hits

Er det ok at Google Maps blir enda smartere?

 • 22.07.2015, 11:35


Google Maps oppdateres gradvis med ny funksjonalitet
 

Nå oppdateres Google Maps med en funksjonalitet som husker alle steder du har besøkt. Besøkte du et museum da du var på ferie, eller snublet du over en bra pub? Fra og med nå vil Google "hjelpe deg med å huske" stedene du har vært.

De ruller gradvis ut en ny timeline funksjonalitet som gir deg oversikt over steder du har besøkt på en gitt dag, måned eller år. Tidslinjen visualiserer turer du har tatt og du får et glimt av steder du har tilbragt tid. Bruker du Google Photos i tillegg vil disse vises sammen med tidslinjen for å hjelpe deg med mimringen.
 


Illustrasjonsbilde fra Google

Illustrasjonsbilde fra Google

Google skriver at tidslinjen din er privat*, og kun synlig for deg. I tillegg kan du kontrollere lokasjonene du ønsker å lagre. Det betyr at du kan slette dager eller full historikk når du vil. Du kan redigere steder som dukker opp på tidslinjen, i tillegg til å fjerne / slette spesifikke lokasjoner, du kan navngi steder du besøker ofte som "hjemme" eller "hos moder`n". Disse stedene vil da dukke opp automatisk på Google Maps når du er logget inn.

Du kan sjekke tidslinnjen din på desktop eller på Android dingser om du har valt inn funksjonaliteten "Location History" på Google. (Det er den samme funksjonaliteten kan gi deg trafikkinformasjon eller påminnelser om hvor du har parkert bilen) Forrige måned oppdaterte Google "Min konto" slik at du kan administrere "Location History" og andre Google instillinger på samme sted.

Fra før vet vi jo at Google lagrer alt du søker etter. På denne måten forbedrer de algoritmen og kan selge deg relevant reklame. Med den nye funksjonaliteten tar de steget videre med å vise deg lokasjonstrackingen de gjør. I og for seg er dette data de allerede innhenter om du er pålogget med Google kontoen din, men nå tilgjengeliggjør de den for brukerne også. 

Så. Hva tenker du? Kommer du til å la Google vise deg tidslinjen på steder du besøker eller synes du er blir hakket for mye informasjon?

 

*Husk at amerikansk personvernlovgivning ikke er det samme som den norske. I Norge har vi strengere regler for personverninnsyn enn i USA. 
Innholdet i dette innlegget er hentet fra Google

It's beginning to look a lot like Christmas...

 • 23.12.2013, 23:55

Kalenderen og hagen er ikke helt enige. Det er snart midnatt og julaften lusker rundt hjørnet, allikevel er ikke alt som det pleier. Snøen mangler og det er mørkere ute enn vanlig. Heldigvis hjelper det på med julelys og fyr i peisen. Julestemning skal vi ha, med snø eller uten, nissene og pynten er på plass.

Frem fra glemselen

 • 11.12.2013, 08:26

Når man pusser opp er det lite annet man får tid til. Å putte andre ting enn bilder ut på verdensveven har det definitivt ikke vært rom for. Nå begynner vi å se toppen av isberget og derfor er det ekstra godt at det er jul...

Hva vi har holdt på med?
Vel, disse bildene gir et godt inntrykk av tidstrøyta. I mai kjøpte vi nemlig dette:

Som vi overtok 1. august. Og da så det slik ut innvendig:

Kjøkkenet før:

Stua før:

Etter litt riving så det slik ut:

Kjøkkenet under:

 

Og etter en stund begynte det å ta form. Poenget er at vi har gjort alt selv, dermed tar det tid. Vi har fått super hjelp fra familien men vi har ikke hatt inn andre enn fagpersoner de som må inn for å fikse. Og vi kunne ingenting om oppussing/renovering fra før. Snakk om å sette på seg store sko.

Nå begynner det heldigvis å bli levelig og jula kan komme krypende :)

Kjøkkenet nesten klart:

Stua klar for møbler:

Nissene er på plass:

Og lysene er på. Glad jul!!!

En kjapp oppsummering av påsken

 • 02.04.2013, 00:03

I år har det stort sett handlet om Østmarka, familie, hund og fantastiske utetimer sammen med kjæresten. Været har imponert, og selv om vi har tilbragt tiden mye ute, har vi også hatt mye innekos.

Flekken (naboens hamster) har vært hos oss på påskeferie, det er alltid koselig med noen krafselyder, og så lenge han holder seg i buret (og ikke stikker av) er han veldig lite til bry. Jeg har også fått ryddet, kastet og gitt bort noen ting vi ikke trengte. Fine ferien

Da vi møtte Mikkel Rev

 • 17.01.2013, 21:00


Denne reven rasket ikke over isen, men at det var en lur rev er hevet over enhver tvil. Vi var ute i et ærend og syntes å høre noen rare lyder bak oss. Når vi snudde oss rundt så vi en nydelig rev som prøvde å stikke av med posen vår. Jeg aner ikke hva han trodde at vi hadde med, men han virket veldig fortrolig og sulten. Man skal jo ikke la en rev gå sulten så vi fant knekkebrød og kaviar i bilen for å ha noe å tilby. 


Den posen der var skikkelig spennende... Er det noe spiselig i den mon tro?

Mikkel Rev takket ja til kaviaren, han hadde visst ikke fått noe sånt tidligere for han virket veldig ivrig og glad for serveringen. (Det kan jo også være en kombinasjon av at det var en rev og rever spiser når de blir tilbydt, men jeg er ingen ekspert på rev så jeg velger å tro at han bare ble glad for at vi tok oss tid til ham) Etter en stund var vi tomme for mat så vi takket Mikkel for oppmøtet og tuslet hjemover igjen.

Vel hjemme tenkte vi mye på Mikkel. Stakkars han som bodde ute i så kaldt vær. Mye snø var det også. Vi ble enige om å ta en tur tilbake dagen etter, sånn for sikkerhets skyld og bare sjekke at han hadde det bra. Det var jo merkelig at en rev var såpass interessert i folk...

Dagen derpå hadde vi pakket med oss hundemat på boks og kamera. Men ville han fortsatt være på samme plassen? Og ville ha komme når / om han så oss? Vi var litt spente da vi kjørte bortover veien. Vi parkerte og gikk mot stedet vi hadde møtt reven dagen i forveien. Litt flåsete snakket vi om å "rope på reven", hvordan skulle han ellers vite at vi var på vei? Som sagt, så gjort. Jeg ropte lokkende og må ha sett helt fjern ut der jeg gikk og ropte  "Mikkel, komme da Mikkel!! Mikkel Reeeev, komme da Mikkel!" Og jammen dukket han opp! Jeg trodde ikke mine egne øyne, men roper man på reven så kommer`n tydeligvis...

Her er noen av bildene vi tok da vi møtte Mikkel igjen:Den nydelige reven slikket seg rundt snuten og hadde veldig lyst til å bli med oss hjem. Å få maten servert er nok ikke noe han er vant med sånn på daglig basis. Vi syntes det var så koselig med denne reven at vi dro tilbake en siste gang. Med èn gang vi startet å kalle på ham, dukket han opp igjen. Det utrolige var at denne gangen tok han med seg dama si. (Eller en kompis?)

 
Var det her det var mat å få, sa du?

Begge fikk mat og virket tydlig fornøyde. Etter dette møtet reiste vi ikke tilbake igjen. Tre ganger var sikkert et møte for mye, å venne disse søtingene til å få levert mat på døra er sikkert ikke bra for dem... Nå er det to år siden vi møtte Mikkel og jeg tar meg selv i å tenke på ham innimellom. Lurer jo på om han fortsatt holder til på det samme stedet og om han har det bra... 

Verdens fineste og nydeligste lille Mikkel :)

Vinter i Oslo

 • 12.01.2013, 23:47

Naturen er vakker...

Skogstur

 • 08.04.2012, 17:03

På fredag var vi en tur i skogen og fant et skikkelig trolltre. Det er ingenting som er så godt som å rusle på skogstur og la hunden bruke nesa litt.

Deilig vær

 • 08.04.2012, 17:01

Skikkelig påskevær! Digg og diggbart! :D

One eyed bull...

 • 22.03.2012, 18:13

 I helgen var vi på sporkurs med Ferdinand. Ettersom vi ikke har sporet med han før var vi veldig spente på hva vi hadde begitt oss ut på... Selv om vår dyktige instruktør Elena forsikret oss om at "alle hunder kan spore" så var det liksom ikke garantert på forhånd. Man vil jo gjerne gjøre et godt inntrykk og staffen vår er vel ikke alltid best i klassen. Kremt...

Vi har vært på kurs gjennom Hundeakademiet tidligere, og hun som hadde kurset (Elena) har selv to staffer. Ergo er hun en perfekt kilde til "staffevitenskap" og hun gir gode råd og har virkelig peiling på hund! At hun i tillegg har et stort engasjement for andre dyr er jo et stort pluss. Denna dama elsker dyr og hun har trent delfiner, katter, høns og alt mulig annet rart. Dette er altså en dame som ikke bare viderefører kunnskap hun har fått fra andre hele tiden, hun er gjennomført dyktig i det hun driver på med og jeg kan anbefale henne videre på det sterkeste.

Den flotte skogsopplevelsen (og mestringsfølelsen!) vi opplevde lørdag og søndag var verdt hvert minutt og hver krone. Å se hundene bruke nesa på den måten de KAN er helt sensasjonelt! Fantastisk kult!  


Ferdinand er klar for å sjekke ut blodspor.


Vi satt på ham en refleksvest for å se ham bedre gjennom lyngen 


Koser seg i skogen og venter på sin tur til å bevise hva han kan


Nydelige Frøya var med på kurset. Hun er en langhåret Amerikansk Akita og ser ut som en bamse. Utrolig nydelig!


Lurer på hvem som går baki skogen der? Hmm....


Ferdinand venter spent på å få sette i gang. 


Skogskompisen "Birk" Han var utrolig søt og veldig flink til å spore. God til å grave var han også :)

På lørdag gikk vi først personspor.
Vi satte markør og gikk i rett vinkel for å lære hundene hva oppgaven var. De er jo gode til å spore fra naturens side, og å spore på kommando var aldri noe problem.  Ferdinand gikk rett i sporet fra første gang vi prøvde, han trålet gjennom skogen og endte opp ved godbitene hver eneste gang. 

Etter en liten pause la vi ID-spor.
Da var vi to personer som gikk side ved side, etter en liten stund skilte vi lag og gikk til hver vår kant (som i en Y) I enden av sporet la vi hver vår sokk fra dagen før. Så skulle hundene spore på id istedet for å gå personsor. Det var morsomt å se at de skjønte greia med èn gang. Da Ferdinand fant sokken i enden av løypa var han ikke så imponert over hva han fant, men etter litt godbiter skjønte han at det var smart å lukte seg frem til sokken allikevel. Å lære hunden ID-spor er supersmart! Blir man god nok kan man jo faktisk bruke det til noe (Trikset "å slikke nese" er liksom ikke like brukanes)

På søndag gikk vi blodspor
Ferdinand har aldri vært så opptatt av blod, men bloddråper i skogen, sammen med en slepende rådyrfot utgjorde ren lykke for den firbeinte. Det var jammen gøy! På slutten av dagen kom den ultimate testen; Elena la blodspor uten å følge noe mønster, og uten å bruke markeringer. Så var det opp oss å stole på hundene og finne rådyrskanken (som etterhvert fikk navnet Martin. Gjett hvorfor. Ha ha)

Ferdinand duret avgårde gjennom buskaset og brukte nesa som aldri før. Han stoppet opp ved harebæsj et par ganger, men brydde seg ikke noe mer med de. Han skulle jo finne Martin (Skanke)! Og jammen tok han oss rett bort til den stakkars dyrefoten. Flinkeste staffen i mils omkrets! :) 


Ferdinand lukter på sporet. 


"Jeg klarte det, jeg klarte det! Jeg fant den!!!"


"Det var ikke vanskelig altså, jeg gikk bare rett på den, jeg!"


Ferdinand ble bare sånn passe stolt over å være så flink... ;) 


Fatter`n ble litt stolt han også


Instruktøren vår, Elena. Hun bare "I told you so. Klart Firdibirdie er flink"


På plass i bilen igjen, skikkelig trøtt og sliten i hodet...

Ferdinand er jo Ferdinand, og det ville jo vært rart om det ikke skjedde noe... Han har en herlig tendens til å havne hos dyrlegen. Da vi kom hjem fra sporkurset gikk han rett og la seg og når han våknet opp noen timer senere så han slik ut:Ettersom det tydeligvis var en øyeskade tok vi kontakt med Smådyrvakta på Veterinærhøyskolen. Etter tre timer kunne de fortelle oss at han hadde fått et sår på hornhinnen og at vi burde til en øyespesialist så snart som mulig. Søndag og mandag ble "doktordager" og vi fikk da nok av remedier vi skulle bruke:Nå drypper vi øyet hans 20 ganger i døgnet og han ser slik ut:Litt skummelt er det jo, men vi håper at alt skal gå bra. Med så mye medisiner må det ihvertfall bli bedre... Han ser litt rar ut med et grønt, sløret øye men det retter seg nok til. Vi har kontrolltime hos øyespesialisten neste uke så finner ut mer da.

Moralen i historien er:  "En hund kan alltid finne spor, men ha forsikringen i orden i tilfelle det kommer en kvist i veien" 

Og sporkurs kan anbefales! Lurer du på hvor du burde gå er Hundeakademiet og Elena et sikkert kort :)

 

 

Jeg er avhengig...

 • 21.03.2012, 15:05

Når man har bestemt seg for å kjøpe én ny neglelakk, og blir stående foran Essie hyllen på H&M i over tjue minutter, vil jeg definere det som å ha et lite problem...

Litt etter litt har jeg utviklet et behov for stadig nye farger og merker på neglelakk. At jeg har tynne, sprø og flisete negler er ingen hindring. Jeg har nemlig lært meg å bruke base coat og topplakk (det hjelper), og takket være Astrids neglelakkblogg (jepp, den finnes og du kan besøke den her), så har jeg kjøpt en superdupertopplakk gjennom Ebay. Den heter "Seche Vite" og kan males over neglelakken som ennå ikke er tørr. La Seche Vite virke i noen minuter så blir lakken tjukkere, hardere og mer motstandsdyktig.

 

Uansett; jeg stod nå der i butikken og nølte i nesten en halvtime. Enda jeg egentlig bare ville hjem og spise middag. Etter å ha tatt meg selv i å nøle foran hyllen, usikker på hvilken farge som var finest, er det kanskje på tide å innse at man burde stoppe og la avhengigheten gå hit, men ikke lenger?

(Eller kjøpe med hele fargespekteret slik at man slipper å stå i butikken så lenge at betjeningen tror man putter lakken i lomma fremfor å betale for den...)

Candy Shop...

 • 08.03.2012, 12:30

The nail color "Candy Shop" from Deborah Lippmann was just as cool as I thought it would be... I love it!

Words of Wisdom....

 • 05.02.2012, 15:16

If no mistake have you made, yet losing you are ... a different game you should play.

--YODA, Shatterpoint

Ut på tur, aldri sur

 • 01.02.2012, 16:03

Sitter på SK4745 og venter på takeoff. Skal nemlig på en snarvisitt til mine kollegaer på Malta. Det siste hørtes sikkert hyggelig ut, og å møte kollegaer er gjerne det, men det beste er nok allikevel været der nede akkurat nå.

Bytter gjerne ut minusgrader med noen plussgrader frem til helgen...

Må ha det, bare må ha det...

 • 30.01.2012, 14:38"Boom boom Pow!" "Mermaids Dream", "On the Beach" og "Glitter in the Air". Fantastiske navn. Fantastiske farger. Fantastiske negelakker! Min pakke med nye Deborah Lippmann neglelakker er bestilt og nå venter jeg i spenning på å hente pakken på postkontoret. 


Etter å ha trålet "land og strand" rundt etter nye fortryllende herligheter gikk jeg ganske enkelt inn på nett og bestilte. For når jeg står i butikken og kikker på fargene som lyser mot meg så klarer jeg aldri å bestemme meg; "Hvilken farge skal jeg ha?" "Hvem er finest?" "Den vil jeg ha, nei den.... Nei, den der er kanskje enda litt finere?"  Problemet er at jeg har litt vanskeligheter med å bestemme meg. 

Det sier ihvertfall kjæresten min. "Du er så ubesluttsom" sier han. Bare fordi han spør om jeg skal ha noe å drikke og jeg svarer nei. Så ser jeg glasset hans med isbiter,  sitron og iskaldt vann. Og spør om å få en liten slurk. Det er jo ikke så rart. Man blir jo tørst når man ser et duggfriskt glass stå 30 cm unna. Jeg mener det er helt normalt. Han mener jeg er ubesluttsom.

Poenget er at jeg ikke er ubesluttsom når det kommer til neglelakker. Jeg forsøker bare å være kostnadsbevisst. For når en lakk koster nesten 200 kroner blir det fort mye penger om man har lyst på 10. Og 10 har man jo ikke råd til. Ihvertfall ikke på èn gang. Dermed må må velge og sette alle kriterier opp mot hverandre. Og det har man ikke alltid tid til når man er i butikken. Da synes nemlig personalet i butikken av man virker ubesluttsom. Derfor kjøpte jeg neglelakker på nett denne gangen. Jeg bestilte tre farger fra en norsk butikk.

De hadde ikke den jeg egentlig ville ha og det er jo typisk. Jeg har letet forgjeves etter "Stairway to heaven", men har ikke funnet den i Norge og gikk derfor for en som lignet: "Glitter in the air" . Etter jeg hadde plassert bestillingen fant jeg ut at jeg ville ha "Starway to heaven" allikevel. Jeg søkte på Amazon.com og fant den. Og kjøpte den. Ubesluttsom? Nei. Målrettet vil jeg kalle det.

Etterpå kjøpte jeg en neglforsterker også. På Amazon. For det trenger jeg virkelig. Neglene mine er så flisete atte fy. Så alt i alt ble det fire nye neglelakker og en neglforsterker.  Og nå venter jeg altså på at de alle sammen skal lande i postkassa mi. Nå er det nok neglelakker for en stund. Men jeg må kanskje kjøpe "Good girl gone bad" også. Fargen er kul og jeg liker Rihanna. Og så har jeg snart bursdag.  

Sommerfuggel i vinterland...

 • 29.01.2012, 19:37

Vinnis tolkning av "Sommerfuggel i vinterland" har dominert mine Facebook "top stories" hele helgen. I dag bestemte jeg meg endelig for å se hva fusset egentlig handlet om. Herr x-papirgutt synger sangen til herr x-Labbetuss. Og han synger den ganske bra. Så bra at den faktisk ligger på førsteplass på dagens iTunesliste.

Personlig gjør det meg ingenting at sommerfugler flyr høyere enn Plumbo. Jeg ble inspirert av Vinni og tok med meg min nye sommerfugl ut i snøen:

Denne sommerfuglen har egentlig ingenting i et vinterland å gjøre. Dens egenskap er å "skrape" hundreår vekk fra klærne mine. Men jeg syntes den tok seg godt ut i snøen også.

Trøtt type...

 • 28.01.2012, 14:17

Stod opp i gryningen i dag for å være medpassasjer. Kjæresten hadde nemlig funnet et FISKEUTSTYRSSALG i Larvik og spurte pent om jeg ville være med på en liten roadtrip. Som den snille kjæresten jeg er, svarte jeg selvsagt ja på én betingelse. Og det var at bikkja fikk være med også. Han ble nemlig operert på onsdag og tanken på at han skulle være alene hjemme var ikke til å holde ut.

Ettersom turen Oslo - Larvik - Oslo fort tar tre timer virket det livsnødvendig å ha med bikkja. Selv om han sikkert hadde klart seg helt fint hjemme alene er det nå koselig å ta han med på tur en gang i blant også.

Ett stk trøtt hund. Ikke skjønte han hvorfor vi skulle opp klokka halv åtte en lørdag. Det var jo (nettopp!) lørdag...

Så han sovnet bare på vei hjem. Ferdinand (hunden) er veldig glad i å sove, men sover allikevel ikke nok ifølge kjæresten min. Uansett, på vei hjem var han bare supertrøtt. Og jeg knipset bilder av nesa hans. Den er jo så søøøt...!

Og når vi kom hjem så fortsatte han bare med det han begynte på i bilen...

Morsomme fakta om katter

 • 27.01.2012, 16:14

Hva gjør du om det plutselig detter inn meldinger fra "Cat Facts" på telefonen din? Og hva gjør du om de nekter å ta et nei for et nei..?

Fikk denne i en epost fra en venninne i dag. Jeg ler så jeg griner og håper alle andre får seg en god latter også. Enjoy!

Bra hva...? ;)

Kaffebrenneriet

 • 26.01.2012, 14:09

Tekake og en dobbel kaffelatte. Yummi! Det er ingenting som slår det på en snufsete vinterdag... :)

Act natural...

 • 26.01.2012, 12:48

Jeg har snakkende kuer på kjøkkenbenken!

 • 17.01.2012, 15:36

Har du hørt om QR-koder og AR? (Agumented Reality) Sammen kan de skape en kul effekt og Tine er et av selskapene som har tørt å utnytte egenskapene til dette kule verktøyet. 

For å sjekke ut den kule effekten trenger du en melkekartong fra Tine, en telefon som kan lese QR koder (feks en iPhone) og så må du laste ned appen "Tine AR"  Du finner den både på Android market og i Apples app store :)

Sånn blir det seende ut:

Du setter melkekartongen frem med QR koden synlig:

Og så er det bare å starte appen og la deg underholde :)Kuene går rundt og prater tøv samtidig som de markedsfører at Tine nå viser hvor melken kommer fra, direkte på kartongen.

Har du testet ut dette?  

Bambi på isen

 • 07.01.2012, 15:29

Jeg skulle ut med hunden i morges, lite visste jeg om hva som skjulte seg under snøen... Jepp, blåis!

Beina føyk opp, hodet føyk ned og så ble jeg liggende. Stakkars Ferdinand, han skjønte ikke hva jeg på dreiv med. Heldigvis hadde jeg med meg telefonen og da jeg kom litt til meg selv fikk jeg ringt kjæresten. Han kom løpende til unnsetning :)

Så nå ligger jeg her på sofaen, under teppet, med mulig hjernerystelse. Albuen er vond og blå men tror nok ikke jeg har brukket noe. Sånn kan det gå...

Pelsføtter...

 • 29.12.2011, 21:25

Den firbeinte lille rakkeren vår hadde vissnok kjøpt julegave til meg i år. (Hvordan han fikk tak i penger til det aner jeg ikke, mulig han tok de på krita)

Uansett; på julaften kunne jeg pakke opp et par varme, hårete og nusselige tøfler. Så får jeg bare håpe at han lar meg tasse i fred med to "pusekatter" på labbene....

Julegave: Gratis apper, sanger og spill

 • 27.12.2011, 11:43

Om du laster ned appen "12 days" (gratis i AppStore) så kan du samle gratis sanger, apper og spill fra AppStore og iTunes i jula!

Gårsdagens freebee var en EP av Coldplay, idag kan man laste ned spillet Broken Sword. Personlig er jeg ikke så fan av alt som legges ut gratis, men plutselig finner man en godbit sånn innimellom!

Har du lastet ned "12 days"?

All I want for Christmas...

 • 27.12.2011, 00:41

...ikke misforstå. Jeg er fryktelig glad for alle gavene jeg fikk til jul i år. Men til neste år håper jeg at denne ligger under treet...

Eller; det holder med at nøklene ligger under treet. Bilen kan stå parkert utenfor. Fiiiine Chevrolet Camaro Transformers edition... Sukk

Fikk en kjempefin tegning i dag

 • 26.12.2011, 17:56

Tusen takk, Helen Therese!! :) Det var snilt av deg!

Juletradisjoner er viktige å følge...

 • 23.12.2011, 18:40

Og verdens beste kjæreste overrasket meg med å reise på butikken i kveld da han fant ut at "Se og Hørs tv-guide" er en del av julestemningen :p

Savner snøen....

 • 16.12.2011, 21:31

Va jag tycker om, ja va jag tycker om, ja va jag tycker om när det snøar, va jag tycker om, ja va jag tycker om, det är så vitt och så fint överalt....

Vinn 9 middager med kniv og gaffel!

 • 14.12.2011, 00:14

Boken "Oslo med kniv og gaffel" inviterer deg med på middag hos ni utvalgte restauranter. Ved å vise frem boken når man kommer til restauranten får man en gratis hovedrett om man er to personer som spiser middag sammen. Jeg digger slike konsepter!! 

Personlig er jeg veldig glad i å gå ut og spise, men man får jo sine favoritter og noen restauranter er dyrere enn andre (ref mitt besøk på Noma i mars...) Det er helt suverent å ha en bok som denne, man får sjekket ut noen nye restauranter til en rimeligere penge og liker man maten er det jo stor sannsynlighet for at man kommer tilbake. 


Det ser jo veldig fristende ut... Sant?


Restaurantene du kan spise på er Mehfel, Amundsen & Nobile, Cafè Con Bar, New Orleans, Mat  & Mer, Havsmak (min favoritt!), Natraj Tandoori, San Leandro Tapas og Cosmo Thai og Sushi. Det er altså et bredt utvalg av nye, gode matopplevelser i boken.

Av disse restaurantene er Havsmak min favoritt (as mentioned above) men det er kanskje fordi jeg hittils ikke har spist på alle de andre restaurantene som er listet opp. Jeg har faktisk bare spist på Havsmak og San Leandro Tapas. Begge er er gode, men Havsmak er desidert best av de to :)

Om du er litt dreven på kjøkkenet kan du teste ut noen av oppskriftene hjemme om du vil. Boken inneholder nemlig et knippe deilige retter du kan mekke sammen på eget kjøkken:Nå kan du vinne boken til odel og eie!

Alt du behøver å gjøre er å legge igjen en kommentar i feltet under og fortelle meg hvilken restaurant av de ni du helst vil spise på, og hvorfor. Jeg velger selvsagt ut den mest kreative grunnen / mest verdige vinneren på rimelig grunnlag. Og nei, det er ikke lov til å smiske :p

Husk å registrere eposten din når du kommenterer slik at jeg kan kontakte deg om du er den heldige vinneren! (Ikke legg eposten i kommentarfeltet)


Jumm, jumm.... Man blir skikkelig sulten av slike bilder...

Boken "Oslo med kniv og gaffel" kan benyttes èn gang pr restaurant. Den er gyldig i hele 2012 og utsalgspris på boken er kr 450,- Boken i konkurransen er sponset av Knivoggaffel 

Julen er her!

 • 07.12.2011, 12:25

Nå som snøen endelig har kommet er julestemningen på topp!!! :)

Vi pynter treet den 1.desember hvert år. Det har blitt en tradisjon etter jeg fikk min egen leilighet og jeg elsker å se treet hele julen. Som regel pyntes det jo lille julaften, men da synes jeg julen føles så kort. Mange synes det er merkelig å pynte treet så tidlig, andre skjønner greia :) Hva mener du?

Fridde til kjæresten på TV2!!

 • 24.11.2011, 13:35

EuroLotto hjalp Joachim med å få tak i Petter Solberg. Sammen lagde de en reklamefilm hvor Joachim frir til kjæresten sin, Carina. Se den usensurerte versjonen av reklamefilmen her:Hva synes du om frieriet?
Personlig synes jeg det er ganske tøfft gjort! :)

Hverdagsgleder...

 • 12.11.2011, 11:58

Det er ikke så mye som skal til for å få oss til å flire.... Finn én feil... :))

EuroLotto på tur med Petter Solberg

 • 31.10.2011, 20:43

Ja, for det var slik det ble. Egentlig hadde vi tatt med oss vinnere og statister i reklamefilmen vår og pakket kofferten for å se Petter kjøre rally Spania. Dessverre måtte "vår mann" bryte i SS1 da han kjørte på en heftig betongkant. For Petters del var kampen om gullet over og forståelig nok valgte han å satse på rally Wales istedet (10-13 november)

Dette åpnet for en litt annerledes rally helg enn forventet og jeg kan (med henda i bakken og ti kniver i hjertet) fortelle at EuroLottos gjester storkoste seg allikevel. Det viste seg nemlig at Petter ble en del av gjengen vår hele lørdagen, det skulle bli en rally-tur ingen kom til å glemme...


God stemning på Kastrup...


Petters bil har fått litt ekstra EuroLotto reklame for tilfellet. We like :)


Guttaboys er klare for å dra ut og sjekke ut close-up rally!


Dessverre er det så mye støv langs SS1 at Petter og Chris treffer en betongkant de ikke har sjans til å se. Rallyet er over for Petter og co. Snufs.


At Petter røk ut var skikkelig synd, men rally er rally. Vi tar dagen med knusende ro og står en meter fra bilene når de kommer susende i SS3.


Statister og den glade norske vinneren (bak glasset) med kamerat


Det ble litt støvete der vi stod på SS3


Ikke så rart for det var ganske tørt der gutta kjørte


På strekka vi stod gikk det så fort at bilene ble lenger i nesa :o)


Etterhvert fant gutta ut at det var greit at dekke seg til litt


SS7 var også litt støvete


Brom brom...


Her sklir mr Hirvonen forbi i full fart


Henning kjører da nokså raskt han også.


Henning Solberg er i farta!Bilen til Petter ble stående på bukken i serviceparken


På lørdag delte Petter opp sponsorer og gjester i to lag. Så ble det arrangert konkurranse i dekkskift og plystring


Det var om å gjøre å skifte dekket så kjapt som overhodet mulig. Da bryr man seg lite om rørleggersprekk


Og så skulle man plystre med munnen full av kjeks. Ikke så lett.


Etter konkurransen reiste vi alle avgårde for å se SS10. Petter var med som guide og fikk oss inn på den beste plassen på prøva. 


Midt i hårnålsvingen ved El Molar.


Utsikten over prøva


Gutta ved El Molar


Petter skrev autografer og snakket med alle som stod ved etappa


Mye folk :)

Etter SS10 var det seriøs gocart kjøring på tapeten... Her er gjengen klar for race!


Thomas fra Petter Solberg Team er klar for gocart!


Det gikk unna i de små cartene


Gutta klare med ett heat. De kjørte tre heat og de fire beste fra hvert heat gikk videre til finalen


EuroLotto gjestene lurer på hvem som får bli med i finalen... 


Heat to er klare med sin runde.


Og vinneren av gocart kjøringen er.......Mr Lance Cooper fra England! 


EuroLotto vinneren dro jaggu fra Petter Solberg på gocart banen!


Petter og Lance avstemmer tidene...


Flere kommer og hjelper til....


Jupp, det stemmer Petter. Du kom på 4 plass. Bak to EuroLotto gjester! 
 

Lykken er...

 • 23.09.2011, 00:57

For meg er lykke de små tingene som gjør livet enda bedre å leve. Det trenger ikke å koste så mye, litt oppmerksomhet og glede i hverdagen er nok...


Lykke er å ha en kjæreste som drar til butikken og kjøper sjokolade uten å nøle. Kun fordi jeg sa at "jeg hadde så lyst på".


Lykke er å ha en kjæreste som putter teppet under dyna fordi jeg er så kald på tærne.


Lykke er å ha noen som elsker deg betingelsesløst.


Ifølge Wikipedia er lykke "en dyp glede eller følelsen av dette. Lykkebegrepet er brukt innen filosofi, religion og psykologi, men definisjonene, innholdet og forståelsen av fenomenet varierer. Ordet lykke kan også bety flaks, medgang eller heldig skjebne."
Hva gjør deg lykkelig?


Roser er røde...

 • 18.09.2011, 01:49

Eller rosa, lilla og hvite... Visste du at blomstene taler et eget språk? Blomsterspråket er viden kjent men ikke alle vet hva fargene betyr. Her er en liten oversikt:

Rød: Jeg lengter etter deg
Mørkerød: Jeg venter på deg
Rosa: Jeg er forelsket i deg og lover deg troskap
Orange: Jeg er din venn
Gul: Du er solen i mitt liv
Hvit: Jeg tror på din kjærlighet og jomfruelighet
Lilla: Jeg ønsker deg lykke og hell

Blå: Jeg lover å bli ved din side til døden skiller oss
Bukett: Rød, hvite og blå blomster betyr å fri

Det er ikke bare fargen som spiller noen rolle, også antallet har visst en stor betydning:

1 Du er alt for meg.
2 Jeg vil reise bort med deg.
3 Jeg vil treffe deg igjen og ha en fremtid sammen med deg.
4 Jeg respekterer deg og takker deg.
5 Jeg vil gjøre alt for deg.
6 Jeg tror ikke på dine løfter.
7 Jeg elsker deg.
8 Jeg er din inntil døden skiller oss.
9 Jeg vil være alene med deg.
10 Vil du gifte deg med meg?

En hund etter Halloween...

 • 15.09.2011, 21:46

Og den morsomme amerikaniserte høytiden nærmer seg med stormskritt. Satt og letet etter varme gensere til den firbente på nettet da jeg kom over disse kostymene... Djiiizes, jeg holdt på å le meg skakk!

Hva synes du om kostymene?

 


Ole Brumm... kremt


Denne hunden leter etter det sorte hullet i bakken, Helt fornøyd er den ihvertfalll ikke. Skjønner`n godt jeg :)Ridder på en hvit hest..? (eeehhhh)


Luke, I am your father.... (Dog Vader)
Brannmann Sam.


Shrek. Jepp, det finnes tydeligvis "Shrek" hundekostymer også.


Er du et kattemenneske så finner du kostymer til de også. I USA har de alt! Bildene er funnet her.


Kommer du til å kle opp hunden din til Halloween? Synes kanskje dette var litt i overkant av hva som sømmer seg. Hva synes du?Valgvake og....

 • 12.09.2011, 22:24

...snegler!! Yumm yumm!! :)


Har du spist snegler? Det høres kanskje merkelig ut, og de er ikke veldig lekre å se på når de suger seg rundt, men bakt i ovnen med smør og hvitløk så blir de jummi!

Hundesnacks / Hjernetrim for hunden (Del 3)

 • 12.09.2011, 21:04

Dette er kanskje ikke så mye hjernetrim, men aktivisering er det ihvertfall!

Vi fylte en "ekstremkong" med leverpostei og puttet den i fryseren. Hovedpersonen synes det var veldig lurt og kastet seg over godbiten :)

Yumm yumm... Hunden koser seg mens vi har valgvake. En god deal :)

Hjernetrim for hunden (Del 2)

 • 11.09.2011, 18:58

Vi er kjempefornøyde med den nye "kongen" vi har kjøpt. Staffer har sterke kjever så det er ikke lett å finne leketøy som holder lenger enn tre minutter.

Kongen er super!

Dette er to konger som vi har satt sammen så det skal bli litt vanskeligere å tømme den for godis :)


Hjernetrim for hunden (Del1 )

 • 11.09.2011, 14:00

Når hunden vår skal være alene en stund lar vi ham få trene hodet sitt litt før han skal i buret.

En godbit på golvet....

En plastboks på toppen....

Sitte pent helt til man få et "værsågod" er også god trening :)

Game on!!

Et smart råd er å sitte sammen med hunden mens han jobber. Rasen vi har finner fort ut av det, og med så sterke kjever er det kjapt gjort å gnage i stykker selve plastboksen etterpå. Ikkje bra... :)

Vanskelighetsgraden øker... Denne gang bruker vi en tom hårkur boks.

Forventningsfull liten krabat...

Jeg setter på lokket (uten å vri det på) og så setter vi i gang!

Skjønner kjapt tegninga her også :)

Himmelagd pizza og rauvin!

 • 09.09.2011, 18:36Fredager er noe av det aller beste jeg vet! Ikke bare er det ukens siste kontordag, det er også to hele dager og tre kvelder til man skal tilbake! Ikke det at jeg ikke liker jobben min, jeg trives godt jeg, men det er nå hyggelig å senke skuldrene, fylle rødvinsglasset og legge beina i sofaen også :)

Har gått en liten runde med tjofaderattan hunden før helgen senker seg over oss alle sammen. Ferdinand ligger på golvet og sover mens kjæresten ligger på sofaen og tar en blund. Personlig gjør jeg ferdig siste rest av jobb for kvelden. Det er ingenting som er som en herlig fredag!Sjekk de trøtte øya ;)

K-9 stæsj til den firbente

 • 07.09.2011, 14:11

Etter å ha investert hundretalls kroner i seler til den firbeinte lille rakkeren fant jeg denne... Va tycks?? En skikkelig K-9 sele med mulighet for å bytte ut teksten på siden :) Så får vi se om den innfrir bedre enn resten av rakkelet vi har hengende her hjemme...


(bildet er lånt fra et forum på nettet, dette er ikke min hund)

Til nå har jeg puttet en svart sele i handlekurven sammen med tekster som "BULLPOWER", "CRAZY DOG" og "BALLJUNKIE". Gleder meg til å få stæsjet i posten, det er nemlig ikke lett å finne riktige seler til Staffordshire Bull Terriere. De har litt store hoder og kraftige halser, sammenlignet med andre raser med samme kroppsstørrelse.

Jeg kommer tilbake senere og forteller om denne selen passet bra, eller ei. Men jeg vet at halvbroren til Ferdinand har en, og den passer perfekt til ham så da er det vel lov til å krysse fingrene her i huset også :)

Har du lyst på en K-9 sele? Du kan kjøpe de her: http://k9-product.com/index.php
(Jeg har jo ikke fått min ennå så jeg vet ikke hvordan de er på levering. Har hørt det finnes noen norske butikker som har de men har ikke funnet noen norske som virker "seriøse" på nett)Jeg tror Ferdinand gleder seg stort til å få K-9 selen i posten. Han er en skikkelig balljunkie, så det kommer til å bli perfekt :p

 

Tretopphytter

 • 22.08.2011, 23:41

Jeg var så heldig å få en tur til tretopphytta "Lerke" av kjæresten min til bursdagen. Etter å ha gledet meg i et halvt år var endelig turen kommet for å tilbringe en helg sammen med dompapp, spurv og nysgjerrige ekorn...

Måtte forevige noen av inntrykkene og på bildene under får du en liten smakebit av hvordan oppholdet var. Stikkordene er: deilig og avkoblende...

Et noget originalt skilt gir litt info om hvor vi befinner oss

Trappa opp til hytta var lang (og rimelig skummel på kveldstid)

En hyggelig hilsen når vi kom oss opp trappene

Morgenutsikten fra hemsen

Har du lyst på en spennende jobb i utlandet?

 • 12.08.2011, 11:17Har du lyst til å flytte utenlands, lære deg en ny kultur og kjenne og få nye venner? Da kan dette være muligheten du leter etter!

EuroSlots Limited leter nemlig etter to nye supportmedarbeidere.Dine hovedoppgaver vil være kundeservice per telefon, e-post og chat, samt voiceover for tv-program når det er behov for det.

Kvalifikasjoner:
- Du behersker norsk og engelsk flytende
- Du har gode kommunikasjonsegenskaper, både skriftlig og muntlig
- Du har klar og god uttale
- Du tilegner deg raskt ny kunnskap
- Du er komfortabel med bruk av PC og nye teknologier
- Du er serviceinnstilt og kundefokusert
- Du har erfaring med kundeservice/kundebehandling
- Evne til å jobbe i et ungt og hektisk miljø med flere oppgaver på samme tid
- Evne til å jobbe i team
- Initiativrik

 Stillingene er skiftbasert i nye , lyse og trivelige lokaler sentralt i Sliema på Malta.

 Vi tilbyr:
- Godt arbeidsmiljø
- Gode progresjonsmuligheter for rett person
- Gratis opphold de første to ukene på Malta
- Hjelp til anskaffelse av bolig
- Flybillett til Malta
- Konkurransedyktig fast lønn + bonus

 
Tiltredelse: Umiddelbart

Send søknaden din til jobs@eurslots.com

For mer informasjon om Malta:

http://no.wikipedia.org/wiki/Malta

http://www.visitmalta.com/main?l=1

Dubai - et perfekt feriested!

 • 07.07.2011, 23:31

Lengter du etter varme, god mat og bra shopping? Da er definitivt Dubai et godt alternativ!

Jumaraiha Beach Hotel ligger ved siden av det berømte Burj Al Arab, "verdens eneste 7 stjerners hotell" (Riktignok har hotellet kun fem stjerner, men med alt gullet fortjener de jammen to ekstra...)

Det koster litt ekstra å bo på dette hotellet om du sammenligner med andre steder, men beliggenheten og servicen er fantastisk så det er vel verdt pengene. Alle rommene vender ut mot gulfen så alle gjester er garantert rom med havsutsikt!

Utsikten fra hotellrommet vårt...

Burj Al Arab by night

Shoppingen i Dubai er makeløs. På Dubai Mall finner du så mange butikker at du ikke klarer å få med deg alle. Senteret har egen kino, innendørs ishockeybane og rundt 200 spisesteder..! Du finner alt fra TopShop til Lois Vuitton på senteret så husk å ta med mer enn et kredittkort ;)

Jimmi Choo. Nice shoes!

Ups....

En liten klokkebutikk ;)

Dubai Mall har verdens største akvarium også. De er faktisk i Guinnes rekordbok på grunn av den store vanntanken. Her svømmer det altså haier, rokker og andre fisker, midt inne på kjøpesenteret. (Greit, de er bak glass men de er ikke mindre skumle for det..!)

Flere tips og bilder fra Dubai kommer, måtte bare legge til dette siste nå. Jeg har døpt det "finn Willy" .... Fnis...

Taxi i Trøgstad..?

 • 30.06.2011, 14:43

Fant denne reklamen på Gardermoen...

Personlig har jeg aldri sett denne typen taxi i Trøgstad, men man vet jo aldri...

Tror faktisk det hadde vært lønnsomt med en sånn taxitjeneste på bygda. Jeg hadde garantert ringt de ihvertfall!

Hadde du?

Hva i all verden??

 • 06.06.2011, 18:04

Jeg sitter hos frisøren og koser meg med Se og Hør da jeg legger merke til de merkelige beina til frøken Victoria Silverstedt. Hva i all verden er det som har skjedd med det høyre beinet hennes???

Jeg regner med at det er en fryktelig dårlig photoshop blemme, ellers synes jeg fryktelig synd på den langbeinte, svenske skjønnheten.... ;)

400 seiere til Petter Solberg!

 • 28.05.2011, 03:27

Første dag av Rally Argentina er ferdig, med Petter og Chris på en andreplass totalt. På SS6 kjørte Petter og Chris inn til raskeste tid, og Petter tok dermed sin 400 fartsprøve seier i WRC. ? Morsomt at det kom her i Argentina, og jeg kan love dere at det skal komme fler, sier Petter. Jari-Matti Latvala leder i Argentina, mens Sebastien Ogier ligger på tredje plass. Sebastien Loeb fikk 1 minutts tidsstraff for å ha sjekket inn for tidlig til service.

Petter og Chris har holdt andreplassen gjennom hele dagen. ? Jeg er skikkelig fornøyd med andreplassen totalt, sier Petter Solberg. ? Vi har gjort det kjempebra på alle grus-prøvene, men skal innrømme at det var litt tøft på de delene av prøvene som hadde mye asfalt. Bilen har fungert perfekt i hele dag, og jeg håper vi kan fortsette å pushe hardt resten av helgen.

Rally Argentina fortsetter med 8 fartsetapper lørdag. Første bil er på veien fra kl 0813 lokal tid.

Resultat totalt dag 1:
1. Latvala, Ford
2. Petter, Citroën 18,2
3. Ogier, Citroën 28,8
4. Hirvonen, Ford 43,5
5. Loeb, Citroën 1.30,3
6. Østberg, Ford 2.55,2
7. Wilson, Ford 3.27,4
8. Villagra, Ford 3.40,9
9. Block, Ford 6.04,8
10. Paddon, Subaru 11.49,6

Hotellet i Cordoba

 • 28.05.2011, 03:21

Standarden i Argentina kan ikke sammenlignes med hjemme i Norge, men det er koselig her allikevel. Alle smiler og er blide fordi du har noe med rally å gjøre...

Dusjen tidligere i dag ble en morsom affære. Jeg trodde "C" stod for "cold" og "F" for Farenheit så jeg skrudde krana på "F" for å ta en kjapp dusj. Det ble ALDRI varmt. Fant senere ut at kranen merket "C" for varmtvann...

Jeg har tilogmed et søtt lite bidet på badet...

Lampene er nok ikke kjøpt verken på IKEA, Bohus eller Skeidar men sjarm det har de :)

Film fra fallskjermhoppet :)

 • 22.05.2011, 17:46

Det er ingen Steven Spielberg-produksjon men det har absolutt ingenting å si. Jeg synes filmen er underholdene å se på i etterkant av det heftige hoppet. Jeg vil anbefale alle som hopper tandem og kjøpe en film og bildepakke, da kan man se på hoppet senere også. Adrenalinfølelsen forsvinner nemlig etterhvert, men når du ser filmen igjen kommer rushet litt tilbake. Dessuten er det jo morsomt å vise det til mødre og fedre... ;)

(Jeg skal innrømme at mamma ble veldig glad da jeg ringte etter hoppet og kunne fortelle henne at både jeg og samboern min var i god form, uten verken brekte bein eller diverse hjernerystelser...)


Jeg la filmen på YouTube. Du kan se den her:


Filmen er mosrom å ha, og om man ser bort i fra et antrekk som står til terningkast 1, innzoomede romper og hakkete kameraføring er dette absolutt et minne for livet!!

Jeg har hoppet i fallskjerm!!

 • 22.05.2011, 16:36

Kjæresten min hadde bursdag i februar og han fikk et tandemhopp i gave fra meg. Jeg syntes det hadde vært gøy å prøve selv, så jeg kastet meg (bokstavelig talt..) med ham og hoppet liksågodt jeg også. Under kan du se noen bilder fra hoppingen:


Det var bare helt sykt bra!! Vi hoppet hos Oslo Fallskjermklubb, de tok oss med oppover til 1200 fot (det vil si 4 kilometer!!) før de kastet oss ut... Vi raste nedover i 200km i timen (i frittfall) før vi hang under fallskjermen i ca fire minutter før vi landet. Dægger`n for en opplevelse!!

Ville du hoppet tandem??


Up up and away!!!

 • 19.05.2011, 16:20

Nå er vi på vei til Øvre Æra. Kanskje ikke verdens navle, men Oslo Fallskjermklubb holder til her. Og ja, jeg skal hoppe i fallskjerm. Tandemhopp vel og merke, men har ikke noe mindre adrenalin i kroppen for det...

Veit ikke helt om jeg gruer meg ennå, men det kan nok hende at jeg angrer litt når jeg sitter i flyet på vei opp...

Jeg har alltid hatt lyst til å hoppe i fallskjerm og nå skal jeg gjøre det før jeg "blir for gammal".

Kunne du tenkt deg å hoppe i fallskjerm??

Gratulerer så mye med dagen!!

 • 17.05.2011, 13:51

Jeg er hos en venninne og vi koser oss med deilig mat, jordbær og sprudlende drikke i glasset :)

Minus noen centimeter...

 • 16.05.2011, 18:31

Om en halvtime er jeg på plass på treninga igjen. Jeg målte meg i dag tidlig og nå har magen begynt å stramme seg opp også!

Jeg er blitt to centimeter "smalere" rundt magen på fem treninger. Har tenkt til å trene igjen i kveld, samt to ganger til denne uka. Mulig jeg måler meg igjen neste onsdag men vil ikke gjøre det for ofte heller, med litt tid i mellom ser man resultatene bedre. Det gir motivasjon, og er det noe jeg trenger i bøtter og spann, så er det motivasjon!

Heldigvis er trener Carine en god motivator, gjør jeg ikke som hun sier bruker hun kjeppen. Hø hø....

Nei, på med klærne og putte seg i bilen nå. Time for some Power Plate!!

Ekte hestekrefter...

 • 15.05.2011, 11:41

Jentegjengen sitter på Bjerke og vi skal bli millionærer i dag ;)

Her er bongen min. Hva tror du om vinnersjansene?? ;)

Morgentur

 • 13.05.2011, 09:04

Det er ingenting som er så avstressende som å tasse en morgentur med den firbeinte :)

Partners in crime...

 • 12.05.2011, 18:19

Jeg var nettopp med en venninne på IKEA og der fant jeg den perfekte bamsen til hunden min! Han ble superglad :) Søte hva?

Smashing??

 • 11.05.2011, 21:35

Var nettopp på butikken og dette var et syn som ikke kunne gå meg forbi:

Ny smash! De ser utrolig søte ut (i dobbelt betydning) men herremin for en prisforskjell!! Når jeg ser et sånt tårn tenker jeg med én gang; la oss lure kunden fort fort!! La kunden tro dette er billig!

Vanlig smash koster nemlig 173,48kr kiloen men den nye koster 315kr kiloen!! Det er helt vilt, synes jeg...

Har du noengang vært på butikken og funnet noe morsomt som SER billig ut, men som viser seg å være sykt dyrt?

25 kr er kanskje så galt, men om du sammenligner kilosprisen med den originale så er det jo en heftig forskjell...

Power Plate gir resultater :)

 • 11.05.2011, 11:08

Jeg har jo hørt mye om treningsformen Power Plate av venninnen min, men jeg innrømmet at jeg ikke har hatt stor tro på dette "vidunderprosjektet". Nå har jeg selv testet ut Power Plate fire ganger og jeg har målt meg for å se om treningen gir resultater.

Disse stedene har jeg målt meg:Og sånn er resultatene hittils:

Overarmer: Samme som før
Midje: - 2 cm
Hofter: - 1 cm
Lår: - 1 cm
Legger: -1,5 cm

Jeg må jo si at jeg er litt overrasket over at jeg allerede er blitt to cm mindre rundt midjen. Det er supergode nyheter! Ettersom jeg kun har trent fire ganger er det jo umulig å si hvor fort ting går og hva som kommer til å bli resultatet (Men at det er en positiv utvikling er helt klart!)

Jeg skal på trening igjen i dag og jeg gleder meg faktisk. Det er hardt, men med de forventingene jeg har til resultatet er det ikke rart at jeg ser frem til å komme meg på trening! :) De sier at man bør trene to-tre ganger i uken for at Power Plate skal ha noen effekt så jeg booker meg inn, time for time. Ettersom treningen kun varer i 25 minutter er det ikke lang tid man må sette av i finværet heller :) Du kan leser mer om Power Plate trening her

Kunne du tenkt deg å teste ut Power Plate?Hundehviskeren som brøler

 • 11.05.2011, 10:35

Dette innlegget er hentet fra etologi.no  Du kan lese innlegget i sin helhet ved å følge denne lenken (Teksten nedenfor er av Gry Løberg, MSc Companion Animal Behaviour Counselling, Manimal, Akershus og Randi Helene Tillung, M.Sc i atferdsbiologi, Fjellanger Hundeskole AS, Hordaland)
Farlige og inhumane metoder
Hvis vi ser nærmere på innholdet i programmet blir det straks klart at Millan tilbyr én eneste forklaring på hvorfor hunden har problematferder. Forklaringen er at eier er for ettergivende og må være mer dominant. Millan bruker uttrykk som å utstråle energi overfor hunden og være mer autoritær. Han gjør en grundig jobb med å påføre hundeeier skyldfølelse og skam for at de ikke kan håndtere hunden på en "skikkelig" måte, og plasserer seg selv i rollen som den som kjapt kan fikse problemet.

Tiltakene er basert på at Millan bruker sterke ubehag som kvelning med renneløkke, spark, klyp, truende gester, rykk i strupelenke og å tvinge hunden inn i unaturlige positurer. Nesten-besvimelser og utmattelse er også noen av metodene. Som halsbånd bruker Cesar Millan sitt eget produkt som er designet for å brukes høyt oppunder strupen slik at det påfører hunden betydelig ubehag i form av kvelningsfornemmelser.

Situasjonene er satt opp slik at hunden har liten mulighet til å mestre kravene og Millan utsetter hunden for så sterke fryktpåkjenninger at den reagerer med å bli passiv eller unnvikende. Millan diskuterer ikke viktige forklaringer som manglende sosialisering, sykdom, helse, genetikk, tidlige erfaringer, traumatiske opplevelser, aktivisering eller boforhold. På beleilig vis overser han tydelige symptomer på frykt.

Bra TV, men hva med Emily?
På YouTube finnes flere klipp hvor vi kan gjøre atferdstudier på hunder som utsettes for sterk frykt og utmattelse. Vi kan f.eks se nærmere på klippet om Emily og Nikky:

Emilys eiere har tatt kontakt fordi de har problemer med å holde Emily under kontroll når hun møter andre hunder. Før treningen lar Millan en hund passere på ca ti meters avstand. Hundekyndige vil se at Emily ikke umiddelbart ser aggressiv ut og har lav, logrende hale, tilbaketrukne lepper, åpen munn og en høyfrekvent og pipende bjeffing som lekende hunder ofte har. Selv om hun ellers er en omgjengelig hund, forklarer Millan, basert på at hun er en "gladiatorhund" av rasen Pitbull, at hun er svært farlig og kan komme til å drepe eller lemleste.

Treningskravet til Emily
Hun skal passeres av en annen hund på 5 meters avstand, mens hun selv skal sitte helt i ro med en stram løkke øverst på strupen. Emily blir under denne uvante behandlingen urolig og strupebåndet blir ytterligere strammet. Millan heiser henne raskt opp og ned med båndet slik at hun mister fotfestet. Påkjenningen gjør at Emily forsøker å bite hånden som holder i båndet. Millan dytter Emilys hode fra seg slik at strupeløkken strammes enda mer. Når hun kjemper for å få puste blir hun endevendt og lagt i bakken, mens det skummer av munnen hennes.

Den videre treningen er at hun skal gå tett ved den andre hunden. Millan strammer da renneløkken slik at hun knapt har fotfeste på frambeina og vi hører gurglelyder og desperate forsøk på å få luft. Det hele ender med at hun blir så engstelig, i løpet av de 6 minutter han avser til treningen, at de ender opp i en kamp som for henne handler om liv og død.

Millan må bruke hele sin styrke for å få lagt henne i bakken og strammer båndet så hardt at hun blir passiv og apatisk av luftmangelen. Emily ligger langflat og utmattet på bakken. Med dette avslutter Millan "treningen", og forklarer at tiltaket var nødvendig fordi Emily var aggressiv.

Vi kan med egne øyne se at aggresjonen er rettet mot Millan selv og er et resultat av luftmangel pga renneløkken hunden har rundt halsen og mangel på muligheter for å mestre situasjonen. Slik trening gir en reell fare for alvorlige bittskader på folk, og fysiske og psykiske skader på hunden. Selv om man bruker metodene hans på en teknisk korrekt måte for å fjerne symptomene på problematferd, vil man ikke kunne endre selve årsakene til problemet. Slik håndtering kan utløse andre atferdsproblemer, som aggresjon mot folk, og man kan risikere å fjerne viktige forvarsler før biting.

Millans skitne triks gir en illusjon av kontroll over ekstreme atferder. Til dels utløses utageringen og de farlige atferdene faktisk direkte av treningen. Hans påstander om at man må utøve "dominans" ved voldelige teknikker, og en rekke av hans andre salgstriks, er fjernt fra den vitenskapelige kunnskapen vi har om atferd og læring hos dyr.

Cesar Millan selv har overhodet ingen utdannelse i hunde- eller atferdsfag, men er yndet for sin forenklede, populistiske og arrogante fremtoning på TV.

(Teksten er hentet fra etologi.no Du kan lese hele innlegget her)Synes du fortsatt at hundehviskeren er et god tv-underholdning? Bli med og stopp programmet "hundehviskeren" på TvNorge i på Facebook

Snart skal jeg hit...

 • 10.05.2011, 21:07...til Cordoba i Argentina. Jeg reiser i slutten av mai for å se på dette:...Rally Argentina...

Og jeg kan trygt si at jeg tror det blir en begivenhetsrik tur!
Vi skal på tur for å heie frem Petter Solberg og legge rallyplaner for et heftig event. Lurer du på hvordan du kan holde deg oppdatert på hva som skjer videre kan du følge EuroLotto på Facebook, eller følge med her på bloggen. Jeg klarer nok ikke å holde tett så lenge, for jeg er sykt dårlig til å holde på gode hemmeligheter... ;)
Hadde du hatt lyst til å reise og se WRC på nært hold?

Ut med "Hundehviskeren" Cesar Millan!

 • 10.05.2011, 14:17Etter å ha sett Cesar Millan på tv synes man kanskje dette er god underholdning: "Han har jo så peilig på hund og de blir jo så bra etterpå." Særlig...

At tilhengerskaren til Cesar Millan er stor, vet jeg alt om, jeg ertet på meg noen av de da jeg kritiserte et hundemagasin for å trykke et intervju med ham. Jeg fikk endel pepper av fansen men også klapp på skulderen fra folk som skjønner hva de snakker om.

Cesar Milan er ingen god hundetrener. Punktum.
Han bruker metoder som pigghalsbånd, elektrisk støt, kvelning etc. Det fantastiske med tv er at man kan klippe bort ting man ikke liker, dempe lyden, klippe ting til i forskjellig rekkefølge og vips! Cesar Millan ser ut som en flink hundrtrener, mens han i virkeligheten plager hunden og gjør den så redd at den ikke tør å gjøre annet en tilsagt... Jeg sier ikke at Cesar Millan gjør ALT galt, men han er ingen god personlighet å vise på tv. Mange tror at det er helt ok å sparke hunden sin om den gjør noe galt. (Til opplysning; det er ikke ok å sparke en hund.)

Cesar Millan er selvlært:
I USA har de Hollywood. De har "the American Dream" som fremelsker alle som klarer å kjempe seg til toppen. Ikke noe galt i det, kanskje bedre enn vår jantelov!! Cesar Millan var i utgangspunktet en ulovlig immigrant som via diverse veier har kommet set til toppen! Et vennskap med Will Smith gav ham et ekstra spark i riktig retning. Han har ingen formell utdannelse innen hund. Han har lært fra sin bestefar og er i følge seg selv, selvlært. Allievel kalles han hundepsykolog. (Dette avsnittet er hentet fra Nina Haaland. Du kan lese hele innlegget hennes her)

Dansk Kennelklubb har gitt en offentlig advarsel mot denne mannen og metodene hans. Du kan lese artikkelen deres her.

Lundqvist hundeskole har gått grundig igjennom en rekke episoder av "hundehviskeren" og de finner meget god grunn til å advare hundeeiere mot innholdet i tv-serien.

De skriver på sine nettsider:
"Når det er sagt, synes vi det er viktig å understreke at det finnes mange innfallsvinkler når det gjelder hundetrening. Det finnes forskjellige filosofier, og mange måter å gå frem på. Vi har stor respekt for at det eksisterer et mangfold innenfor hundetrening. Og vi er fullt klar over at det finnes mange dyktige mennesker i dette landet, som trener hunder på en annen måte enn oss.

Det er viktig at debatten om dette omstridte TV-programmet ikke ender opp i en diskusjon om hundefaglige metoder og filosofier. Etter vår mening handler dette først og fremst om hva som er akseptabelt å vise som underholdning på norske tv kanaler."

Lundqvist Hundeskole er svært uenige i at programmet "Hundehviskeren" vises på norsk tv.
Dette mener de, fordi det i en rekke episoder benyttes metoder som helt klart bryter mot norsk lov (Dyrevelferdsloven). Dette gjelder blant annet:

 • Pigghalsbånd brukt på en slik måte at det kan produsere skader
 • Bruk av strømhalsbånd
 • Kvelningsteknikker, hvor hundene bevisst får redusert tilgang til oksygen.
  I flere episoder har dette ført til hunder som besvimer.
 • Slag, spark og harde trykk mot hundens buk og hals 

Programmene bærer også sterkt preg av å være klippet på en slik måte at det hele fremstår mindre brutalt enn det som det egentlig er. Ofte når de styggeste metodene er i bruk, kamufleres brutaliteten med blant annet:

 • Klipping
 • Ustødig kameraføring
 • Fortfilm
 • Skifting av kamera/ kameravinkel
 • Manipulasjon av original rekkefølge

I Norge har vi en lov, "Dyrevelferdsloven", som regulerer hva man kan, og hva man ikke kan gjøre mot dyr. Uansett hva slags holdning man har til hundetrening og hundehold, må vi alle rette oss etter denne loven. For å illustrere at det eksisterer en bred, tverrfaglig og seriøs skepsis til at "Hundehviskeren" fremdeles vises på TV Norge, oppfordrer vi alle som representerer et seriøst fagmiljø om å sette seg opp på vår liste over de som mener at:

TV Norge bør snarest slutte å sende programmet "Hundehviskeren" med hundetrener Cesar Millan. Dette fordi det gjentatte ganger brukes treningsmetoder som bryter med den norske dyrevelferdsloven. Programmet gir også, ved hjelp av finurlig klipping og andre filmtekniske metoder, et falskt inntrykk av hvordan man kan løse alvorlig problemadferd hos hunder.


Noen eksempler på hvordan den såkalte "hundehviskeren" sparker og kveler dyrene han "trener":Teksten er henter fra Lundqvist hundeskole. Om du vil leser mer om fagfolk som vil ha Cesar Millan ut fra tv-skjermen kan du gjøre det her

STØTT OPP OM Å FÅ TV NORGE TIL Å SLUTTE Å SENDE "HUNDEHVISKEREN" - STØTT SAKEN PÅ FACEBOOKiPhone appen er klar for testing!

 • 10.05.2011, 10:35

...og da er det jo bare å sette i gang... Hittils fungerer den helt fint, bortsett fra at enterknappen fungerer som retur. Blir kastet tilbake "til start" istedetfor å få et avsnitt :)

Tok nettopp et bilde og puttet det inn, ser ut til at alt funker som det skal :)

Dyremishandling i "Vann til elefantene"

 • 09.05.2011, 20:31


Er det noe jeg virkelig ikke klarer å forstå meg på så er det dyremishandling. Det er aldri greit å være slem mot dyr. Vi har kommet så langt som til 2011 og vi har lært at læring oppnås bedre ved belønning når man gjør noe riktig, fremfor straff når man gjør noe galt.


Dessverre er det mange som mishandler dyr, det er ikke bare sirkusbransjen som har fått på snabelen for at de vanskjøtter og plager dyr, også tv-bransjen (Cesar Milan) og filmbransjen får nå gjennomgå. Det synes jeg sannelig er på tide!Det ser kanskje idyllisk ut, men "Tai" ble mishandlet under treningen


Filmen "Vann til elefantene" går nå på norske kinoer og jeg oppfordrer alle til å ligge unna filmen. Selv om Reese Witherspoon og Robert Pattinson innehar hovedrollene synes jeg du skal spare lommepengene eller finn en annen film å se!

Hvorfor?
Vel, dyretrenerne i filmen har fortalt alle at elefantene i filmen er blitt trent med godord og godbiter, at de aldri er blitt slått eller mishandlet. Dyrevernsorganisasjonen Animal Defenders International kan vise oss noe helt annet:

De har skjulte opptak av treningen til elefanten "Tai" som spiller "Rosie" i "Vann til elefantene" Videoopptakene viser klart bruk av vold og tvang i treningen. Man kan se at treneren bruker en elefantkork på "Rosie", men da filmen kom ut presiserte trenere, skuespillere og produsenter at det kn ble brukt godbiter og kjærlighet. Disse elefantene hyler av smerte og jeg får vondt i kroppen av å se videoen.

 • Elefanter inkludert Tai blir gitt elektrisk sjokk flere ganger i trening
 • Tai skriker når hun blir tvunget til å stå på hodet
 • Elefanter inkludert Tai blir slått på kroppen og føttene med elefantkrok
 • En babyelefant får en elefantkrok i munnen under trening og skriker av smerte
 • En elefant blir holdt fast med bruk av elefantkrok for at trenerne skal fjerne støttennene med sag

 

 Om du har hjerte (og mage!) til å se det forferdelige opptaket så kan du se det her:

Vær så snill og del dette innlegget med alle du kjenner på Facebook, Twitter og lignende.

Støtt opp om kampen mot dyremishandling og ikke se "Vann til elefantene" på kino, ikke kjøpt filmen på dvd og ikke bruk penger på noe som støtter opp om denne fllmen!

Bryr du deg???(Bildene er lånt fra filmweb.no, noe av teksten er lånt fra Noah.no)

Jeg klarte ikke å la være..!

 • 08.05.2011, 19:48Som noen kanskje husker hadde jeg skikkelig kvaler da den hvite iPhonen ble lansert. Jeg gikk mange runder med meg selv og funderte lenge over om jeg skulle kjøpe meg en ny telefon. (Og det er jo helt merkerlig at man i det hele tatt tenker tanken, kun fordi fargen er litt annerledes...)

Vel, det gikk som det måtte gå. Jeg kjøpte meg en ny iPhone. Og nå er den i Oslo!!! Tjohoo!! Krysser fingerne for at den blir levert i morgen!! (Her finner du mitt "Nytt dilemma" innlegg)

Problemet er bare at da har jeg to telefoner :) Derfor legger jeg den "gamle nye" ut for salg på Finn.no Den er bare brukt i tre uker så den er tilnærmet ny, håper jeg får solgt den snart så den slipper å ligge i en skuff her hjemme. Den er altfor fin til det! Kanskje du har lyst til å kjøpe den, eller kjenner noen som trenger en ny iPhone? Du finner annonsen her på Finn.no (Prisen endres så fort annonsen er godkjent hos Finn.no)

Synes du det var dumt av meg å kjøpe en ny telefon, bare fordi den er hvit??Blogg.no utvikler en iPhone app :)

 • 04.05.2011, 20:19Det er jo bare helt supert! Jeg ha savnet å kunne blogge for blogg.no gjennom telefonen. Mobilbilder som lastes opp er helt greit, men man har jo ikke mulighet til å redigere teksten uten å logge seg på uansett så jeg føler det har vært litt håpløst.

Mange bloggtilbydere har en løsning hvor man kan maile til bloggen sin slik at man kan redigere innlegget underveis, mens andre (som wordpress og bloggsoft) har utviklet mobilapplikasjoner. Og det er akkurat det blogg.no driver med nå! Sweet!!

De søkte etter app-testere og jeg kastet inn en søknad. Jeg er jo veldig glad i iPhonen min og digger alt som har med duppeditter, testing og vurderinger å gjøre så da jeg fikk svar fra blogg.no ble jeg i fyr og flamme. Jeg er en av de ti som får lov til å teste ut applikasjonen før den lanseres!!

Hva synes du en iPhone app fra blogg.no bør inneholde?
Ettersom jeg går ut i fra at dette er første fase trenger ikke blogg.no tilbakemeldinger og funksjonalitetsønsker ennå, men vi kan jo begynne litt smått allikevel? :)

Jeg ønsker meg en enkel app hvor jeg kan legge inn bilder og tekst, mulighet til å mellomlagre det jeg har skrevet for så å kunne poste det senere og mulighet til å laste opp filmer. (Som evt kan lagres på YouTube og vises på bloggen automatisk)

Hva ønsker du deg???


Printscreen av telefonen min. På min "sosiale medier" side er det good plass til en app fra blogg.no. Gleder meg!!
 

 

Å trene på Power Plate

 • 03.05.2011, 16:18


Jeg har jo vært veldig skeptisk til hvordan dette fungerer. Og ettersom jeg ikke har trent (i det hele tatt) på lenge er det umulig for meg å bedømme resultatet av den ene treningen i går. Jeg er definitivt støl. Ikke så støl som jeg trodde, men så fikk jeg også bare en "innkjøringstime" i går. Det vil si at jeg gjorde alle øvelse (bortsett fra èn) i bare 30 sekunder. De som har vært der en stund trener i 60 sekunder på hver øvelse. (Stakkars mennesker...)


Og det gjorde vondt. Helt forferdelig vondt. Men allikevel var det så raskt gjort at jeg satt igjen som et spørsmålstegn etterpå. Jeg er vant til å repetere kjedelige (og harde) øvelser til det kjedsommelige. Men det fantastiske med Power Plate er at man som regel kun kjører hver øvelse EN gang. Og da rekker man jo ikke å bli lei heller. Fantastisk!

Vi begynte treningen med å tøye ut på maskinen. Så satte vi i gang med oppvarming. (Å bli varm på disse maskinene var superraskt gjort, ettersom vibrasjonene gjør at selv de minste musklene) Vi kjørte noen stepøvelser (slitsomt) push ups (tungt, men overkommelig) løfrig av vekter (armene ble som sirup) og så tok vi noen dips (og da brøyt kroppen min nesten sammen) Etter alle øvelsene brukte vi vibrasjonsplaten til å massere lår, rumpe og legger. Goodbye cellulites!!

Fy søren så deilig!!
Jeg kjøpte jo dette rabattkortet (6 treninger til kr 399) og skal ut på treningen igjen i dag. Har booket meg inn på time igjen på torsdag så nå er jeg i gang! Jeg anbefaler alle å ta en prøvetime på Feeling Great, men jeg vil nok anbefale å teste det ut mer enn èn gang før man signer seg opp for flere år av gangen. Jeg vet ennå ikke om dette er treningen for meg, så jeg skal teste ut 6 ganger til før jeg bestemmer meg om jeg skal bli "fast inventar" eller ikke.

Om du har lyst til å teste ut Power Plate kan jeg anbefale Feelling Great. (Så lenge ikke så mange begynner, jeg vil gjerne fortsette å få plass på timene) ;)

Resultater?
Ja, det tror jeg nok at alle får. Så lenge man trener Power Plate regelmessig (to-tre ganger pr uke), beveger seg litt i tillegg og tenker over hva man dytter i munnen, tror jeg dette kan være tingen. Jeg har målt meg selv (men ikke veid meg) og jeg skal måle meg igjen om to uker. Da har jeg trent 7 ganger og bør merke bittelitt ihvertfall. Tror jeg. Håper jeg...

Snakket med en jente der i går. Hun hadde gått ned rundt 15 kg og hun så de kjappeste resultatene de to første månedene. Det er nesten så jeg allerede gleder meg til høsten! ;)


Her trener Kine biceps. (Hun gjør "dips" som jeg skrev om lenger opp) Det var hun som fikk meg med på treningen :)
Bildet er lånt fra Feeling Great.


Og nei, jeg er ikke sponset av Power Plate eller Feeling Great på noe som helst vis. (Selv om det ville vært hyggelig) Meningene er mine egne og det er ingen som har påvirket meg i den ene, eller andre retningen :)

Guacamole? Eller?

 • 02.05.2011, 15:59Kjøper du noengang guacamole når du er i butikken? Sånn ferdig, enkelt og lettvint på boks? Har du tenkt over hva som egentlig er i den boksen? Man skulle jo tro at det befant seg en god del avokado oppi der ihvertfall (Guacamole lages jo tross alt av avokado)

Men neida, det viser seg at dette produktet inneholder 1,5 % avokado når det mildt sagt burde vært over 95%. Produsenten mener at det kommer godt frem på boksen at dette ikke er guacamole, men en dip...

TV2 hjelper deg tok kontakt med produsenten Santa Maria og fikk dette svaret:
Dette er en dipp og et snacksprodukt, noe som også går fram av bildet på boksen. Det er ikke meningen at det skal være guacamole, sier Siri Eng, markedssjef i Santa Maria til TV2 Hjelper Deg. Produsenten mener det ikke lar seg gjøre å ha mer avokado i guacamoledippen.  Hvis man skulle ha frisk avokado i et sånt produkt, så måtte det ha vært et kjøleprodukt. Når det ikke er en kjølevare kan det ikke være friske grønnsaker i det. Vi ønsker ikke å mislede noen med det navnet, men dette er et dipp-produkt, og det er ikke naturlig at det skal være mye avokado i det, sier Siri Eng. (Du kan lese hele artikkelen på Handelsbladet.no)


Neste gang du har lyst på guacamole anbefaler jeg deg å lage den selv.
Du trenger bare et par avokado, hvitløk, salt, pepper og litt rømme:

Del avokadoen i to, fjern steinen, legg avokadokjøttet i en liten bolle. Bruk en gaffel for knuse avokadokjøttet, knus hvitløken og hiv den oppi, smack oppi litt rømme, og smak til med salt og pepper. Voila! Din egen guacamole! Mye bedre enn den på boks, og med mye mer avokado ;) (Putt gjerne litt sitronsaft i guacamolen så holder den seg grønn litt lenger, avokado mørkner gjerne litt når du har tatt av skallet)

Om du har lyst på litt variasjon kan du putte finhakket rødløk oppi også. Det smaker übergodt!

Unødvendig mat?

Det finnes mye rar mat ute i butikkene. Visste du forresten hva Tine putter i pizzadeigen de selger eller hva Gilde gjør med deres "fineste skinke"? Det gjorde ikke jeg heller...

Mer info om unyttig og unødvendig mat kan du finne på bloggen "Unødvendig" Den er skrevet av Jon-Frede Engdahl. Jeg ble kjent med ham gjennom designbyrået Uniform da jeg jobbet i Kondomeriet. Jon-Frede har hoppet av designbransjen og er nå medeier i Kolonihagen Abonnement, Kolonihagen Bakeri, Kolonihagen Frogner og Maemo, en gourmetrestaurant som kun bruker økologiske råvarer. Jon-Frede skriver bra og er opptatt av økologisk mat. Og slikt blir man glad av :)

Grattis Norge! Vi slo Sverige i Hockey :)

 • 30.04.2011, 23:44

71744-1-1304199894626.jpg
(Skjermdump fra vg.no)


Jeg gikk tydeligvis glipp av noe stort da jeg satt foran macen og klimpret i vei. Jeg la ikke merke til at hockeykampen startet, ei at den sluttet. Seieren over Sverige er en kjærkommen seier (som alltid) men det er verdt å merke seg at det kommer flere kamper etter denne. Vi har ikke akkurat vunnet VM, men det føles vissnok sånn ut etter avisforsidene å dømme... :)

Kult at vi endelig slo svenskene i hockey, så er det bare å vente på neste kamp og se hvordan det går der. Jeg krysser fingrene for gutta. Hipp hipp hurra!!!

Fikk du med deg kampen?

 

 

Care for a splash??

 • 29.04.2011, 21:07
Da bør du teste ut Chanel Hydramax Active serum. Og la meg si det først som sist: dette innlegget er ikke sponset av noen andre enn meg selv. De er sjelden det, jeg tror dessverre jeg er for gammel til å motta deilig stæsj fra butikker og brands i posten :)

Uansett; jeg bare må anbefale denne vidundersaken videre!

Jeg bumpet borti dette `mirakelet" helt tilfeldig og har hatt den stående i skapet en stund. Hva visste vel jeg om hva jeg gikk glipp av..? Etter å ha sett den glise mot meg, hver gang jeg åpnet speildøren, på badet i rundt 6 måneder fant jeg ut at jeg skulle teste denne supersaken. Jeg bruker vanligvis A-creme i ansiktet og er ingen ansiktskremjåle (hvorfor jeg bruker A-creme kan jeg fortelle om en annen gang, men det bør du jammen forsøke det også!) derfor hadde jeg oppbygget en sunn skepsis til et så dyrt merke som Chanel.

Med en gang jeg tok av lokket skjønte jeg at jeg burde testet dette "serumet" tidligere. Noe så digg! Ikke bare lukter den godt, men det føles som om du putter ansiktet i en bøtte med vann og lar huden drikke seg utørst! Rimelig fantastisk! (Selv om den helt sikkert ikke er rimelig...)

Ettersom jeg ble litt nysgjerrig tenkte jeg at "kremen i samme serie er sikkert også like god" så da investerte jeg 500 kroner i den også. På Estetique. Det skulle vise seg å være en liten bom. Ikke for det, kremen er helt ok men A-creme matcher den på alt (bortsett fra lukta)
Her er et bilde av serumet (til venstre) og kremen (til høyre) Husker ikke hvor mye serumet kostet men kremen var i dyreste laget, mener nå jeg.


Og her er et bilde av den mye omtalte A-cremen som koster en brøkdel av Chanel`s ansiktskrem... ;) Den fåes kjøpt på apotek og Vita.

Har du testet dyre kremer vs billige kremer? Hva synes du?

 Nytt dilemma...

 • 28.04.2011, 11:07Jeg er kanskje litt over snittet overbegeistret for tekniske dupeditter. Noen vil sågar kanskje kalle meg avhengig. Mitt siste rush er at iPhone 4 endelig har dukket opp i den HVITE versjonen!! Smelt! Og så kommer spørsmålet da veit du; skal man kjøpe en ny iPhone bare fordi fargen er kul?

I hvilken del av verden er det ok, liksom???
Poenget er at jeg kjøpte meg en ny iphone 4 for to uker siden. Det er jo klart at jeg skulle klare det... Den jeg hadde har en ødelagt mikrofon så jeg måtte bruke headsettet konstant. Jeg ga den bort til samboeren min og kjøpte meg en ny. Men så har det altså dukket opp en hvit iPhone nå. Skal, skal ikke, skal, skal ikke...? Jeg vet det finnes større problemer i verden (og jeg dør ikke om jeg venter med å kjøpe en ny telefon til iPhone 5 kommer). Men...

Om du har noen gode råd mottar jeg de gjerne med stor takknemlighet, både den ene og andre veien. Og så kan du jo kose deg med den morsomste videoen av de alle: iPhone vs HTC. Jeg ler meg skakk! 

 Om du er like gal etter Apple saker som meg kan du jo bli med på NetComs konkurranse :) De har en de gir bort til en heldig vinner :) Du finner NetCom på Facebook her

Da har jeg tatt det første skrittet...

 • 27.04.2011, 12:23Og nei, jeg snakker ikke om sex og sånt nå. En venninne har nemlig rost Power Plate trening opp i skyene, i dag sendte hun meg en mail med et intro tilbud til Power Plate trening på Fornebu. Og jeg var solgt. Rettere sagt så ble kupongen solgt. Til meg. Og nå gruer jeg meg veldig.


Ettersom jeg er skeptisk til "vidunderlige" treningsmetoder har jeg en viss tilbakeholden følelse for hele greia. Men "vidunder" trening er bedre enn "ingen" trening. Og jeg har bedrevet "ingen" trening i over et år. Og det merker jeg på meg selv og på klærne. Jeg trives ikke lenger og da er det jo på tide å ta tak for å gjøre noe med det.
Hei Power Plates!Power Plate trening er kort fortalt en treningsform som gjøres på vibrerende maskiner (Ikke vaskemaskiner... hø hø), denne motstanden som vibrasjonene gir skal vissnok gjøre treningen mer effektiv. Jeg har ikke trent seriøst på mange år så jeg vet at jeg blir sliten av å løpe opp trappene til jobben.

Så hva sier Feeling Great om Power Plate trening?
"Powerplate er akselerasjonstrening som stimulerer kroppens egen respons til vibrasjoner. Vibrasjonene sender bølger av energi gjennom kroppen og gjør at musklene trekker seg sammen mellom 25 og 50 ganger pr. sekund. En 25 minutters treningsøkt, 3 ganger i uken vil gi en drastisk forbedring i muskelstyrke"

Akselerasjonstrening på en Power Plate maskin gir vissnok en rekke fordeler:

 • En umiddelbar forbedring av blodsirkulasjonen (sikkert fornuftig)
 • økt muskelstyrke og utholdenhet (høres bra ut)
 • økt fleksibilitet og bevegelse i ledd (kama sutra, here I come!)
 • reduksjon i cellulitter (ja takk, det trenger jeg virkelilg!)
 • reduserte smerter og stivhet (ja takk til den også)
 • økt forbrenning og mindre stress (ja takk og ja takk)

Etter å ha lest dette (og ettersom venninna mi maser sånn) så har jeg faktisk bestemt meg for å teste det ut. Jippi!? Kupongen er kjøpt på Oohgle og kostet 399 kroner for 6 treningsøkter med instruktør. Du finner tilbudet her, men vær kjapp for det varer kun i èn dag!

Kanskje vi sees på Feeling Great på Fornebu da?


Gøy å være tilbake!

 • 18.04.2011, 11:43Jeg har ikke blogget på lang tid, men nå er jeg endelig tilbake og det føles deilig. Tusen takk for de fine tilbakemeldingene dere gir meg, det er virkelig hyggelig å få så mange positive mailer og kommentarer!


Jeg kommer nok ikke til å blogge like ofte som før, men jeg har ikke tenkt til å la bloggen gå i glemmeboken. Den er altfor dyrbar for det! It feels good to be back!! :)


Si hva du vil om frk Spears...

 • 17.04.2011, 18:58

...men jeg synes dama er HOT!!"Till the world ends" har satt seg på hjernen min og jeg nynner på den konstant. Det er ingen sang som gir meg så mye energi som den! Love it!!!

Hva synes du om låta?


Velkommen sommer!!

 • 14.04.2011, 09:28

 


Da er det offisielt; den første sommerdagen er her!! Og selv om jeg måtte skrape is av vinduene på bilen i morges har jeg troen på at sommer`n er kommet for å bli. Gleder meg til lange kvelder, rødvin på terrassen og telting i skogen!! Etter noen småjusteringer så er jeg klar for å la sola skinne. Skal bare vaske bilen, skifte dekk, vaske huset, rydde bort vinterklærne, fjerne ugresset i hagen og male gjerdet.

I det tempoet om jeg jobber kan det nok hende at jeg blir sommerklar i august en gang... Det er så mye som skal gjøres og så lite tid. Jeg mener at man må kose seg litt underveis også, det kan jo hende det regner i morgen. Sant?

Derfor feirer jeg den første sommerdagen med å slappe av. Det synes jeg alle andre burde gjøre også! Å vaske og rydde kan vi gjøre i morgen ;)

Hege (19) vant 3,9 millioner på skrapelodd!

 • 08.03.2011, 13:05

 


Største skrapeloddgevinst i Skandinavia:

Onsdag denne uken vant 19-årige Hege fra Hordaland 500.000 euro på skrapelodd hos EuroLotto. Premien er den høyeste som noensinne er utbetalt på skrapelodd i Skandinavia.

Hege trodde knapt sine egne øyne da hun så 500.000 euro gå igjen tre ganger på loddet. Først etter at broren hadde sett vinnerloddet sammen meg henne, torde hun slippe jubelen løs. Hordalandskvinnen ble kontaktet av EuroLotto ved lunsjtider torsdag, og dermed var feiringen i gang.

- Jeg forsto at jeg hadde vunnet, men det føltes likevel sjokkerende da jeg fikk telefonen fra EuroLotto, sier Hege gledesstrålende.

Hun har allerede rukket å tenke på hva hun vil gjøre med pengene.

- Jeg bor hos broren min nå, men kommer nok til å kjøpe meg hus. Dessuten blir det nok både en bil og en lastebil til familiebedriften. Det drypper nok litt på familien også, avslører hun.

Nå kan Hege vente på at millionene triller inn på kontoen i løpet av kort tid. I henhold til regulatoriske lisenskrav fra spillmyndighetene LGA må vinnerloddet gjennom en såkalt KYC-prosess (Know Your Customer), hvor det bekreftes at det er spilleren som er faktisk rettighetshaver til gevinsten. Deretter utbetales pengene til vinnerens konto umiddelbart. Foruten millionpremien spanderer også EuroLotto økonomisk rådgivning fra Pengedoktoren AS.

Hege spilte skrapeloddet Silver Streak, et spill hvor man med en innsats på to euro har to sjanser til å vinne premier opp til 500.000 euro. Vinnerloddet var den første av totalt tre toppgevinster som har gått i den første serien på 10 millioner lodd med andre ord er det fortsatt to lodd med toppremien som skal vinnes før spillet går over på ny loddserie. Det er fortsatt ca fem millioner lodd igjen i den første loddserien.

- Dette er en milepæl i EuroLottos historie. Etter en drøy måneds drift har vi nå gleden av å kunne utbetale det første millionbeløpet til en skrapelodd-vinner. Det er selvfølgelig ekstra moro at hun er norsk, sier Morten Klein, største aksjonær i Cherryföretagen AB, selskapet som eier EuroLotto.

 

Jeg slutter i Kondomeriet :)

 • 14.01.2011, 13:19
Den 1. februar starter jeg i ny jobb og kommer derfor ikke til å blogge som "Kondomeriet Kjersti" noe mer. Hva som skjer med meg får dere ikke vite ennå, men bloggen min kommer uansett til å bestå en stund til :)


Ettersom jeg slutter i Kondomeriet vil jeg også endre på utseendet til bloggen så ikke bli forvirret nå da ;) Og nope, det finnes ikke noe drama i at jeg slutter hos Kondomeriet. Men jeg trenger noen nye utfordringer og da var valget enkelt; å gå videre til noe nytt!

Om dere vil lese Kondomeriets blogg kan dere besøke den på Kondomeriet.Wordpress.com

Jeg kommer snart tilbake med mer informasjon om hva som skjer med meg og bloggingen min, men akkurat nå kommer det til å bli litt stille på sexbloggingen en stund. Beklager så mye!

Legg igjen en kommentar om du har noe å fortelle så tastes vi snart!

 

Klem!!(Ferdinand sier hei til alle bloggleserne mine og ønsker alle et godt nytt år!)

Mens vi venter på Ferdinand...

 • 10.11.2010, 12:31

Ferdinand er en fire uker gammel Staffordshire Bull Terrier valp og det betyr at det bare er fire uker igjen til Ferdinand flytter inn hos oss. Vi var og besøkte ham i går og han er verdens nydeligste lille skapning!

Da jeg flyttet til Oslo ble det uaktiuelt å ha hund, men jeg har hatt det hele livet og det er klart at det har vært et savn. Nå bor vi såpass landlig til at jeg synes det er helt ok å åpne opp hjemmet for en liten røver, som da altså skal hete Ferdinand... *Sukk*


Jeg er liten men jeg kan bite finger`n din med de nye, fine tennene mine...


Nydelige, uskyldige blå øyne... ;)

Jeg gleder meg sånn til å få en valp i huset at jeg nesten går litt rundt meg selv. Teller ned dagene og gleder meg til å få ham hjem for godt!!

Zeppelinen kom idag!!

 • 06.10.2010, 22:49


I`m so happy! Med fare for at naboene ikke digger Zeppelinen like mye som meg (med tanke på at jeg allerede spiller litt vel høyt) så må jeg si at jeg er veldig fornøyd med tingesten som ankom med posten i dag.

I tillegg til bra lyd i en bokd har den en rekke funksjoner som jeg digger. I will tell you about it;


(Bildet er fra B&W)

Zeppelinen er fantastisk kul å se på, det er et eget lite designelement. Jeg vet man ikke skal dømme ut ifra utseendet men jeg falt for den med èn gang jeg så den..! Så alle jenter og gutter: en Zeppelin er et hett julegavetips altså. Jeg vet ikke om de selger den overalt, men hifiklubben er et sikkert kort: http://www.hifiklubben.no/produkter/stereo/stereosystem/bw_zeppelin-ipod_hoyttalersystem_sort.htm(Bildet er lånt fra B&W)

Man kan kjøpe et veggfeste og hente Zeppelinen på veggen. Da trenger man ikke å bekymre seg for dårlig bordplass, Jeg bestilte veggfeste til min lille kamerat, men har ikke fått det opp på veggen ennå. Må bare finne "det perfekte stedet" først...(Bildet er lånt fra B&W)

Og så kommer rosinen i pølsa: Ikke bare kan man koble Zeppelinen til ipoden/iphonen sin, man kan koble til vanlige mp3 spillere også, men man kan også koble den opp til et trådløst nettverk og spille av musikk fra Macen gjennom Apple Airport Express!!! Wooooow! Tro meg; det skal testes ut!

Så da kommer spørsmålet? Ville du ønsket deg en slik Zeppelin? Og/eller ville du kjøpt en? :)

Jeg venter på min Zeppelin!

 • 02.10.2010, 16:41Jeg er glad i god lyd og har letet lenge etter et kult designelement som spiller bra. Og så fant jeg denne Zeppelinen... Nå er den på vei til meg med Posten og jeg klarer nesten ikke å vente fordi jeg gleder meg sånn!

Hvorfor har jeg kjøpt meg en Zeppelin?
Rett og slett fordi jeg bruker iPhonen in til alt og jeg har den alltid med meg, fullstappet av musikk. Når vi har gjester hjemme så er det enkelt å finne frem spillelista, men det er jo ikke akkurat god lyd i en liten iPhone :)

B & W Zeppelin er et ipod/iphone anlegg som man putter telefonen rett oppi, man finner frem musikken man vil spille og voila! Resultatet er helt utrolig!

Dette anlegget tar liten plass, det kan faktisk henges opp på veggen om du vil! Og har du lyst på bedre lyd på tv`en så kan du koble den til flatskjermen også. To fluer i en smekk...

Jeg oppdaterer med bilder når jeg får Zeppelinen i hus så kan dere se hvor lekker den er. I`m lookin` forward...!

Her finner du Zeppelinen om du er interessert: http://www.hifiklubben.no/produkter/stereo/stereosystem/bw_zeppelin-ipod_hoyttalersystem_sort.htm


PS:
Hifiklubben
har utrolig mange kule produkter og dette anlegget er nok ikke det siste jeg har kjøpt derfra. For deg som er litt teknisk interessert så har du spesifikasjonene for Zeppelinen her:

 • Matchende fjernkontroll medfølger
 • Digital Klasse D-forsterker
 • Utgangseffekt: 1 x 50 watt (bass), 2 x 25 watt (mellomtone/diskant)
 • Bass: 5 med glassfibermembran
 • Mellomtone: 2 x 3,5 med glassfibermembran
 • Diskant: 2 x 1? dome med aluminiumsmembran og Nautilus-rør
 • Frekvensgang: 47-22.000 Hz (-6 dB)
 • 30-pin universaldock til iPod
 • Audio-inn: 3,5 mm minijack (analog/optisk digital)
 • Utganger: S-video, komposittvideo (inkl. video fra 5G-iPoder)
 • USB-tilkobling for programvareoppdateringer
 • Strømforbruk i stand-by: 3,7 watt
 • Mål: 64,0 x 17,3 x 20,8 cm (BxHxD)
 • Maks avstand fra vegg med veggbeslag 28 cm (målt helt ut til iPod holdere med B&W logo) veggbeslag kan kjøpes som ekstra tilbehør.
 • Vekt: 7,5 kg
 • Finish: Høyglanspolert rustfritt stål / sort

 

Jeg er avhengig.

 • 27.09.2010, 09:34Jeg trenger min faste dose hver uke. Jeg er hekta. Total avhengig.
Poledance er blitt en besettelse...


Hører jeg fengende musikk og har tatt et glass rødvin leter jeg fortvilt etter nærmeste stolpe. Om jeg hadde funnet en passende ville jeg nok ikke slengt meg rundt den, sånn i full offentlighet, men man vet jo aldri.

Til å begynne med trodde jeg det ville gå over. Jeg kunne høre sanger på radioen og forestille meg at jeg var på trening. Hvilke moves som passer inn i hvilke låter. Hvordan nettopp den strofen passer så godt sammen med en "corkscrew", eller kanskje en "fishhook med diamant" ville passet bedre?

Jeg husker jeg overnattet på hotell i forbindelse med jobben og brukte stålampen for å markere "stangen"  når de spilte Prince på radioen. Hjelp!

For å være ærlig hadde jeg ingen anlese om at denne treningsformen kunne bli så vanedannende. Men poledance er utrolig gøy. Ja, det koster en del penger men man får igjen så mye. Man gledes over å takle nye utfordringer på (og rundt) stangen, man føler seg mer sexy, får en bedre holdning og for en utrolig treningsøkt det er!

Poledance har ikke mye med stripping å gjøre. Men etter at man har prøvd det ut selv får man en ny respekt for de som bruker denne stangen som en rekvisitt for sitt levebrød.

Poledance anbefales herved. Og en strippestang hjemme i stua er det nok mange gutter som kunne tenke seg også. Tenk; en pose potetgull og en kald øl i hånda mens man slapper av i sofaen og ser på at dama driver på med "egentrening"...

Dette mener han egentlig...

 • 17.09.2010, 14:14

Noen ganger sier han ting han ikke mener, kun for at du skal holde kjeft...

Du hører hva han sier, men er det egentlig det han mener? Nei, faktisk ikke. Her er en liten oversettelse til noe av det du trenger for å forstå ham bedre. Slik kan dere kanskje unngå unødvendige kommentarer og krangler..?


Han sier: Gjør det du vil.
Han mener egentlig: Jeg liker det ikke, men du gjør det vel likevel, så sett i gang.
Da bør du si: Her er noen muligheter som jeg syns er greie, kan ikke du velge den du liker best?

Hvorfor dette virker: Menn blir frustrerte hvis de må diskutere ulike valg igjen og igjen. På denne måten kan han avslutte den endeløse diskusjonen, selv om du egentlig har forelagt løsningene allerede.


Han sier: Jeg er lei av å krangle.
Han mener egentlig: Du prøver å få meg enig med deg, og det blir jeg ikke.
Da bør du si: Jeg vil ikke at du bare skal si noe, kan du ikke fortelle meg hva du mener.

Hvorfor dette virker: Han vil være mer åpen for å si sin egentlige mening hvis han skjønner at du ikke har en skjult agenda.


Han sier: Jeg bryr meg ikke.
Han mener egentlig: Jeg er irritert, og å snakke om dette nå fører ingen steder.
Da bør du si: OK, men dette er viktig for meg. Kan vi snakke om dette en times tid etter frokosten i morgen?

Hvorfor dette virker: Store diskusjoner er mindre skremmende når de skal foregå innenfor et gitt tidspunkt og på formiddagen er hjernen best til å ta til seg informasjon. 


Han sier: Samme det.
Han mener egentlig: Du snakker for mye, du hører ikke etter, og jeg mister fokus her.
Da bør du si: Du har rett, jeg gjentar meg selv. Kan ikke du heller fortelle meg hva du syns.

Hvorfor dette virker: Du er kanskje ikke enig med ham, men hvis han føler at du hører etter, vil dere komme nærmere hverandre...


Vet du om noen andre ting menn sier som de egentlig ikke mener...? (Og da snakker jeg ikke om "jeg elsker deg") ;)

 

Aud på aldershjemmet...

 • 16.09.2010, 09:01

Aud kjørte rundt på aldershjemmet i rullestol, tutet og lagde billyder.

Hans stopper fruen: "Førekort takk", sier han, hun gir han en gammel kassalapp. "Greit, kjør videre"

Neste gang må hun vise vognkort, og gir han en serviett. "Ok, kjør videre".

3. gangen hun kommer, springer Hans frem, splitter naken med MEGA reisning. Aud bråstopper og utbryter med et smil av glede: " Promillekontroll..!"


Å herregud....

 • 20.08.2010, 15:19

Kjekkasen Andreas har dårlig tid... 

Bondejageren Andreas vet å legge flere egg i kurven... Men dette tar jo helt av og jeg blir overrasket over den smarte uttalelsen etter den andre... Jeg vet at det kanskje er dårlig gjort å henge ut folk, men ærlig talt.

Denne gutten har da altså rukket å:

1) Bli sammen med tv-bonden Silje fra "Jakten på kjærligheten"
2) Bli kjæreste med Silje
3) Bli samboer med Sile
4) Avslutte det forholdet (og samboerskapet) etter et år.
5) Tydeligvis ligge litt rundt (uten kondom...)
6) Komme i nyhetsbildet igjen fordi han dater en ny tv-bonde (Ingrid)
7) Komme i nyhetsbildet igjen fordi Ingrid trekker seg fra "Jakten på kjærligheten"
8) Det kommer fream at kjekkas Andreas idag venter barn med en annen jente. Hun er 4 mnd på vei.
9) Denne jenta er to barns mor fra før. (Hun er 22år) Hun har også fått seg en ny kjæreste igjen. Jenta forteller at forholdet til Andreas er uproblematisk så lenge han "stiller opp for barnet fra begynnelsen av". 

Jeg venter bare på punkt 10:
 At Tv-bonde Ingrid blir med på "Jakten på Kjærligheten" igjen, fordi hun nå har fått greie på at Andreas skal bli far med en annen dame.

Hvem sier at norske realityserier ikke er like såpeglatte som amerikanske?? 

Om dette er standarden rundt i de norske hjem burde folk virkelig ta seg sammen! Hva mener du ?


Kjøp billetter til Jessica Drakes show på Latter her: http://ticspace.no/event/74/krydder-i-hverdagen/

http://www.side2.no/underholdning/article2965952.ece
http://www.seher.no/849250/jakten-andreas-venter-barn
http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10044457
http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10035410
http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10044424

Love the way you lie...

 • 09.08.2010, 10:38Den nyeste videoen til Eminem (og Rihanna) skaper harme og diskusjoner over hele verden. Videoen ble publisert den 5. august og løpet av noen dager har musikkvideoen blitt sett over 13 millioner ganger på You Tube.

Hva er det videoen gjør som provoserer på et slikt nivå?
"Alle" kjenner jo Eminems bakgrunn og har fått med seg at han ikke gjemmer ting i, eller bak, skapet. Jo, Rihanna er selv et voldsoffer. Og mange mener at hun forherliger vold i hjemmet. Ergo raser debatten. Jeg mener at det gir sangen (og videoen) en enda større mening.

Personlig mener jeg at videoen setter voldelige forhold i et lys som få har gjort før henne. For slike fohold er langt fra sunne, men når man befinner seg midt i det skal det mye til for å komme seg vekk. Videoen viser hvor galt et slikt forhold kan ende og at paret bør finne ut av det før det er for sent.

I musikkvideoen spiller Megan Fox ("Transformers") og Dominic Monaghan ("Lost") det voldelige paret. Megan Fox har donert pengene hun fikk for innspillingen til "Sojourn House". Dette er et sted for voldsmisbrukte kvinner og deres barn.
 
Første ang jeg hørte denne sangen gikk den rett i hjertet mitt, teksten er helt utrolig og jeg levde meg rett inn i historien. Den kraftfulle videoen gjør at jeg blir enda mer berørt.

Hva synes du om musikkvideoen?


Sangteksten til "Love the way you lie" Rihanna og Eminem:

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife
In my windpipe
I can't breathe
But I still fight
While I can fight
As long as the wrong feels right
It's like I'm in flight
High of a love
Drunk from the hate
It's like I'm huffing paint
And I love it the more that I suffer
I sufficate
And right before im about to drown
She resuscitates me
She fucking hates me
And I love it
Wait
Where you going
I'm leaving you
No you ain't
Come back
We're running right back
Here we go again
It's so insane
Cause when it's going good
It's going great
I'm Superman
With the wind in his bag
She's Lois Lane
But when it's bad
It's awful
I feel so ashamed
I snap
Who's that dude
I don't even know his name
I laid hands on her
I'll never stoop so low again
I guess I don't know my own strength

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

You ever love somebody so much
You can barely breathe
When you're with them
You meet
And neither one of you
Even know what hit 'em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah them chills
Used to get 'em
Now you're getting fucking sick
Of looking at 'em
You swore you've never hit 'em
Never do nothing to hurt 'em
Now you're in each other's face
Spewing venom
And these words
When you spit 'em
You push
Pull each other's hair
Scratch, claw, bit 'em
Throw 'em down
Eminem Love The Way You Lie lyrics found on http://www.directlyrics.com.com/eminem-love-the-way-you-lie-lyrics.html
Pin 'em
So lost in the moments
When you're in 'em
It's the rage that took over
It controls you both
So they say it's best
To go your separate ways
Guess that they don't know ya
Cause today
That was yesterday
Yesterday is over
It's a different day
Sound like broken records
Playin' over
But you promised her
Next time you'll show restraint
You don't get another chance
Life is no Nintendo game
But you lied again
Now you get to watch her leave
Out the window
Guess that's why they call it window pane

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

Now I know we said things
Did things
That we didn't mean
And we fall back
Into the same patterns
Same routine
But your temper's just as bad
As mine is
You're the same as me
But when it comes to love
You're just as blinded
Baby please come back
It wasn't you
Baby it was me
Maybe our relationship
Isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens
When a tornado meets a volcano
All I know is
I love you too much
To walk away though
Come inside
Pick up your bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity
In my voice when I talk
Told you this is my fault
Look me in the eyeball
Next time I'm pissed
I'll aim my fist
At the dry wall
Next time
There will be no next time
I apologize
Even though I know it's lies
I'm tired of the games
I just want her back
I know I'm a liar
If she ever tries to fucking leave again
I'mma tie her to the bed
And set the house on fire

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

Hvordan tjene penger på blogging

 • 14.07.2010, 10:40


Det er veldig mange som ønsker å tjene penger på bloggingen sin. Og veldig mange vil ha et samarbeid med Kondomeriet for å gjøre nettopp dette...


Nå skal ikke jeg kritisere bloggere som tjener store penger på nettopp blogging, men å blogge for å tjene penger er liksom ikke helt greia. Til å begynne med var blogging en slags "offentlig dagbok på nettet". De handlet om forskjellige temaer og hadde gjerne ulike sjangere.

Jeg begynte å blogge gjennom et nettsted som het "klikk.no" i april 2005 (se rosa bilde til venstre) Det nettstedet (klikk.no) er nå solgt og drives gjennom Hjemmet Mortensen som noe helt annet. For å få gjennomført bloggingen fikk vi et kurs fra Rafiq (som driver Blogg.no) Kari Jaquesson skulle skrive om trening (se bilde til høyre) og jeg skulle skrive om sex. Det var gode, gamle tider det ;) Blogg.no leverte teknikken som skulle til for å skrive en blogg og her skriver jeg ennå. Kari blogger forresten fortsatt hun også. Men jeg synes det er på tide at hun oppdaterer designet sitt for Woman24 (som klikk.no ble hetende etterpå) eksisterer ikke lenger... ;)

Uansett, jeg synes det er helt fair at folk tjener penger på bloggen sin. Men å blogge for å tjene penger blir litt bakvendt... :) Ha noe å komme med først. Og så kan du vurdere om folk er interessert i å betale for merkevaren deg senere.

Så hva kan du gjøre om hverken får penger eller produkter for å skrive?
"Selg" annonseplass :)


Banner annonser
Vi har mange bloggere som gjerne vil bli "en del" av Kondomeriet og det synes vi er superbra! Dessverre har vi verken kapasitet eller kapital til å sponse alle med produkter, eller penger, fra oss. Om du har lyst til å tjene penger gjennom bloggingen vil vi anbefale deg å bli en affiliate. Feks gjennom Tradedoubler. Ved å plassere en annonsebanner på nettsiden eller bloggen din, kan du tjene penger på feks antall klikk og/eller kjøp fra nettsiden du linker til.

Hva er Tradedoubler?
Tradedoubler er et enkelt system som gjør at du kan legge bannere på nettsiden din. Legger du ut en banner fra Kondomeriet blir du en affiliate (en slags "samarbeidspartner") og mottar provisjon for alt som blir solgt gjennom din blogg/nettside.  Vi tracker nemlig alle bannerne og klikker noen av dine lesere seg inn til Kondomeriet.no via din banner, så får du provisjon av salget. Hver gang. Å være en del av Tradedoubler er helt gratis for deg, det er Kondomeriet som betaler for å være en del av systemet. Adressen er  www.tradedoubler.no Det finnes mange samarbeidspartnere på Tradedoubler, så herfra kan du annonsere for forskjellige leverandører.

Det er ikke alle bloggleverandører som vil ha en mengde bannerannonser i bloggene, så det er ikke sikkert at du kan legge inn Tradedoubler bannere. Men det er ihvertfall en løsning for de som har mulighet til det. Og selv om de store bloggerne kanskje har noen ekstra avtaler i bakhånd, er det mest sannysnlig også slik de tjener sine penger. Ved provisjon på klikk og kjøp :)

Husk at:
For å tjene penger på en blogg bør du ha endel besøk. Og besøk gjør man seg fortjent til om man skriver saker som folk er interessert i. Ikke provoser andre eller sleng dritt, kun for å bli lagt merke til. 

Kommentarer på andres blogger som "sjekk ut bloggen min", "bli med på topplista mi", "kommenter tilbake" etc er søppelkommentarer som ikke hører hjemme noe sted. Disse irrirerer bare og blir mest sannsynlig slettet. Om du vil kommentere så gjør det fordi du har en mening om blogginnlegget.

Få mer besøk
Twingly.com er en tjeneste mange aviser benytter seg av. Om du skriver om en sak som er i nyhetsbildet vil den komme opp som en sak under reportasjen. Skriv saken din, link til artikkelen i avisen, og ping Twingly. Vips!
Så er bloggen din kanskje på Vg.no... ;)

Jeg vil ha en Iphone 4...

 • 08.07.2010, 15:02

Og jeg er ikke den eneste... Jeg var nettopp på ferie i USA (bilder kommer) og kjøpte selvfølgelig en iPad. I love it!!

Jeg og typen satt på kino i Hollywood og ventet på at filmen skulle begynne, da fyren foran oss viste denne videoen til kompisen sin:Trenger jeg å si mer... Vi som digger Apple er jo litt hjernevasket  ;)

Skal du kjøpe deg en iPad når den kommer til Norge? Eller har du kanskje en allerede? Og skal du kjøpe den nye iPhone 4?

Hvilken vampyr er deiligst??

 • 08.07.2010, 11:18Vampyrsesongen er over oss! Twilight Eclipse hadde premiere i forrige uke og Vampire Diaries har nettopp begynt igjen i USA. Det er ingen tvil om at flinke Hollywoodregissører holder oss på pinebenken når kjekke gutter konkurrerer om den samme jenta...

Men hvem er egentlig kjekkest?
Er det den bleke vampyrgutten Edward som elsker sjenerte Bella, eller er det varulven Jacob (som også elsker Bella) som stikker av med alle poengene?

"I don't think you realize how much easier it will be for me, Bella, when I don't have to concentrate all the time on not killing you."  Edward Cullen

"Do I get points for making you cry?" Jacob BlackPersonlig er jeg mer fan av sistnevnte ettersom Ian Somerhalder spiller den kjekke og skumle vampyrbroren "Damon Salvatore".  er ingen stygg vampy, for å si det sånn...

"I'm the most dangerous thing you're ever likely to encounter in your life." Damon Salvatore


"I don't hurt people. I don't do that. I'm the good brother." Stefan SalvatoreHva synes du om alle vampyrene på tv og kino om dagen?
Og hvilken vampyr synes du er kjekkest?
Denne magen sitter festet på "jacob Black" i Twilight... Yummy...? Jupps!

Hvordan skape drømmeferien

 • 09.06.2010, 11:06


Dere har gledet dere lenge og nå skal dere snart avgårde på sommerferie sammen. En undersøkelse har vist at på en slik ferie ender seks av ti par opp med å krangle...

Det blir bare deg og ham, og en deilig sandstrand hvor dere skal gå hånd i hånd inn i solnedgangen. Det er i hvert fall planen din. Så kommer overraskelsen ingen av dere var forberedt på: Dere har ulike forventninger til ferien! Dette vil dere jo unngå, så her er rådene for hvordan dere får en best mulig ferie sammen:

Avklar hvilke forventninger dere har til ferien på forhånd
På den måten blir dere ikke stående å diskutere om dere skal på grottevandring eller mopedsafari hver gang dere skal ta et valg. Finn rett tidspunkt for planleggingen, gjerne over en koselig middag.

Lær dere å ikke være så tilgjengelige
Det er ikke nødvendig å snakke med jobben fire ganger per dag, det er fryktelig irriterende for den andre. Så skru av telefonen. Og la pcen bli brukt kun i når dere trenger å sjekke opp informasjon sammen. Ikke bruk den til jobbmail.

Snakk sammen
Men unngå de dype alvorlige spørsmålene som kan legge en demper på ferien. Da kan dere havne i et hjørne og være fanget der resten av ferien...

Prøv å være i feriemodus
Dere er på ferie. Alt er helt greit, det er ingens feil om det regner, ta det med et smil. Ikke klag, han kan ikke noe for at du har fått myggstikk.

Gi hverandre pusterom
I hverdagen ellers har dere masse tid fra hverandre, og nå skal dere være sammen 24 timer i døgnet?? Ta en liten pause, shop alene, kjøp en avis, se på båter.

Gjør så mye dere kan ut av intimiteten deres
Dere er avslappet, brune, utsovet og har masse energi til sex. Prøv ut ting dere har hatt lyst til, kos med hverandre, og nyt ferien....Har du noen tips du vil dele med andre kjærestepar på tur?

 

Den heiteste spilleren i Fotball VM 2010...

 • 08.06.2010, 12:35


I dag er det, bokstavelig talt, kick off for fotball VM 2010. Ettersom jeg ikke er sånn superinteressert i hvordan diverse landslag gjør det på banen fant jeg ut at det kanskje var andre ting som kunne være mer interessant enn alle målene. Og det var det...


Ta 32 lag fra like mange nasjoner og gang de opp med 11. Det blir 352 mannlige, profilerte fotballspillere. Ta med alle benkeslitere, trenere, dommere og waterboys så blir det langt over 500 mannfolk. Samlet på ett sted. Statistikken tilsier at det bør være noen hunks i blant dem... Og er ikke det god nok grunn til å følge med når typen ser på fotball så vet ikke jeg... :)

Jeg har plukket ut noen snaddergutter slik at du vet hvilke lag det lønner seg å "følge med på":


Benny Feilhaber er født i Brasil men spiller for USA.Fernando Torres er spansk og spiller dermed for Spania... Viva Espania...!
Han er idag spiss på Liverpool men representerer selvfølgelig moderlandet i VM.

(Han går forøvrig under kallenavnet "El Niño de Oro", den gyldne gutten)Florent Malouda er like deilig som mørk sjokolade og spiller for Frankrike.


Lukas Podolski spiller for Tyskland"The Thunder form Downunder" Tim Cahill (Ikke James Bond...) Denne agenten spiller for Australia


Denne mannen her Heath Pearce. Han spiller på USA og er 25 år gammel :)Selve rosinen i pølsa...  Frankrikes Yoann Gourcuff. Han er 23 år og yummi!!!
Hvem synes du er Fotball VMs kjekkeste spiller??


Må man være pen for å lykkes?

 • 28.05.2010, 15:01


Blogginnlegget 
mitt om NRKs program "Trekant" fikk nylig en kommentar fra en jente. Og den kommentaren satt seg fast i sjela mi. Fordi jeg synes det er et viktig tema synes jeg at kommentaren skulle få sitt eget innlegg. Håper dere kan bli med og lage litt debatt om dette temaet, både dere som er eldre og dere som er yngre...

Kommentaren fra bloggleseren "Lene":
"Det hadde vært kjempekult å være med på noe sånt, men jeg må ærlig innrømme at jeg ville nok aldri turt å gjennomføre noe sånt.

Jeg er 22 år gammel, har aldri hatt sex, og kommer nok heller aldri til å ha det. Man må være pen for å bli lagt merke til, og man bør helst være pen om man ønsker å ha sex. Enkelt og greit.

Man kan gjerne si det at utseendet spiller ingen rolle, at det er utstråling og personlighet som har noe å si, men sånn er det ikke. Utseendet har nesten alt å si i dagens samfunn..."


Min kommentar til Lene:
Dessverre føles det kanskje sånn... Utseendet har mye å si i perioder i livet. Men husk at skjønnhet er mer enn reklamepostere og modeller.

Har du tenkt over at de modellene som er utrolig flotte på bilder ikke trenger å være så pene i virkeligheten? Sminke, kameravinkel og en dyktig fotograf er det som trengs! Alle mennesker har skjønnhet i seg. Og for å kunne ta imot andres komplimenter må man rose seg selv først. Etterhvert som man blir mer selvsikker endrer holdningen seg, og endrer holdningen seg så endres også utstrålingen...

Jeg følte meg absolutt ikke pen da jeg var yngre.
(Jeg føler meg ikke alltid pen idag heller. Men jeg vet at jeg er en helt ok jente) Med èn gang jeg innså at jeg var verdt å bli elsket fikk jeg meg min første kjæreste. Det gjorde at jeg fikk større selvtillit. Og så gikk ting hånd i hånd.

Idag er den sjenerte jenta blitt ei jente som fortsatt er litt sjenert, men som allikevel biter tennene sammen og holder foredrag (og står på scenen) for flere tusen mennesker. Og jeg digger det. Rett og slett fordi jeg føler at jeg mestrer det. Og det gir meg større selvtillit som igjen gjør at jeg tør mer...

Dette ble et langt svar som svinget litt hit og dit, men jeg håper at du en dag merker at man ikke trenger å være modellpen for å bli lagt merke til...

Stor klem fra meg!


Når jeg tenker tilbake så husker jeg jo hvor stort presset var.
Man ville være like populær som de andre jentene i klassen og man ville ha en kjæreste, sånn som de andre. Man gikk rundt og var så forelsket at man hadde vondt i magen fordi man visste at man ikke hadde sjans. (Og kanskje hadde man ikke sjans fordi man ikke engang turte å snakke med den utvalgte...)

Etterhvert fikk jeg min første kjæreste og jeg var i himmelen! Da gikk jeg i 8 klasse (det som er 9ende idag). Men da kompisen han lurte på hvorfor jeg "alltid gikk i så gamle klær" falt jeg rett ned igjen. Poenget var at jeg ikke gikk i "gamle klær" men jeg hadde ikke peilig på merkeklær og hadde alltid handlet klærne mine på den "lokale butikken". Det var billige og helt greie klær. Og jeg hadde aldri tenkt over at det fantes "merkeklær" Helt til kompisen til kjæresten min kommenterte hva jeg hadde på meg...

Den første Levi`s buksa mi fikk jeg dagen før jeg konfirmerte meg. Det var en utgående modell og den kostet 99,-

Idag så vet jeg mer om hva som betyr noe


Jeg shoppet på H&M og er fornøyd med det. Finner jeg noe kult jeg har virkelig lyst på så kan det hende jeg unner meg det, men jeg føler meg ikke som et bedre menneske fordi jeg kjøper meg en dyr bukse. Selvtilliten er den samme. Man lærer etterhvert som man blir eldre. Å senke skuldrene og tro på seg selv er halve kampen.

Ser jeg tilbake så vet jeg at jeg kom best ut av det. Han som kommenterte klærne mine havnet i feil miljø og kom galt ut av det. Kanskje han faktisk hadde dårligere selvtillit enn meg..? Jeg håper han har det fint idag og har kommet seg ut av det han drev med.

Presset idag er stort. Men mitt råd er å ta det med en klype salt og tenke fremover.
Livet er hva man gjør det til selv, det er ingen som kan leve det for deg og man lærer noe nytt hver dag. Nyt livet, grip dagen! Ville jeg gjort noe annerledes om jeg kunne begynt på nytt som 15 åring igjen? Nei, for det jeg har opplevd har gjort meg til den jeg er idag. Og det er et resultat som jeg er helt greit fornøyd med.


Synes du presset er stort i dagens samfunn?
Hvorfor/Hvorfor ikke? 

Morsomme oversettelser...

 • 27.05.2010, 10:46


Hvordan klarer man å oversette makeup sex til "sminkesex"?

Hvem har vel ikke ergret seg over oversettelsene fra engelsk til norsk når man sitter og ser på film eller tv-serier? Det er tydelig at det går litt fort i svingene når man har dårlig tid... Jeg satt og ryddet litt på pcen min på kontoret og da kom jeg over et dokument som jeg hadde lagret. Her får du en liten oversikt over tabbene som er blitt registrert...

Filmen «Beverly Hills purk»:
Engelsk: «Don't be embarassed if your dick gets hard.» Oversatt til: «Ikke vær flau om du digger gitarspillet.» Riktig oversettelse: «Ikke bli flau om du får ståpikk.»

Cindy Lauper-intervju:
Engelsk: «He's got a nice bum.» Oversatt til: «Han er en likandes boms.» Riktig oversettelse: «Han har fin rumpe.»

Filmen «Destiny Turns On the Radio»:
Engelsk: «I don't know whether to kill you myself or turn you over to the cops.» Oversatt til: «Jeg vet ikke om jeg skal drepe meg eller overlate deg til politiet.» Riktig oversettelse: «Jeg vet ikke om jeg skal drepe deg selv eller overlate deg til politiet.»

Dokumentaren «Jack the Ripper»:
Engelsk: «A man with homicidal tendencies.» Oversatt til: «En mann med homoseksuelle tendenser.» Riktig oversettelse: «En mann med morderiske tendenser.»

Tv-serien «Dr. Kildare»:
Engelsk: «In court, you will be faced with manslaughter.» Oversatt til: «I retten vil du bli møtt med mannslatter.» Riktig oversettelse: «I retten vil du bli siktet for drap.»

Tv-serien «The Simpsons»:
Engelsk: «The cat needs medication.» Oversatt til: «Katten må meditere.» Riktig oversettelse: «Katten trenger medisiner.»

Tv-serien «Frasier»:
Engelsk: «His bladder was as big as a canteen.» Oversatt til: «Blæra hans var så stor som ei kantine.» Riktig oversettelse: «Blæra hans var like stor som ei feltflaske.»

Filmen «Jakten på Rød Oktober»:
Engelsk: «We are going to run a missile drill.» Oversatt til: «Vi skal bore raketthull.» Riktig oversettelse: «Vi kommer til å ha en rakettøvelse.»

Filmen «Clueless»
Engelsk: «Have the head nurse call me.» Oversatt til: «Be hodesykepleieren ringe meg.» Riktig oversettelse: «Be oversykepleieren ringe meg.»

Filmen «Star Wars: Episode II - klonene angriper»
Engelsk: «You'll be invincible.» Oversatt til: «Du vil bli usynlig.» Riktig oversettelse: «Du vil bli uovervinnelig.»

Bitch ble Burugle. (Nrk unngikk språkbruk for noen år siden. )

På Nrk i 2007 hoppet Evel Knievel over "matchbox cars", altså lekebiler, og det ble oversatt til fyrstikkbil.  

Ross og Rachel eller Elaine og Jerry (her er det uenighet) snakket om "make up sex" i Friends eller Seinfeld. Oversatt ble make up sex sminkesex, mens det kanskje helst skulle vært forsoningssex.

I Die hard sier Bruce Willis "Yippee-ki-yay, motherfucker!"
 Willis` merkelige utrop har fått mange norske tolkninger, blant annet:
- Hipp hurra, kølletryne!
- Kykeliky, din jævel!/Kykeliky, kølletryne!
- Hipp hurra, din nissefjomp!I
I samme film, altså Die Hard, blir "Freeze, assholes!" til "Stopp, slyngler!"

I tv-serien The O.C blir "shrink" oversatt til "krymperen". Egentlig refereres det til en psykolog ...

"Go for launch!" ble "Gå til lunsj!" i filmen Apollo 13. Launch er ikke det samme som lunsj.

Bruce Springsteen ble til Rune Rudberg i en Seinfeld-episode. Forøvrig nittitallets frekkeste sammenligning. Oversetterens tanke må vært å tilpasse replikken til norske forhold, men vi liker Springsteen og vil helst ikke vedkjenne oss Rudberg.

Uttrykket "even steven", altså "vi er skulls", ble "Erling Jevne". Enda en Seinfeld-oversettingsslager, der teksteren må ha tenkt "jeg vil at norske seere skal kjenne seg igjen".

I nittitallets kanskje største ungdomsfilm, American Pie, møter vi Finch. Han er hjemme for å bæsje hver dag etter lunsj, og blir kalt "shitbreak". Ifølge teksteren blir han kalt: "Skipsvrak". I en annen oversettelse ble han "Bæsjepausen", det klinger rart, men er i det minste tilnærmet korrekt.

Knall stemning i butikken vår på fredag :)

 • 15.05.2010, 23:06


I går så arrangerte vi i Kondomeriet en VIP fest for Facebook vennene våre. I skrivende stund er vi 13 496 personer som liker Kondomeriet på Facebook og det er jeg utrolig stolt av! For å vise kundene våre at vi digger at de digger oss, så bestemte vi oss altså for å fikse til festligheter...

Vi startet kvelden klokken 19:30 i butikken vår på Karl Johans gate 8.
Ettersom vi aldri har arrangert noe slikt som dette for kundene våre før, er det klart at jeg var en liten smule nervøs. Tenk om det ikke dykket opp noen? Eller tenk om det kom 1000 mennesker??

Heldigvis laget vi ikke kø nedover hele Karl Johansgate (selv om det ville vært utrolig kult..) Butikken ble akkurat passe full av glade og feststemte mennesker, musikken runget og de forbipasserende så på med passe misunnelige øyne...
Om du har lyst til å bli opdatert på neste happening vil jeg anbefale deg å like Facebooksiden vår, der legger vi ut "førstehåndsinfo" og spennende sextips, tilbud etc. (Så om du ikke er med lønner det seg å joine nå!) :)


Alle kundene fikk VIP bånd (som ga de fri adgang til festen på Hard Rock), 100 "kondomerietkroner" som de kunne bruke på hvilke varer de ville, sukkertøy og god stemning.

Ettersom vi serverte kundene våre alkohol denne kvelden hadde vi satt aldersgrensen til 18 år denne kvelden. Tusen takk til Trashy Blonde, Alpha Dog og Blue Nun som var populære innslag på vorspielet ;)Etter noen fantastisk hyggelige timer i butikken fortsatte vi festen på Hard Rock Cafe, hvor "Superstars" lagde superstemning!!

Jeg håper alle kundene våre hadde det like hyggelig som jeg. Det var utrolig gøy å møte dere alle sammen og jeg håper dere dukker opp neste gang vi arrangerer festligheter også!!
(pssst: Bilder fra arrangementet legges ut på Facebook til uken så følg med)
Jeg elsker denne logoen! Endelig et kult øl for jenter!Så, var du med på Kondomeriet festen vår den 14de mai??


Er du blitt dumpa på Facebook?

 • 09.03.2010, 08:53"Digital dumping" tar vissnok snart over markedet for å slå opp med kjæresten. Enormt mange mennesker velger, absurd nok, å avslutte et forhold gjennom digitale medier som epost og sosiale medier som Facebook...

En undersøkelse viser at hele 34 % av utvalget har gjort det slutt med partneren  med en epost, 13 % har avsluttet forholdet ved å skifte status fra partner til singel på Facebook (uten å fortelle det til partneren først) og hele 6 % har fortalt det gjennom den sosiale tjenesten Twitter.

Resten hadde gjort det slutt på den tradisjonelle måten,  ansikt til ansikt (38 %) og over telefonen (8 %) 

Er det feig å bruke digitale medier for å slå opp?

Mange mener at denne måten er ofte enklere, kjappere og man unngår misforståelser? Men er det riktig?


Kondomeriet på Facebook!

 • 07.03.2010, 15:27


Nå er vi i Kondomeriet oppe med vår egen side på Facebook. Her lønner det seg å bli tilhenger, for i tillegg til at vi vil inspirere deg, får du også mulighet til å bli med i spennende konkurranser for å vinne pirrende premier.

Kanskje du tilogmed kan bli med og bestemme hvilke produkter vi skal ta inn, og bestemme hva slags navn produktet skal få...!

På Facebook vil du bli bedre kjent med meg og resten av menneskene i Kondomeriet. Vi er nærmere 40 medarbeidere, så dette kan bli spennende utover... Følg med...

Vinn vinn vinn!
Akkurat nå har vi en konkurranse gående på siden vår. Og blir du med på den kan du vinne nettopp det produktet du ønsker deg, fra nettbutikken vår! 


Hva synes du om Facebook siden vår? Kommer du til å bli tilhenger?
Møte med russen :)

 • 02.03.2010, 21:06


Idag har vi hatt et særdeles hyggelig møte med to jenter som snart er russ. Som så mange andre har de sendt en mail til oss i Kondomeriet med spørsmål om sponsing til russetiden.

Nå har det seg slik at vi i Kondomeriet i utgangspunktet ikke sponser russebiler og russebusser, for det er så utrolig mange som spør og vi har ikke lyst til å gjøre forskjell på noen. Til nå har vi gitt all russ en rabattordning slik at vi er med og "sponser alle".

Men idag er det mulig at ting snur litt...
Og grunnen er 24 jenter fra Oslo som planlegger russefeiringen for 2011 allerede nå. Ikke bare er de flinke til å skrive og uttrykke seg, men jentene har endel mellom ørene også. De er faktisk helt supre jenter som digger Kondomeriet og det vi står for! Og slike folk gjør oss så glade!

Jentene har gjort research om bedriften vår og virkelig satt seg inn i hva Kondomeriet er ,og det gjør meg litt rørt. Så nå er det altså mulig at ting snur seg litt her... Det er enda en stund til jentene skal ut og feire at de er ferdig med skolegangen, men til da skal vi ha fått ting litt på plass.

Vi har ikke lovet hverandre noenting, alt vi vet etter dette møtet er at vi har lyst til å gjøre noe sammen. Så hvem vet, kanskje du møter på en "Kondomeriet russ" en dag? :)


Kondomeriet og bloggplakaten

 • 19.02.2010, 14:46


Noen bloggere tester produkter for oss i Kondomeriet. I den forbindelse vil jeg fortelle at vi ønsker at alle våre bloggere forholder seg til

Bloggplakaten som Thomas Moen har utarbeidet. Dette er blitt bloggernes svar på "Vær varsom" plakaten som journalister forholder seg til. 


Thomas Moen
er en gründer, blogger og livsnyter som lever av å snakke, utvikle og lære mennesker om sosiale medier. Han er gründer bak bloggsamfunnet iPublish og jobber og så som rådgiver, prosjektleder og kurs/foredragsholder innen sosiale medier.

Thomas Moen betrakter Bloggplakaten som "råd og veiledning for bloggere, blogglesere og annonsører forhold til blogger med kommersielle budskap" og vi i Kondomeriet synes dette er et veldig godt tiltak. Vi ønsker derfor å gjøre våre bloggere oppmerksom på Bloggplakaten og håper at våre bloggere har den i tankene når de skriver om produkter de har testet for oss:

"Fortell at du har fått produktet fra Kondomeriet. Vær ærlig når du forteller om produktet og behold din integritet slik at troverdigheten din ikke svekkes.
Om du ikke skulle føle deg komfortabel med å teste våre produkter lenger er det fint om du sier ifra slik at du ikke føler deg presset til å teste produkter du ikke liker"Her er Bloggplakaten i sin helhet:         Du som blogger

 • har rett til å skrive om hva du vil, så lenge du følger norsk lov
 • har et ansvar for å være ærlig og troverdig
 • bør ikke selge meningene dine, og bør omtale produkter på en ærlig måte
 • kan ha stor påvirkningskraft, særlig mot unge lesere ? Ha alltid dette i tankene!
 • bør henvise når du omtaler merkevarer eller mennesker og oppgi kilder
 • bør opplyse når du har mottatt godtgjørelser eller har mottatt produkter for å skrive om disse
 • bør ivareta din integritet slik at din troverdighet ikke svekkes


  Du som bloggleser
 • bør være klar over at innhold KAN være påvirket av tredjepart
 • bør være klar over at bloggere kan skrive om produkter de kan ha mottatt gratis og/eller har blitt betalt for å skrive om
 • bør stille deg kritisk til bloggers meninger dersom bloggeren har mottat produktet eller blitt betalt for å omtale det


  Du som annonsør
 • bør ta et ansvar for at blogger følger norsk lov og merker innlegg/innhold som er sponset
 • burde ikke kontakte personer under 18 år uten foreldres samtykke
 • burde la bloggere skrive sin ærlige mening, uten påvirkning, slik at bloggerens integritet ivaretas.


Hva synes du om Bloggplakaten?
Følger du den eller synes du enhver burde bestemme over sin egen blogging? 

Tatoveringer: HOT or NOT?

 • 13.01.2010, 11:51

Jeg elsker menn med bra tatoveringer... Menn som er litt barske og som vet hvordan de skal kle seg. Jeg er tydeligvis i godt selskap for flere av de mest sexy karene i verden har smykket kroppen sin med blekk... 

I tillegg til å være på listen over verdens mest sexy, er tatoveringer en fellesnevner for disse godbitene. Det er kanskje ikke min toppliste over kjekke og berømte menn, men bra tatoveringer, ja dèt har de...! 

 

David Beckham har dekorert sin deilige kropp med navnene til sønnene Brooklyn, Romeo og Cruz, samt kona Victoria, på språket Hindu.  

Mark Whalberg har også en fortid som rebell. Begge skuldrene hans er dekket av tatoveringer, blant annet av Bob Marley. 

 Lenny Kravitz har en drage som dekker hele den venstre skulderen, overarmen og venstre side av brystet. I tillegg har han et kors og et arabisk tegn på den andre armen.

 Justin Timberlake har initialene sine på ankelen, et kors på den venstre skulderen og en stor engel på ryggen.
Hva synes du om tatoveringer? Hot or not?


Sjalusi. Søtt eller kvelende...?

 • 07.01.2010, 20:04

 


I noen forhold er sjalusien så fremtredende at den skaper et sort hull mellom partene. Hvis sjalusien ikke overvinnes, vil forholdet forsvinne inn i det sorte hullet og utslettes. 

 


Sjalusi gjør en usikker på partneren og en kan føle seg truet av dens kontakt med andre, av bekledning eller steder som oppsøkes. Det er imidlertid ulike grader av sjalusi, og alt er ikke like alvorlig.

Søt sjalusi
Det er normalt å være litt skeptisk hvis kjæresten skal på strippebar eller ikke like at kjæresten sikler over en modell i et magasin.

Sunn sjalusi

Det er også en normal reaksjon å være litt skeptisk når kjæresten skal ut med en gjeng av motsatt kjønn, eller se en annen flørte med ham eller henne. 

Kontrollerende sjalusi
Problemet oppstår når aggresjon og vold opptrer samtidig med sjalusien. På dette stadiet setter man spørsmålstegn ved den andres lojalitet i forholdet. Denne tanken fører til sinne og eventuelt voldsbruk. Toleranseterskelen er lav, og kjæresten kan ikke se på andre eller gå på egenhånd når de er sammen ute. Den som er sjalu krever å få vite hvor partneren er til alle tider, og det skal svært lite til før det blir problemer.

Årsaken til en slik sjalusi kan være delt. En grunn kan være at en tidligere har blitt bedratt og derfor har vanskelig for å stole på andre. En annen grunn kan være at en selv er den som har vært utro. På seg selv kjenner en andre, og derfor er det ingen grunn til å stole på kjæresten. 

For det meste dreier sjalusi seg imidlertid om egen selvtillit og selvbilde. Følelsen av å ikke være bra nok kan gi redsel for å miste kjæresten til andre. 

Manglende tillit
Sjalusien kan bety slutten på et forhold, fordi den spiser opp det grunnleggende mellom dere, nemlig tilliten. Hvis du forteller kjæresten din at hun eller han ikke kan spise lunsj med en kollega av motsatt kjønn, sier du egentlig at du ikke stoler på ham eller henne. Og da burde dere to kanskje ikke vært sammen i det hele tatt?  

Sjalusien ødelegger også stemningen mellom dere fordi dere utvilsomt vil krangle. I tillegg bruker den som er sjalu masse tid på usannsynlige scenarier i stedet for det som faktisk er tilfelle. Sjalusien blir også vanskeligere å kontrollere jo lengre ut i forholdet dere kommer. Derfor bør man søke hjelp så snart som mulig, for å få kontroll på problemet.

Jeg møtte Hollywoodstjernen Malin Åkerman...

 • 24.12.2009, 20:35


Jenta som sitter i sofaen foran meg er utrolig nydelig. Hun er totalt up to style med skinnbukser, matchende høye hæler og en laid back genser. Hun reiser seg når jeg kommer inn i rommet, smiler og presenterer seg høflig. Jeg er i Stockholm for å intervjue Malin Åkerman i forbindelse med den siste filmen hennes, Couples Retreat. Jeg har jo sett henne i andre filmer, og jeg visste at hun var pen, men at hun var så vakker hadde ingen forberedt meg på før jeg entret rommet.


Det er visst flere som synes Malin er en flott. I 2005 ble hun ranket som #59 på Maxim Hot list og i 2006 havnet hun på FHMs #80 plass i "100 sexyest women in the world 2006" Det er ingen tvil i at hun fortjener disse plasseringene, og jeg kan satse penger på at det kommer til å rase inn med pallplasseringer etter hvert som hun blir en enda større stjerne.

Malin og Hollywood
Malin Åkerman har gjort kometkarriere i Los Angeles. Fra å ha noen gjesteroller på Tv og i uavhengige filmer kom gjennombruddet i 2005 da hun imponerte stort som karakteren Juna Milken i HBO serien "The Comeback", hvor Lisa Kudrow hadde hovedrollen. Malin hadde også en minneverdig rolle i den tredje sesongen av Entourage hvor hun, i rollen som Tori, ikke er uvillig til å delta i en trekant med E og hans kjæreste, Sloane.

Nå har du sett henne som sexy superhelt i Watchmen, dama di har helt sikkert sett henne i de romantiske komediene The heartbreak kid, 27 dresses og The Proposal, og nå er hun altså på kinolerretet i hovedrollen som "Ronnie" i Couples Retreat.

-"Ronnie" er veldig lik meg, sier Malin. Når jeg er hjemme er jeg hjemme, jeg elsker å lage mat sammen med mannen min og kose meg. Jeg fester ikke i Hollywood men jeg har ikke glemt å ha det gøy for det. Jeg elsker jentekvelder og tar meg gjerne en fest utenfor LA. Jeg er nok litt galere enn Ronnie, men begge er velbalanserte personer med store vennegjenger.

Gift med en italiener
Malin joinet et band som fikk navnet "The Petal Stones". Der ble hun kjent med trommeslageren Roberto Zincone og etter et halvt år som venner fant de ut at de ville være kjærester i stedet. Malin og Roberto giftet seg i 2007 og er lykkelige ennå.

- Roberto er min beste venn. Vi er veldig heldige, for selv om vi bor sammen i Los Angeles, jobber begge med sitt. Han er musiker, holder konserter og spiller inn plater og jeg reiser mye i jobben min. Når vi først ser hverandre er vi som nyforelskede. Vi tar hverandre ikke for gitt, vi jobber aktivt med forholdet vårt og setter av tid til hverandre. Vi har èn fast dag i uken som er vår kjærestekveld. Da er det ikke lov med mobiltelefoner, det er bare oss. Kommunikasjon er nøkkelen og humor er viktig. Jeg vil le resten av livet. Hverdagen med barn, hus og jobb er en stor del av livet, men sannheten i Couples Retreat er at man må huske å ha tid til å ha det gøy sammen. Og man må stole på hverandre.
Selv om man er i et forhold må man gi hverandre uavhengighet. Man kan ikke sette spørsmålstegn ved hverandre, man må kunne leve.  

Sjalusi i Hollywood...
Og som kvinne blir jeg selvfølgelig nysgjerrig på hvordan man takler sjalusi i Hollywood. Det er jo ingen hemmelighet at mange kjendiser går på en smell når man jobber i filmbransjen.

- Jeg var allerede sammen med Roberto da jeg begynte å spille inn filmer så for meg er dette en jobb. Er man singel er det kanskje enklere å bruke filmsettet som et sted å møte nye mennesker på. Er man singel, er på en trå måneders shoot og har en karismatisk motspiller er det kanskje lett å få følelser for hverandre. Etterpå flytter man fokus til neste film, møter en ny og så er det blitt en ond sirkel. Man har startet en tradisjon som er vanskelig å bryte.

- Roberto møter alle jeg jobber med og det er helt naturlig for meg å snakke mye om ham om han ikke er tilstede. Ingen har noen tvil om at jeg er på settet for å gjøre en jobb. Jeg gjør ikke meg selv tilgjengelig for andre. Men Roberto er også noe så uvanlig som en italiener som ikke finnes sjalu. Personlig kunne jeg ikke vært sammen med en mann som kysser andre jenter, så jeg har en utrolig respekt for at han takler jobben min så bra og jeg er utrolig heldig som har funnet en mann som Roberto.

Puuhhh... For ei dame!
Jeg mener bestemt at Roberto også er en meget heldig mann. Malin er så nydelig at jeg godt kunne funnet på å ta henne med meg hjem og plassert henne trygt i sofaen. Og det er tydelig ikke bare jeg som har det i tankene etter å ha møtt henne. De mannlige journalistene i Stockholm har nemlig stjerner i øynene etter å ha vært i samme rom som henne...

Pst!
Du kan se Malin Åkerman i rollen som "Ronnie" i Vince Vaughns nye komedie "Couples Retreat". Den hadde premiere 13 november på norske kinoer.
  

Her er Malin på Maxim covershoot:

The man in black...

 • 09.12.2009, 08:34

will
Will with a little gun... ;)


Oh...... Will Smith er en skikkelig lekkerbisken... Og nå er han i Oslo. Regner med at mange småpikehjerter banker litt ekstra når de tasser rundt i byen i håp om å få et glimt av superstjernen. Tenk så gøy det hadde vært å møtt ham! Han er kanskje ikke like hot som han var, men jeg må innrømme at familiemannen Will Smith er mer fengende idag enn han har vært tidligere.

En kjekk mann som bryr seg om familien sin (og er trofast) er ikke hverdagskost i Hollywood eller kjendisverdenen. Det er altfor mange fristelser der ute og alt for mye reising. Pr idag har det ikke dukket opp noen skandaler rundt Will SMith (ikke som jeg kan huske ihvertfall?) og det gjør ham mye mer attraktiv.

Tiger Woods er ikke veldig kjekk i utgangspunktet, og når han er utro i tillegg blir det bare ekkelt. Skjønner at han og familien har det tøft nå. Stakkars kona hans sier nå jeg....

Hei, mitt vinterland...

 • 23.11.2009, 10:01

Blir det fuktig på fjellet i vinter eller vil Kong Vinter han selv ta herredømmet over norske vidder? Og hvor kommer du til å befinne deg med kjeppen når vinterteppet legger seg over vårt langstrakte land?

Sex utendørs kan være en het affære selv om dere fryser på tærne.Det er faktisk ikke slik at man må gjemme hete kropper under dyna lengst inne på soverommet når kuldegradene tar over. Neida, energien er kanskje ikke på topp, dagene er korte og du er sliten etter jobb. Men gradestokken du har mellom beina kan få temperaturen (og energinivået) til å stige rimelig kjapt. Vel å merke om du vifter med den på riktig måte...
1aaa
Utendørssex er kult!
Studier viser at snøbad får fart på blodsirkulasjonen. Med skjerpede sanser føler man seg mer tilstede og opplevelsen blir heftigere. Et morsomt og pirrende forspill kan være så enkelt som en snøkrig, å lage engler i snøen eller å kjøre rattkjelke. Nakne...

Bare pass på at dere ikke holder til på de mest trafikkerte stedene. Snøpatruljen gidder nok ikke å bry seg om dere holder på bak veggene til en folketom hytte. Men om hytta huser en barnefamilie kan dere banne på at lovens voktere ikke er like forståelsesfulle...

Så hvordan få igang stemningen?
Å fyre opp i peisen er alltid en vinner. Er du uten en slik truseavtager så funker det fint med en mengde stearlinslys også. Selv om det ikke lager den samme varmen blir stemningen god. Bare skru på varmeovnen og få henne til å slutte å tenke på hvor kald hun var ute i snøen i tidligere så er dere langt på vei!

Kanskje det hjelper med en deilig massasje?
Løft plaggene forsiktig av henne og gi henne en litt annerledes massasje. Varm flasken med massasjeoljen i et vannbad og hell den hete oljen rett på huden hennes... (Pass på at oljen ikke er for varm) Gni oljen forsiktig inn i huden hennes med kjærlige og ømme bevegelser, om du legger deg naken oppå henne kan dere skli og gni dere mot hverandre.

Pirrende stearlinlys lek
Om dere er litt over gjennomsnittet lekne og eventyrlystne kan dere gi hverandre en pirrende følelse ved å forsiktig drppe varm voks over hverandres kropper. Den hete følelsen av dryppende voks skjerper sansene og gjør andre kjærtegn sterkere. Vær forsiktig med voksen og hold den minst 30 cm over partneren før du lar en dråpe dryppe forsiktig ned. (Avstanden mellom lyset og huden vil gi voksen litt tid til å avkjøles så dere ikke brenner dere)

Hva med et varmende glidemiddel?
Når disse glidemidlene kommer i kontakt med huden blir de hetere og gir fra seg en merkbar varme. Med et slikt i hus gjør det ingenting om vinduet står åpent og man peser frostrøyk, underlivet holdes allikevel behagelig varmt... (Et tips er å blåse forsiktig på området hvor glidemiddelet er påført, da blir det ekstra varmt...)

Sex er terapi....
En av de beste måtene å få varmen i kroppen på er selvfølgelig å ha dampende sex. Det setter i gang blodpumpa og gir oss energi, livsglede og pågangsmot. Sex er sunt, året rundt... Istedet for å benytte stillinger forbehold de late dagene (les: søndag) er det gøy å sette igang en skikkelig workout! Finn noen stillinger som virkelig får dere til å jobbe, begge to. Et tips er om du setter deg på knærne bak dama. Svai ryggen forsiktig bakover mens hun setter seg på knærne foran deg, med ryggen til. Hun svaier ryggen forsiktig etter din og det er om å gjøre å sexen i gang så lenge som mulig... Gjør jobben litt om hverandre slik at dere får noen pauser innimellom, det er nemlig hardere enn det høres ut som...

Ha en flott vinter, kos dere i snøen og skru opp temperaturen inne. Det fortjener dere!

5forsidebildejul

Da er vi klare for kino :)

 • 02.11.2009, 11:07

Noen heldige bloggere har fått seg billett til førpremieren av Couples Retreat.

Vi har fortsatt noen plasser igjen så om du vil være med på kino førstkommende onsdag må du gi beskjed nå..... :)

kino4
Couples Retreat er en en skikkelig feelgood komedie
Den passer for alle men er kanskje spesielt bra for par som har vært sammen en stund ettersom man kan gjenkjenne seg i enkelte situasjoner gjennom hele filmen... Couples Retreat gir alle noen morsomme og hjerteskjærende møter med de virkelige problemene som alle par facer èn eller annen gang i løpet av tiden sammen...

Har du lyst til å bli med meg på kino?
Da synes jeg du skal legge igjen en kommentar i feltet under og krysse fingrene. Alt du trenger å gjøre er å fortelle meg om hvorfor nettopp du skal få se filmen! Originale (og sanne) historier foretrekkes selvfølgelig.... ;) Om du er en av de som får være med kan du selvfølgelig ta med deg kjæresten eller en venn/venninne. Du får nemlig to billetter!

Om du vinner legger jeg igjen en kommentar på bloggen din så følg med!


Vi skal fylle kinosalen på Filmens Hus i Oslo onsdag den 4 november kl 16:30
Om du vinner er det viktig at du kan bli med denne dagen, så om noe kommer i veien er det fint om du sier ifra slik at vi kan få med noen andre istedet :)

Kondomeriet på studentcruise!

 • 21.10.2009, 16:15

Studentcruiset arrangeres hvert år, og i år er Kondomeriet selvfølgelig ombord igjen! Vi reiser fra Vippetangen i ettermiddag og setter kursen mot Danmark.

Vi har vært med på studentcruiset endel ganger og vi får alltid utrolig gode tilbakemeldinger på at vi finnes på Stena Line båten. En dansketur kan være en morsom affære så lenge man tar ansvar for seg selv og er gammel nok til å ha fullt utviklede sosiale antenner... Vi regner med at studentene er like hyggelige i år som alle andre år og gleder oss til å møte dere!


På cruiset kan du lete etter oss, og er du heldig kan det hende at du også får med deg en liten gave...? Sees vi?

Ship o`hoi!!

studentcru

Det spøker på lageret...

 • 07.10.2009, 09:17

spøkelseDet skjer masse i Kondomeriet om dagen... Vi er nominert til "Design Effekt Grand Prix" prisen, nettbutikken selger som varmt hvetebrød (...), vi lanserer et nytt produkt denne uka og da jeg kom på jobb i  morges fikk jeg vite at noen hadde sett et spøkelse på lageret vårt...

Man kan jo si hva man vil om spøkelser. Finnes de eller finnes de ikke? Ifølge de som jobbet overtid i går så finnes de. Definitivt. Et mannehode med kortklippet hår stakk frem mellom hyllene og oppløste seg vissnok i løse luften. Rett foran kollegaene mine...

Det festlige er at hunden til sjefen vår lå ved siden kundeservice avdelingen (hvor det var helt stille og rolig) for så å reise seg opp, toppe ørene og bjeffe mot noe bak ryggen til hun som satt der. Det er tydelig at Kondomeriet tiltrekker seg mer enn yre mennesker. Kanskje vi har et husspøkelse med sans for erotikk også...?

Personlig vet jeg ikke om spøkelser er en rettferdig betegnelse på fenomener rundt oss, men at det finnes mer mellom himmel og jord enn vi vet dèt er helt sikkert...!

Tror du på spøkelser?

Jeg er en veldig utålmodig person...

 • 02.10.2009, 13:01Og det nye produktet vi har på lager er så utrolig bra at jeg har lyst til å fortelle ALLE om det nå. Med èn gang. Men det er så utrolig mye som må ordnes først. Varen skal inn på lager, telles, registreres riktig, få en produkt tekst, prises, fotograferes... Argh..... Alt tar tid...
hemmelig
Og det er fryktlig dårlig gjort av meg å skrive om et produkt dere ikke får tak i ennå så derfor må jeg vente. (Det er sikkert ikke kult at jeg skriver om et produkt jeg ikke kan fortelle noe om heller, men jeg måtte bare få ut noe...) Jeg liker ikke å vente. Kø er kjedelig og jeg hater rushtrafikken. Skjønner dere hvordan jeg har det innvendig? Dette produktet må ut til alle Norges menn nå. Det er bare for bra til å ikke snakkes, ropes og synges om...!

hysjhysjNoen heldige produkttestere har prøvd det og de er superfornøyde, jeg vil så gjerne at flere nordmenn skal få prøve det. Nå. Idag. Det er jo tross alt freddan....

Krysser fingrene for at "hemmeligheten" kan avsløres til uken. Til dess må jeg stifte sammen truten tror jeg. Og koble meg av nettet... ;)

I mellomtiden kan dere jo kanskje gjette på hva det nye produktet er. Den første som gjetter riktig (og er over 18år) får det tilsendt i posten når produktet er klart! 

Tjolahopp tjolahei!

Ble forsøksrotter fordi de lider av impotens og høyt blodtrykk...

 • 30.09.2009, 16:43

Mange rotter lever tydeligvis på et dårlig kosthold idag og det får de svi for nå... Rotter som lider av høyt blodtrykk og impotens (?) blir nemlig brukt som forsøksrotter for å gi våre menn potensen tilbake. Forskere injiserer disse stakkars rottene med en gift fra bananedderkoppen i sitt forsøk på å få giften til å fungere som et potensmiddel.  Blir man bitt av bananedderkoppen får man nemlig ikke bare et edderkoppbitt, man får vissnok en langvarig og smertefull ereksjon på kjøpet...

Disse rottene spiser nok endel av søppelmaten vi menneskene putter i trynet så høyt blodtrykk er lett å forstå, men hvordan forskerne vet at de lider av impotens (!!) vil jeg helst ikke forestille meg...

kamikazemus
Kamikazemus...? ;)

Foreløpig er giften bare testet på rotter.
Ved å skille ut giften og bruke en renere form av den ble stoffet injisert i rotter som lider av impotens og høyt blodtrykk. Dette viste at rottene fikk høyere nivå av nitrogenmonoksyd, som fører til avslapning og ereksjon.

Den brasilianske forskeren Kenia Pedrosa Nunes, som ledet undersøkelsen, har lenge visst om sideeffekten av edderkoppbittet ettersom det er vanlig å bli bitt av småkryp der borte. Og nå er det altså rottene som får merke effekten...

Side2.no melder om at disse rottene nå får injisert edderkoppgift fordi sideeffekten av denne giften er en smertefull og hard ereksjon. Nå har forskerne kommet så langt at ereksjonen er uten smerte og håper derfor at banangiften også kan virke smerteløst på mennesker.

Hva skal man si til slikt?
 At "vitenskapen har kommet langt idag" eller "stakkars rotter"? Personlig mener jeg begge deler....

Et mirakel, Jan Thomas...?

 • 28.09.2009, 10:37

Danse Gyda er gravid og Jan Thomas uttaler at det er et mirakel... Vel, det må nok sterkere lut til for å kalle en graviditet et mirakel (selv om det selvfølgelig er et underfundig fenomen) Graviditeter er noe som foregår hver eneste dag i hele pattedyr kolleksjonen....

Hadde Gyda blitt gravid sånn "helt av seg selv", eller Jan Thomas selv var blitt gravid, ville jeg vært enig i å kalle det et mirakel. Men det er vel ikke helt tilfelle, eller hva? ;)

Uansett Gyda, lykke til videre med graviditeten. Så frisk og sporty som du er kommer dette til å gå som en lek! Og lykke til med en evt adopsjon Jan Thomas. Går planene igjennom håper jeg du og Christoffer kan gi barnet litt flere verdier enn mote og make up, men det tror jeg nok kommer til å gå seg til. Dere kommer sikkert til å bli flotte foreldre alle i hop! :)


janthomasoggyda

Ser frem til Anna Anka på Skavland i kveld...

 • 25.09.2009, 17:05

Etter de siste dagenes skriverier om Anna Anka og hennes synspunkter på ekteskapet synes jeg det er på tide å komme med noen tanker om Anna Anka og hennes uttalelser...

annaogpaulanka
(Paul Anka er en superkjendis i USA. Han skrev låten "My way" for Frank Sinatra og har også sin egen sangkarriere. Anna Anka har skapt storm i Sverige etter hennes tåpelige uttalelser som at en "kone er forpliktet til å tilfredsstille mannen sin når han vil." Til venstre: Anna og Paul Anka på den røde løperen. Til høyre: Anna Anka etter hun ble arrestert av politiet. (Hun kastet en isbit i hodet på mannen sin slik at han fikk store skader og måtte til sykehuset for å sy. Og når han kom hjem fra sykehuset hadde hun stukket av. Paul Anka anmeldte aldri Anna etter hendelsen men skyldte på "personlig stress" . Han har i ettertid kommentert hendelsen og fortalt at de nå "har det fint sammen")

Anna Anka mener det er het greit å suge mannen sin hver eneste morgen om det er det han vil.
Anna legger ikke skjul på at ekteskapet hennes med Paul Anka er å se på som en jobb. Og når hun har den innstillingen er det jo ikke rart hun gjør alt han vil. Han er jo tross alt arbeidsgiveren hennes og hun gjør som han sier. Frivillig.

Jeg har sett de to første episodene av "Svenska Hollywoodfruar." Jeg ble verken veldig overrasket eller sint over hva Anna Anka og de andre millonærdamene hadde å komme med...

Anna og Paul har ikke et normalt ekteskap. De har et "klart definert arbeidsforhold"
Klart det er spesielt å høre en dame i sine beste år fortelle at hun synes det er helt ok å tilfredsstille mannen sin når han vil. Spesielt når vi lever i år 2009 og kvinners rettigheter er et hett tema. Men Anna Anka gir tydelig uttrykk for at dette ekteskapet er hennes jobb. Hun ser på det som et must å være slank, veltrent og velstelt til enhver tid. Hun er ved sin manns side når han trenger henne, uavhengig av hva hun selv vil. Og når hun sier det er det fordi hun vet hva det betyr om hun ikke er der. (Ifølge Anna ble Paul skilt fra sin forrige kone fordi de var for mye fra hverandre)

Da Anna og Paul ble sammen ble det gjort klart at om forholdet dem i mellom skulle funke måtte hun være der for ham. Anna Anka er tilogmed skeptisk til sin egen barnepike. Hun mener at den unge jenta er misunnelig på "posisjonen" hennes (ref: ekteskapet med Paul Anka) og snakker dritt om henne til Paul samtidig som kameraene ruller og går.

Anna Anka gjør hva hun kan for å beholde ekteskapet med den rike Paul Anka.

Anna Anka er en golddigger som har truffet gullfuglen og hun er veldig redd for at noen andre skal ta hennes plass. Det er klart hun gjør alt for å holde på inntektskilden sin. Hun får ufattelig dyre smykker, klær og tilbehør for å vise seg (og produktene) frem på den røde løperen eller på fotoshoots.

Anna Anka er ingen trussel for vårt kvinnesyn.
Hun er bare en typisk Hollywood dame som har mistet fotfestet i den virkelige verden. Anna Anka er bare en stakkars dame som gjør det hun kan best for å beholde jobben (og inntekten) sin.


Kall henne det dere vil, men jeg ser frem til å se henne hos Skavlan idag. Så er det bare å krysse fingrene for at det finnes noen der som tør å stille henne de rette spørsmålene...


svenskahollywoodfruar

Bra at bloggere få si sin mening :)

 • 23.08.2009, 14:16

Er det noen mennesker jeg ikke alltid forstår meg på er det filmkritikerne. Disse menneskene som får betalt for å se på film i arbeidstiden. Disse menneskene som har sett så mye film at de er forståsegpåere som skal tvinge sine meninger ned i halsen på deg fordi de er så kunnskapsrike.

De slakter filmer vi andre synes er hysterisk bra, kun fordi de ikke liker regissøren, at historien "ikke er overbevisnede nok" eller fordi de rett og slett ikke liker den type film. Det er vel ikke det beste grunnlaget?

Jeg liker å lese anmeldelser som har noe for seg, jeg. Uten at jeg sitter igjen og føler meg dum fordi jeg faktisk likte filmen som besserwisserne ga treningkast èn....

Hipp hurra for at man har innsett at bloggere er normale mennesker med normale interesser. Disse menneskene liker også å se film fordi det er underholdning. Ikke fordi de er sykelig opptatt av det. Det gir også anmeldelsene til bloggerne en helt annen mening enn filmanmeldelsene i VG og Dagbladet. Hipp Hurra!

realtransformermovie5
Filmanmelderne slaktet Transformers 2, men jeg elsket filmen. Er jeg unormal da? Nei, jeg tror ikke det.... Jeg er faktisk lei av anmeldere som pusser glorien sin og mener at de vet best.
Jeg vet selv best hvilke filmer jeg liker og jeg synes ikke det er kult at besserwissere forteller meg at smaken min stinker. Så det så.

Herregud, de kommer aldri til å gi seg...

 • 14.08.2009, 08:36

Det her er jo en rettsfarse... Å bruke skattepengene våre på dette er helt høl i huet.... Nå må de legge sin egen stolthet til side og la familien ta med Majlo til Sverige. At de holder hunden i skjul og nekter familien å møte ham uten å betale 4000kr er helt grusomt.

MAJLO ER FRIKJENT.... :)

Den svenske familien kjemper for Majlos rett til å leve. De har en to år gammel Amstaff som aldri har gjort noe galt. Familien er tydeligvis hundekjennere og har hatt Amstaff to ganger før. Men nå skal den norske stat avlive Majlo. Fordi de mener at den er her ulovlig.

Dette er så Ola Pottitt politikk at det er helt skummelt!!

At familien lover å ta Majlo tilbake til Sverige (hvor det faktisk er lov til å ha Amstaff) gidder ikke Norge å høre på. Neida, denne hunden er farlig, den skal dø.

amstaff

Ærlig talt!

Hadde Majlo blitt oppdaget i et kriminelt miljø og vært en agressiv, truende hund hadde det kanskje vært riktig å tenke på avlivning. Men Majlo er en familiehund, flokken hans er en dyrekjær familie som bryr seg om hunden sin og har kontroll på ham.

Loven straffer de lovlydige!
Når skal norske myndigheter skjønne at med den hundeloven vi har nå er det kun kriminelle som tjener på det?
Amstaff er en hunderase som er lojal og familiekjær. Men fordi den har "feil" utseende og har en populær bakgrunn i kriminelle miljøer skal den være ulovlig?? At norske myndigheter ikke bryr seg et døyt om hva NKK (Norsk kennel klubb) mener om "farlige og ulovlige" hunderaser er vel ingen overraskelse.

La oss forby populære ransbiler i samme slengen!
BMW og Audi burde også forbys her i Norge. Disse bilmerkene brukes så ofte i ransmiljøet at de ikke burde være her. Alle som ser en slik mørk bil kan brått tenke på å rane en bank eller et postkontor. La oss vrake disse bilmerkene før flere tenker på at de kan brukes i ran. Kjapp dere!!!


asexhibition

Forkastelig forskning: Hjerneskanning avslører homofili (!!)

 • 13.08.2009, 12:29

Jeg leser med gru om en ny analysemetode med utspring i Danmark. Denne artikkelen, som er publisert i Journal of Sexual Medicine, gjør meg faktisk skremt. Studiet ble laget fordi forskerne lekte med ideen om at hjerneskanninger kan brukes til å lese folks tanker og det virker som de har kommet langt på vei med nettopp dèt.

Sitter du i skapet og tror du er trygg?
Det kommer frem at forskere nå kan avsløre seksuelle preferanser ved hjelp av en enkel hjerneskanning. Den nye analysemetoden (som hittils kun er utprøvd på menn) kan blant annet avsløre om du er homoseksuell eller potensielt spillegal. Forskerne bak oppdagelsen mener at denne analysen kanskje kan hjelpe til med å kurere oss raskere for sykdommer fordi den registrerer holdinger

Forskeren Hartwig Siebner forteller at metoden virker i 90 % av tilfellene, noe som vissnok er så godt som perfekt: "Dette viser at man kan registrere folks holdninger i hjernene deres. Ved å analysere særlige aktiveringer i forskjellige områder av hjernen, kan vi nå se om en person er gammel eller intelligent eller homoseksuell"

homofilProgrammet bak analysen tolker aktiviteten i hjernen når vi ser på ulike bilder.
Resultatet forteller ganske raskt hva man tenner på.  Ved "fallometri" (metoden man bruker idag) måler man hvordan kjønssorganene fysisk påvirkes av stimuli, feks et bilde. Denne metoden er blitt kritisert for å være veldig usikker, men nå har forskerne altså funnet opp et "tankelesings program" istedet.

Forskerne bak prosjektet mener at den nye hjerneskannings metoden kan hjelpe leger i fremtiden med å stille riktigere diagnoser og dermed tilrettelegge riktig medisinering. De er allerede i gang med å utforske mulighetene for å bruke hjerneskanninger til å forutsi den beste behandlingen for pasienter.

Spillegalskap, pedofili og terrorister?
At forskningen ikke har grenser er i utgangspunktet flott, men denne type resultater kan faktisk gå hardt utover personvernet etterhvert. Skal alle skannes ved en alder av 18 år for at man skal kunne kategorisere mulig pedofili, terrorisme og annen galskap?
Det hjelper ikke om de skylder på at hjerneskanningen kan avsløre tendenser til spillegalskap "slik at man kan stoppe en potensiell gambler fra å spille seg bort fra hus og hjem"


Forskerne innrømmer at det skal større studier til før man vet med sikkerhet om man kan finne potensielle terrorister ved hjerneskanning, men hvem skal stoppe denne galskapen som er på trappene??? 
Den er faktisk kommet dithen at man allerede skanner frivillige homofile, og heterofile, menn. I forskningens navn. Men om de begynner å skanne "pasienter" da? Homofili er ingen sykdom og om man ikke vil komme ut av skapet er det ingen som skal hjerneskanne deg "ut i friheten" heller!!!

Det er nok ikke lenge til de skanner deg på flyplassen for å finne ut om du kunne vært kapabel til å plassere en bombe på et fly. La oss nå håpe at du ikke har hatt en skikkelig dårlig dag på jobben før den turen...

Hva mener du om denne galskapen?
Personlig er jeg for forskning, det skulle jo bare mangle. Men denne type forskning begynner å minne om en dårlig James Bond film. Og jeg bekymrer meg for hva som skjer om teknologien faller i skurkens hender....!

BY THE WAY...

Forskerne er allerede i gang med hvordan hjernen jobber med belønninger og nye produkter. Hipp hurra for at reklamebransjen får enda mer makt....

Og nå som Uganda vurderer dødsstraff for homofile står vel ikke verden til påske... Ærlig talt, vi lever i 2009!

(Kilde: http://www.drcmr.dk/main/content/view/242/59/)

 

Ups... Mange lurer på hvor jeg har funnet programmet!

 • 08.08.2009, 20:16

Og det er jo ikke så rart ettersom det er en superkul effekt :)

gitterDen siden jeg bruker mest heter PhotoFunia. Du finner den her
Fun Photo Box er en annen side som er basert på det samme: Den finner du her
Denne siden er også ganske så kul, men jeg syntes den var altfor treg så jeg gadd ikke å vente på at bildene skulle redigeres ferdig. Men du kan jo teste ut Funny Photo for det: Den siden er her

Lykke til!! :)

Utrolig kule bilder..!!!?

 • 08.08.2009, 19:10

Ha ha ha!!! Jeg har moret meg på nettet idag. Sjekk ut hva jeg fant....
Det er ingen som har fortalt meg at råkjekke David Beckham har et usunt forhold til meg. Kjære vakre mannen; tatovere et bilde av meg på magen da.... Stakkars. Hva kan man si til det? *rødme*

beckham
glamour
vogue
timesquare
kjerstibillboard
kjerstitimesquare
photofunia1d3af4b
andreogkjersti
vicandre
killer

Og om du lurer; kjekkasen med bamselue er gutten min, verdens beste kjæreste...! :)


JA TIL STØTTE VED KJØP AV ELBIL!!!

 • 05.08.2009, 20:31

think
(Foto:Thnik/scanpix/handout)

Jeg har ønsket meg en elbil lenge, jeg. Men økonomien strekker ikke til for å eie to biler. Det er ren luksus for ei jente på 31 år som ikke "trenger" en bil til. (Hvem gjør vel forresten det...?)

Pr idag kjører jeg en snerten Ford Focus som jeg elsker over alt på denne jord. Men det hadde vært praktisk, miljøvennlig og enkelt å hatt en elbil til bykjøring. For det er jo det er jo dit jeg kjører mest, inn til sentrum altså.
Hipp hurra for alle de som tar seg råd til å kjøpe en elbil, jeg håper de bruker det som bruksbil og lar bensin/diesel bilen stå til fordel til det miljøvennlige alternativet!!

Får man støtte for å kjøpe elbil kan man jo håpe at flere lar seg lokke av tilbudet! Hadde jeg hatt økonomien til det ville jeg satt meg på elbil lista pronto. Sjekk det snertne karosseriet da ;)By the way, mens vi er inne på temaet bil... Har dere sjekket ut denne parkeringen????
Han som lasset av containeren hadde visst ikke sett bilen bak seg. Og slike sjåfører kjører i trafikkem.. Jadda...
parkering

PUTINS FERIE I BAR OVERKROPP....

 • 05.08.2009, 10:44

Jeg vet nå ikke, for å være helt ærlig.... At Putin kanskje ser godt ut til å være 57 år er nå èn sak og at han holder seg i form er en annen. Men disse bildene er ren reklame og skikkelig dårlig reklame...

Det kan godt være at jeg har sett alt for mye på film men jeg synes Putin ligner på en av skurkene i en James Bond film. At han er en russisk leder minimerer vel heller ikke akkurat dèt inntrykket...  

putin
Tjolahopp tjolahei... Jeg synes faktisk Pippi er mer macho enn Putin...

Bittersweet memories... Luksus med to leiligheter!

 • 03.08.2009, 15:26

Når man offisielt flytter sammen er to leiligheter litt vel mye luksus. Derfor har jeg lagt ut leiligheten min for salg.

Vi har brukt leiligheten min mest fordi vi har trivdes så utrolig godt der. Det er tjukke betongvegger så man ikke hører naboen, det er lett å finne parkering, det er superkort vei til butikkene, for ikke å snakke om at t-banen kun ligger noen meter unna. Og så har man nesten alltid noe å se på om man kikker ut av vinduet.

Men vi kan jo ikke bo på to steder. Derfor selger vi mitt krypinn, selv om vi har vært mest der. Kjæresten min sin leilighet er større og ettersom vi begge har en del ting og tang er det mest praktisk. Planen er å selge leiligheten min, finne oss et koselig rekkehus og så selge hans leilighet.

Og ettersom vi har hatt to leiligheter en god stund så mååå vi ikke godta det første budet som detter inn. Nå som boligmarkedet begynner å bli hett igjen håper jeg ihvertfall på å få litt over taksten på kr 1 470 000,-

balkong01hmb
Leiligheten har en egen stoor veranda. Man kan lage en bod der også om man vil :)

Jeg valgte å bruke Aktiv Eiendomsmegler på Oppsal. Ettersom jeg synes det er viktig å ha en god dialog med eiendomsmegleren valgte jeg å gå for Erik. Synes det er helt feil å gå for en megler med nesa i sky når man skal selge en leilighet på Tveita....

Her er all infoen om leiligheten fra Finn.no

Kan jo fortelle at det er heis i blokka og kjølerom! Har man ikke plass til alt mineralvannet kan man oppbevare det i et eget skap (med lås) på kjølerommet. Det er perfekt når man hamstrer litt! Og så skal badene pusses opp. Så kjøper man leiligheten øker leiligheten ytterligere i verdi innen kort tid. Jeg har fått høre at de nye badene skal være ferdige innen et år. Det betyr at den som kjøper leiligheten kan bestemme selv hvordan det nye badet skal se ut!

kjokken01hmb
Kjøkkenet er fra 2005 så det er nesten helt nytt :) Integrerte hvitevarer følger med!

Så om du er ute etter leilighet, eller kjenner noe som er det, er mitt hotte tips å komme seg på visning nå på torsdag. Den er perfekt for førstegangskjøpere og jeg har elsket den av hele mitt hjerte... (Det er faktisk litt trist å tenke på at jeg skal selge... Sukk)

soverom01hmb
Eget soverom med masse plass. This is where the magic happens... ;)

stue01hmb
Jeg har en 42" tv stående. Tv benken har innebygd surroundanlegg og dvd spiller. Kjekt :) Sofaen jeg hadde var 2,50 meter den ene veien og 3,20 meter den andre så det er en stor stue med masse plass! Det er plass til en egen spisekrok ved kjøkkenet også.
Kjersti - OuiOui

Jeg er utdannet sexolog og gründer av ouioui.no. Jeg gir råd, veiledning og informasjon om hvordan nordmenn kan øke nytelsen og opplevelsen i seksuallive og jeg svarer på spørsmål som omfatter trender og utvikling i kvinner og menns seksualitet.

Search

Bloggdesign