hits

Kjøl ned hunden i sommervarmen

 • 14.07.2013, 14:28

Når sola steiker må vi passe litt ekstra på våre firbeinte venner. Tilgang til rikelige mengder med kaldt vann, skygge og noe kjølig å ligge på er viktig for at sommeren skal være hyggelig også for dem.

Et tips til godbitkos i varmen:
Ta en plastikkboks du har liggende og hell vann i den. Putt oppi noen favorittgodbiter og sett det i fryseren.

Når klumpen er gjennomfryst og sola steiker tar du den frem og lar bestisen kose seg litt ekstra.

Vi flytter fra Thygesons vei 30

 • 09.05.2013, 22:07

De siste dagene har vi hatt sommerfugler i magen, mange vemodige tanker og vært fylt med skrekkblandet fryd. Vi har nemlig kjøpt oss hus og det betyr at vi skal flytte fra verdens beste leilighet.

Vi trives så utrolig godt og Thygesons vei 30 har vært et drømmehjem av de sjeldne. Vi har en super hage hvor vi har nytt mang en solnedgang, stor nok terasse til å nyte grillmåltider med gode venner under åpen himmel og det er aldri noe problem å få parkert bilen når man kommer hjem fra jobb.

Så hvorfor velger man å flytte?
Det bor nok ei bygdejente i meg ennå og drømmen om å ha eget hus igjen har blitt sterkere etter vi fikk hund. Om han velger å bjeffe klokken tre om natten vil det bare være oss han plager, ikke naboen. Ikke at han har for vane å klikke på natterstid, han er meget bedagelig om natten. (Og veldig trøtt)

Men i det nye huset har vi mulighet til å lage kjellerstue.
Eller "hjemmekino" som det også kalles... Vi er veldig glade i å se gode filmer og serier, og en egen hjemmekino ville vært perfekt! Nå har vi muligheten til å gjøre den drømmen til virkelighet. I det samme nabolaget som vi elsker. Så selv om vi flytter fra leiligheten blir vi fortsatt boende i nærheten. Det nye hjemmet vårt ligger bare rundt 300 meter borti veien :)

Nå er vi opptatt med å rydde og få unna til fotograf og takstmannen kommer.
Så blir det forhåpentligvis visning og salg før sommer`n kommer for fullt. Skremmende... Men også veldig fint. Vi krysser fingrene for at de som kjøper leiligheten vår blir like glad i den som vi er.  Det er et sted det er godt å bo...

 

 
Det er ingenting som er så koselig som julestemningen i Thygesons vei...


Nordre Skøyen Hovedgård ligger i umiddelbar nærhet. 


Er det slafs og grå snø i sentrum er det deilig å komme hjem til hvit snø og vinterveier...


Turstien som går like bak huset, opp mot parken...


Sommer, sol og nydelige blomster


Min egen gartnerassistent Ferdinand


Sommer i hagen <3


Late sommerdager under teppet på terassen...


Solnedgang...


 

 

Gutt bitt i fingeren av tropisk fisk...

 • 29.07.2009, 17:35

En toåring er bitt av en tropisk fisk i Dyreparken. En fisk som er kjent for å spise frukt, ikke kjøtt. Foreldrene har vurdert å gå til søksmål men har latt være. WTF???

Mammaen forteller: "Han var så vidt nær vannet, og plutselig hoppet fisken opp og bet ham... Jonas bare gråt og gråt. Fisken bet jo et stykke kjøtt av fingeren, han blødde masse. Det var ingen sikkerhet der. Jeg ble virkelig sint"

Ok, jeg skjønner at dere er i dyreparken men helt seriøst burde vel foreldrene selv ha kontroll på sønnen sin? At man ikke skal plaske og leke i vannet til fiskene burde si seg helt selv.

At noe slikt kan skje i en dyrepark er jo synd, men man burde ikke være forbannet på de som driver stedet for det. Når man er rundt dyr (og fisk...) kan uforutsette ting skje. At en fingertupp forsvinner er noe drastisk, men jeg synes det er synd at det er dyreparken som får gjennomgå i denne artikkelen.

Hvor dumme har egentlig foreldre lov til å være?
(Spør jeg som ennå ikke har barn, og sikkert blir like gal selv om sønnen min mister en fingertupp til en fruktspisende tropisk fisk i dyrehagen...Kremt)

Madonna oser sex og er snart 51... Damn!! 

 • 28.07.2009, 22:07

71744-4-1248811662149.jpg
Madonna oser sex og er snart 51... Damn!! 

Wohoooo! På fredag kommer den nye iphonen!! Gleder seg!!! Noen som kommer til å stå i kø...? :)

 • 28.07.2009, 13:30

71744-4-1248780601384.jpg
Wohoooo! På fredag kommer den nye iphonen!! Gleder seg!!! Noen som kommer til å stå i kø...? :)

Kjæresten fant en bøtte i fjæra og lånte brillene mine for å matche

 • 28.07.2009, 13:17

71744-1-1248779846998.jpg
Kjæresten fant en bøtte i fjæra og lånte brillene mine for å matche

Planlegger en ny tur til USA... Mimrer litt om i fjor :)

 • 21.07.2009, 11:56

71744-1-1248170203815.jpg
Planlegger en ny tur til USA... Mimrer litt om i fjor :)

Sitter på hytta og spiller Amerikaner... Jeg byr over og går på snørra :) 

 • 19.07.2009, 15:13

71744-5-1248009184819.jpg
Sitter på hytta og spiller Amerikaner... Jeg byr over og går på snørra :) 

Ups... der tråkket jeg visst en på tærne...

 • 17.07.2009, 12:48

Værvarsling er tydeligvis et sårt tema.... :)

colourbox583757


Kjære Even...

For det første; jeg snakker ikke om langtidsvarsler og lurer heller ikke på hvordan været blir i 2029. Og selv om jeg er jente, blond og jobber i Kondomeriet vet jeg at det ikke gjemmer seg en meteorolog i hagen min...

Bakgrunnen for min frustrasjon er gjentatte opplevelser av værvarsling som ikke henger på greip.
Jeg har opplevd å sitte på Nesodden i stri-regn i fire timer (mens jeg tenker "det er sikkert bare en liten, lokal skur") selv om det på yr er fortalt at på stedet jeg befinner meg er det knallsol og det skal det være hele dagen.

Nå har det seg altså slik at jeg ikke ser på værvarslingen på tv kvelden før jeg går og legger meg. Jeg vet nemlig at været kan skifte hyppig. Med gps basert værvarsel tror de fleste at meldingen de får er knyttet opp til stedet de befinner seg fordi det er hele poenget med gps basert varsel. (Kan jo fortelle at det regnet i hele Oslo og omegn. Ikke bare på flekken der jeg satt)

Selvfølgelig kan man ikke melde langtidsvarsler nøyaktig, og det er mulig det er jeg som er dum når jeg irriterer meg over at værvarselet (som skal vise time for time...) på applikasjonen på telefonen viser at det er blå himmel og sol, når det i virkeligheten er helt mørkegrått og regnet pøser ned. 

Løsningen kunne kanskje vært å oppdatere oftere mellom satelitt & målestasjoner?

Og jeg tråkker deg helt sikker mer på tærne når jeg sier at mine antakelser rundt været (selv om de begrenser seg kraftig og kun forholder seg til sol/regn/mye vind) noen ganger viser seg å være mer nøyaktige enn meteorologenes "imponerende, vitenskapelige prestasjoner" Værmelding er blitt big business i Norge og jeg lurer på hvorfor. I utlandet opererer de med % vis sjanse for været. (Det er meldt sol, men det er 20% sjanse for regn? Javel, da tar jeg med en paraply i tilfelle)

Jeg ønsker deg en god helg, Even. Selv skal jeg til Hvaler. Og ettersom det er meldt sol, skyer og regn i morgen pakker jeg bagen for all slags vær (Bortsett fra snø) Det ville jeg ikke gjort om det var meldt 33 grader, blå himmel og sol. Get my drift...?

Det nytter ikke å klage på været, det får man uansett ikke gjort noe med. Værvarsler er nyttige når de stemmer. Ellers er de bare irriterende og da klager man og tenker at "ettersom teknologien er kommet så langt burde de jo klare å vise at det faktisk regner over Oslo og ikke er knallsol og blå himmel....."

I bunn og grunn er vi kanskje enige...?

Kjenner jeg bygger opp et uforsvarlig sinne mot meteorologene her til lands. Dette kalles ikke sol,

 • 17.07.2009, 07:52

71744-2-1247809958510.jpg

Kjenner jeg bygger opp et uforsvarlig sinne mot meteorologene her til lands. Dette kalles ikke sol, det kalles regn...

Og dette er hva yr.no svarer alle irriterte sommerturister og andre som kler seg etter symbolene de finner på internett eller ser på nyhetene... :)

"yr-redaksjonen har mottatt mange telefoner den siste uka som påpeker forskjellen mellom varslet og faktisk vær. Av naturlige årsaker (?) hører vi først og fremst fra dem som fikk sol i varselet og regn i virkeligheten."  <--nei, gi dere da?


Det morsomste i denne artikkelen er det siste avsnittet: 

"? Det er som når du setter en vannkjele på kokeplata og skrur plata på for fullt, forklarer Knut Helge Midtbø. ? Du vet med sikkerhet at det kommer til å boble oppi kjelen om en liten stund, men akkurat hvor den første boblen oppstår er vanskelig å si."


WTF...?? Om det er så jæ...vanskelig å si så holdt munn...!
Ikke meld vær bare for å ha noe å komme med. Om jeg skulle gjort så mange kalkuleringsfeil i min jobb ville jeg ikke hatt noen idag. Ærlig talt. Vær blir det uansett, hva skal vi med meteorolger til...?

Om du trenger en dypere forståelse av hva yr.no har å komme med kan du lese hele artikkelen her: http://www.yr.no/nyheter/1.6698729

Megan Fox er hot!

 • 23.06.2009, 10:02

At frøken Foxy kommer på førpremieren på Colosseum i kveld er vel for mye å håpe på... (Men det er jo lov til å drømme!)

Regner med at endel av Norges b-kjendis elite kommer til å stille på den røde løperen, men med hånda på hjertet er det ingen av de som kan måle seg med Megan Fox. Dessverre. (For både meg og typen min...)

Angelina Jolie var min favorittdame på kino i gode gamle "Tomb Raider" tider. Nå er hun blitt supermamma og superseriøs. Det er vel og bra, men det er dessverre lite sexy. I mine øyne (og mange andres) er Megan Fox den neste Angelina. Selv om hun fortjener en klasse for seg. Naughty naughty...  ;)

meganfox


Om hun (Frøken Mega Foxy, altså) skal jeg selvfølgelig ta et bilde og putte det ut på siden asap. Men i skrivende stund tror jeg det definitivt er enklere med et bilde av Lene Alexandra eller Jan Thomas. Kan banne på at de er avbildet i neste Se&Hør Weekend. :)

Transformers 2 Førpremiere i kveld!!!

 • 23.06.2009, 09:49

 I ettermiddag skal jeg se førpremieren av Transformers 2 og jeg må innrømme at jeg gleder meg mer enn hva som kanskje er normalt for det kvinnelige kjønn.

Transformers skal jo liksom være en gutteting, men jeg er jo bondejente og litt over gjennomsnittet interessert i tekniske duppeditter og kjappe biler. At Michael Bay byttet ut VW karakteren til Bumbelbee og fikset han til en Camaro istedet er derfor ikke helt feil i mine øyne. En boble er litt småchubby og kjip, men en Camaro har heftige former og er lekker!

(Er det noen som har en slik bil til overs er det helt greit å donere den bort til meg. Jeg lover å ta godt vare på den og la den få lufte seg godt innimellom...)


http://www.transformersmovie.com/

Dæææævvvvven....
Tenkt å hatt en hjemmeside som Bumbelbee og co... Det hadde vært noe for vibratorene våre kan jeg tenke meg... ;)


Kinesisk fjortenåring drakk bensin fordi han ville være som Optimus Prime... Spørsmålet er: Når så vi noengang Optimus drikke bensin i filmene...??

Jeg var hjemme hos mamma og pappa i går. Sistnevnte har tatt på seg%

 • 20.06.2009, 12:52

IMG_0266.jpg
Jeg var hjemme hos mamma og pappa i går. Sistnevnte har tatt på seg oppdraget i å passe på en hest for noen venner.  Å lykke! Det er som om barndommen kommer brusende tilbake igjen.... Idyllisk, hva?

Elvalangs i fakkellys... Romantiske greier ;)

 • 26.09.2008, 09:41

I går fikk jeg luftet meg en tur langs Akerselva. Det var utrolig bra! Fire av Oslos bydeler hadde nok en gang gått sammen og laget en uforglemmelig vandring langs elva. Fakler, lyssetting og show og musikk langs elva satte sitt preg på kvelden...

DSC01302
Her er vi klare for å gå på tur :)
DSC01305DSC01306
Flammeslukeren satte en støkk i de fleste foreldrene i området. :)
Det var er bra show med en fantastisk underholdene avslutning. (
Men jeg må innrømme at jeger litt spent på hvor mange påsatte
branner som oppstår i Oslo i den nærmeste tiden. Med tanke på
hvor mange unger somsyntes det var sinnykt kult at det gikk an å
spise flammer og ta de inntil huden... Kremt kremt...
DSC01314
DSC01315
Denne buska står langs Akerselva
(Men den er neppe rosa til vanlig) ;)
DSC01321
Koselig da :)
DSC01317
Han her var jo kul da!
(Selv om jeg dessverre var den eneste som
tok bilde av karen... Tagging er utrolig stygt, men
grafitti som dette synes jeg er morsomt her og der)

Bare en mnd igjen....

 • 22.07.2008, 13:33

90210... er det noen som husker den serien eller?? Beverly Hills var jo utrolig stort og det er muligheter for at den nye versjonen blir like stor som sin forgjenger. I følge sikre kilder er det også muligheter for at noen av de gamle fjesene dukker opp igjen ;)


Det er nå annonsert at 90210 (2.0) lanseres i en to timers episode 2 september.

newcastopt

Kjersti - OuiOui

Jeg er utdannet sexolog og gründer av ouioui.no. Jeg gir råd, veiledning og informasjon om hvordan nordmenn kan øke nytelsen og opplevelsen i seksuallive og jeg svarer på spørsmål som omfatter trender og utvikling i kvinner og menns seksualitet.

Search

Bloggdesign