenner din egen kropp, er det lettere å vite hva du liker. Ta på deg selv og finn ut hva du synes er godt. Det finnes ingen oppskrift som fungerer for “alle”, men her er noen tips for alenesex med en vibrator.

Nøkkelen til et godt sexliv er å slappe av og nyte øyeblikket. Det gjelder både når du har sex med andre og når du skal onanere. Legg vekk tanker om jobb, barn eller husarbeid og slipp deg løs. Et varmt bad kan ofte hjelpe på spenninger. 

Kom i stemning ved å tenke opphissende tanker. Fantaser om en sexy partner, tenk på en sexy film eller drøm deg inn i armene på en deilig kjendis. Erotisk litteratur og sensuell musikk kan også bidra til den rette stemningen.

Orienter deg i terrenget
Se gjerne på kjønnsorganene dine i et håndspeil for å orientere deg. Finn klitoris og vagina, og utforsk underlivet med fingrene. Dra vekk hetten over klitoris og kjenn hvor følsomt det er. Før også en finger inn i skjeden og kjenn hvordan den kjennes ut på innsiden og hvilke områder som er ekstra gode å stimulere.

Har du ikke prøvd det før, kan møtet med en vibrator gi overraskende herlige opplevelser. Bruk den der den pirrer mest. Blir vibreringen for intens, kan du legge en klut eller et tøystykke i mellom deg og den.

Bruk musklene
For å forsterke opplevelsen kan du bevege hoftene frem og tilbake mens du samtidig klemmer sammen muskulaturen i bekkebunnen. Varier hastigheten på vibratoren, eller ert klitoris ved å slå av og på vibreringen. Da slapper musklene av i mellomtiden. Du kan også klemme vibratoren mellom bena eller legge deg oppå den.

Prøv å puste lange, rolige drag. Etter hvert kan du kanskje klare å koordinere pusterytmen i forhold til hvor opphisset du er. Når du så kjenner at du nærmer deg orgasmen, puster du dypt inn og puster ut når orgasmen kommer. Da vil du få følelsen av en bølge som skyller over kroppen din. 

Alltid klar
Det som er så fint med vibratorer, er at de aldri blir slitne. Etter den første orgasmen kan du la klitoris hvile litt hvis den er følsom. Men etter noen få sekunder kan du igjen prøve å få orgasme. Slik kan du fortsette og fortsette.

Er det vrient? 
Ta det helt med ro hvis du ikke får det til i begynnelsen. Noen kan bruke uker på å venne seg til denne formen for stimulering, men det bør være en trøst at øvelse gjør mester, så finn frem vibratoren når du har lyst og prøv igjen.

 

HVILKE SEXLEKETØY BØR DU HA I NATTBORDSKUFFEN?

 

Silky Caress glidemiddel kr 129,-

 

Et godt glidemiddel
Man bør alltid bruke et godt glidemiddel til leketøy. Det er dessuten ikke så dumt å bruke glidemiddel under samleie heller, og under analsex er glidemiddel et must! Silky Caress er vannbasert og føles silkemykt. Fås kjøpt her.

 

Rocks Off bullet kr 179,-

 

En heftig klitorisvibrator
Ettersom 80% av alle jenter trenger stimuli av klitoris for å få orgasme burde alle ha en klitorisvibrator. Fås kjøpt her.

 

Happy Rabbit Curve kr 799,-

En rabbit
Vibratoren som ble verdensberømt etter “Sex og Singelliv”. Det er ikke uten grunn. Den stimulerer klitoris og g-punktet samtidig. En god kombo om du vil ha det ekstra deilig. Happy Rabbit fås kjøpt her.
 

Womanizer Liberty kr 999,-

En som alltid får deg til å komme
Et leketøy som “sutter” på klitoris og stimulerer deg med luft. Høres kanskje merkelig ut, men føles som en drøm! Mange jenter opplever sin første (av mange…) orgasmer med en slik. Womanizer Liberty fås kjøpt her.

 

Alle lekene fås kjøpt på OuiOui.no. Oppgir du koden “BLOGG19” i kassen får du 15% rabatt på hele kjøpet.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg