hits

Hvordan oppnå en blandet orgasme

 • 13.01.2019, 12:23

Hvorfor nøye seg med det enkle, når man kan oppnå dobbel nytelse ved å legge lista litt høyere? Du har garantert hørt om klitorisorgasme og g-punktorgasme. Forhåpentligvis har du også opplevd minst en av disse. Slett ikke alle kvinner har opplevd g-punktsorgasme, men er du en av de heldige, trodde du kanskje at nytelsestoppen var nådd? Uansett, her får du tipsene til hvordan du kan oppnå en blandet orgasme, det vil si både en klitorisorgasme og en g-punktsorgasme på èn gang! Jada, julenissen finnes...

Øvelse gjør mester
Klitorisorgasmen kommer gjerne raskere, fordi området er så følsomt. G-punktorgasmen oppleves imidlertid ofte mye mer intens fordi den kommer innenfra. Ved å stimulere disse to områdene samtidig, kan man oppnå en lengre og mer intens nytelse, hevder sexterapeut Ava Cadell. Men ingenting kommer gratis, så det er bare å øve.

Ja takk, begge deler? Slik går du frem:
Legg deg på ryggen og slapp av. Start med å berøre klitoris lett. Etter hvert som du blir mer opphisset, øker du trykket til du nærmer deg klimaks. Så fjerner du hånden og flytter den til g-punktet. Du finner det ved å kjenne med fingeren på innsiden av vagina, på "frontveggen" mot magen. Du kan kjenne et ruglete område og får følelsen av å måtte tisse når du trykker der. Dette gir seg etter hvert.

Dobbel stimuli
Deretter stimulerer du g-punktet til du blir ganske opphisset. Da begynner du å stimulere klitoris igjen med den andre hånden eller en vibrator. Husk å ikke ta vekk fingeren fra g-punktet. Når du berører begge slik at det føles godt, fortsetter du med full styrke til du til slutt eksploderer i en sterk bølge av nytelse...

Leketøy?
Om du har lyst på litt hjelp kan en rabbivibrator anbefales. De stimulerer både klitoris og g-punktet samtidig. 

Bruk koden "HAPPY" og få 150 kroner i rabatt på Happy Rabbits i nettbutikken OuiOui.no :)

 

 

Deilig alenesex med en vibrator

 • 10.01.2019, 15:37

Mange lurer på hvordan man kan tilfredsstille seg selv og hvilke teknikker som kan brukes. Når du kjenner din egen kropp, er det lettere å vite hva du liker. Ta på deg selv og finn ut hva du synes er godt. Det finnes ingen oppskrift som fungerer for "alle", men her er noen tips for alenesex med en vibrator.

Nøkkelen til et godt sexliv er å slappe av og nyte øyeblikket. Det gjelder både når du har sex med andre og når du skal onanere. Legg vekk tanker om jobb, barn eller husarbeid og slipp deg løs. Et varmt bad kan ofte hjelpe på spenninger. 

Kom i stemning ved å tenke opphissende tanker. Fantaser om en sexy partner, tenk på en sexy film eller drøm deg inn i armene på en deilig kjendis. Erotisk litteratur og sensuell musikk kan også bidra til den rette stemningen.

Orienter deg i terrenget
Se gjerne på kjønnsorganene dine i et håndspeil for å orientere deg. Finn klitoris og vagina, og utforsk underlivet med fingrene. Dra vekk hetten over klitoris og kjenn hvor følsomt det er. Før også en finger inn i skjeden og kjenn hvordan den kjennes ut på innsiden og hvilke områder som er ekstra gode å stimulere.

Har du ikke prøvd det før, kan møtet med en vibrator gi overraskende herlige opplevelser. Bruk den der den pirrer mest. Blir vibreringen for intens, kan du legge en klut eller et tøystykke i mellom deg og den.

Bruk musklene
For å forsterke opplevelsen kan du bevege hoftene frem og tilbake mens du samtidig klemmer sammen muskulaturen i bekkebunnen. Varier hastigheten på vibratoren, eller ert klitoris ved å slå av og på vibreringen. Da slapper musklene av i mellomtiden. Du kan også klemme vibratoren mellom bena eller legge deg oppå den.

Prøv å puste lange, rolige drag. Etter hvert kan du kanskje klare å koordinere pusterytmen i forhold til hvor opphisset du er. Når du så kjenner at du nærmer deg orgasmen, puster du dypt inn og puster ut når orgasmen kommer. Da vil du få følelsen av en bølge som skyller over kroppen din. 

Alltid klar
Det som er så fint med vibratorer, er at de aldri blir slitne. Etter den første orgasmen kan du la klitoris hvile litt hvis den er følsom. Men etter noen få sekunder kan du igjen prøve å få orgasme. Slik kan du fortsette og fortsette.

Er det vrient? 
Ta det helt med ro hvis du ikke får det til i begynnelsen. Noen kan bruke uker på å venne seg til denne formen for stimulering, men det bør være en trøst at øvelse gjør mester, så finn frem vibratoren når du har lyst og prøv igjen.

 

HVILKE SEXLEKETØY BØR DU HA I NATTBORDSKUFFEN?

 

Silky Caress glidemiddel kr 129,-

 

Et godt glidemiddel
Man bør alltid bruke et godt glidemiddel til leketøy. Det er dessuten ikke så dumt å bruke glidemiddel under samleie heller, og under analsex er glidemiddel et must! Silky Caress er vannbasert og føles silkemykt. Fås kjøpt her.

 

Rocks Off bullet kr 179,-

 

En heftig klitorisvibrator
Ettersom 80% av alle jenter trenger stimuli av klitoris for å få orgasme burde alle ha en klitorisvibrator. Fås kjøpt her.

 

Happy Rabbit Curve kr 799,-

En rabbit
Vibratoren som ble verdensberømt etter "Sex og Singelliv". Det er ikke uten grunn. Den stimulerer klitoris og g-punktet samtidig. En god kombo om du vil ha det ekstra deilig. Happy Rabbit fås kjøpt her.
 

Womanizer Liberty kr 999,-

En som alltid får deg til å komme
Et leketøy som "sutter" på klitoris og stimulerer deg med luft. Høres kanskje merkelig ut, men føles som en drøm! Mange jenter opplever sin første (av mange...) orgasmer med en slik. Womanizer Liberty fås kjøpt her.

 

Alle lekene fås kjøpt på OuiOui.no. Oppgir du koden "BLOGG19" i kassen får du 15% rabatt på hele kjøpet.

 

 

Sånn tenner du partneren

 • 26.11.2018, 09:27

Nå som mørketiden setter inn er det viktig å holde seg aktiv. Med alt som skjer gjennom dagen, etter jobb, på Netflix og på tv er det veldig fristende å slumre på sofaen i kveldens mulm og mørke, men ikke gå i hi for det! Ta med kjæresten under dyna eller under teppet foran ovnen og forfør ham eller henne på nytt. Ingenting er så deilig som å kunne glemme tid og sted og bare kose seg med den man er glad i.

Her får du noen billige tips for å hete opp kjæresten på en helt vanlig ukedag:

Se hverandre
Et dypt blikk og vi er fanget. Å se hverandre dypt inn i øynene kan være utrolig fint, men samtidig fryktelig sårbart. Man sier at øynene er sjelens speil og den følelsen et dypt blikk gir kan sitte i kroppen i mange dager. Legg vekk mobilen. Sett deg rett overfor partneren din og se inn dypt inn i øynene samtidig som du tenker på hvor glad du er i han eller henne. La blikket gli over i ansiktet og vis med smil og blikk hvor mye kjæresten din betyr for deg. Ett blikk kan vekke gamle følelser til live eller knytte nye, sterke bånd. Kroppsspråkets seksuelle signaler er vanvittig sterke. Se, men ikke røre... Du kan lett tenne partneren din uten fysisk kontakt. Blir han eller hun drømmende i blikket, med et lite smil i munnviken, så er du på rett vei!

Smak på dama di
Smak på din elskedes hud, eksperimenter med sensuell mat og skjem henne bort med smaker og lukter. Er det noe vi jenter elsker så er det følelsen av å bli skjemt bort. At du faktisk har planlagt litt for at vi skal ha det koselig og at det ikke bare er enda en episode av favorittserien og hjemmelaget pizza. Sett noe nytt på menyen. Dypp jordbær i en sjokolade fondue og mat hverandre. Eller hva med en frekk body tequila? Strø saltet over brystene hennes og la henne holde sitronen mellom tennene... Å bli litt småfull en vanlig tirsdag er helt innafor. En gang i blant vel å merke.

Lukt på partneren din
I feromonenes kjemi, som er kroppens naturlige parfymer, ligger tiltrekningskraften. Nyt de erotiske, avslappende aromaene. Pust inn duften av det nyvaskede håret hans og lukt deg frem til halsen... Kyss ham lett og se ham i øynene. Deilig! 

Berøring
Ikke glem at huden er kroppens største erogene sone, og berøring er den enkleste form for kommunikasjon du kan komme over. Stimuler alle biter av huden hennes med en erotisk massasje eller tirr henne ved hjelp av silke, skinn, en isbit eller en fjær. 

Øk din seksuelle bevissthet
Kom i kontakt med kroppens sjette sans. Kjenn partneren din og vit hva hun eller han tenner på. Og om du ikke vet hva kjæresten din tenner på så spør. Kle dama di naken og stryk over kroppen hennes, finn ut hva som tenner deg mest, hvilke steder som gir mest spenning og ønsker om mer. Er halsen hennes følsom? Eller er det magen som gir assosiasjoner og ønsker om noe mer? Hvilke fantasier har du og hvilke av de kunne du tenkt deg å prøve ut? Hvilke fantasier har hun og vil dere prøve noen av de sammen? 

Kommunikasjon er nøkkelen til til seksuell og følelsesmessig fullbyrdelse. Virkelig intimitet inkluderer å prate i sengen. Der kan du fortelle hva du virkelig har lyst til, og der deler dere hemmeligheter og fantasier. Slå av lyset og ligg inntil hverandre mens du forteller partneren din om det, la henne gjøre det samme. Åpne dere for hverandre, litt etter litt. La henne få smake på ordene dine, se det for seg og tenke på hvordan hun kan gi deg det du tenner på.

Kos dere inne foran peisen og bruk mørketiden til å spre litt mer lys og glede for hverandre.

 

Kjedelig sex sier du?

 • 07.11.2018, 15:28

Man er ikke en perfekt elsker selv om man er stor i kjeften, stillest vann har ofte dypest grunn og det er vanskelig å se på en person om han eller hun er god i senga. For ingen blir født med de egenskapene som skal til for å bli en god elsker. 

Alle kan kle av seg og ha sex, instinktene våre vet hvordan, men ikke alle har "bra sex". Sex er en kunstform som må læres for at man skal kunne beherske den. Akkurat som enhver annen aktivitet skal det erfaring til for å mestre det. Proffe fotballspillere våkner ikke og tenker "I dag kommer jeg til å spille dødsbra" De øver i flere timer hver eneste dag, hver eneste uke. De trenger personer som kan trene de opp, utvikle dem og perfeksjonere teknikken.

Sex fungerer på samme måte
Du kan ikke bare forvente å alltid ha bra sex, men det er en mengde ting du selv kan gjøre for å bli en bedre sengepartner. Jeg mener at erfaring, kommunikasjon og bryting av rutiner er stikkord man bør ta hensyn til. Ingen er god i senga første gang de prøver seg, uten kommunikasjon er det nyttes løst, og om dere har sex i den samme enden av sengen hver fredag, til samme klokkeslett, er dere (dessverre) dømt til å mislykkes.

Sex handler om spenning
Mange par blir sittende i saksa fordi de er så forutsigbare. Lidenskap og begjær er viktig, og om dere har vært sammen en stund er det lett å glemme disse ingrediensene. Mange par opplever dessverre utroskap, og dette kan selvfølgelig skyldes mange grunner, men en av de mest brukte unnskyldningene er at man ikke får spenningen man higer etter hjemme lenger. Man føler seg ikke attraktiv. Man får ingen tilbakemeldinger. Og så er man kanskje ute med jobben, eller vennegjengen, man møter en person som åpenlyst er interessert og gir deg både komplimenter og lystige blikk...

Noen smartinger sier "det er helt greit å se på menyen ute, så lenge man spiser hjemme" og det er mye sannhet i det. Selvtillit og fantasi skaper et bedre sexliv, noen ganger trenger man å ta seg selv i nakken om man føler at det begynner å gå rutine i det man gjør sammen. For selv om man har masse av kjærlighet trenger man også litt lidenskap og man trenger definitivt ikke ha gruppesex for å ha spennende sex.

Synes du at sexen med kjæresten er litt forutsigbar og har blitt litt kjedelig? Eller har du bare lyst til å prøve noe som er litt annerledes? Her er en utfordring som dere bruker fire uker på å gjennomføre. Sett av tid til å gi sexlivet deres en vitamininnsprøytning. 

De to første ukene. Kos uten sex:
Tre ganger i uken, i to uker, skal dere kun konsentrere dere om å pjuske med hverandre og erte hverandre. Dere setter av 30 minutter til pjusk og kos. Om dere blir skikkelig tent er oralsex lov, men det er ikke lov å ligge. Dere skal altså kun kysse, kose og tilfredsstille hverandre, uten å ha samleie. Og dere skal selvsagt være nakne.

Husker du den opphissende blandingen av frustrasjon og spenning du følte der dere fomlet dere frem på hverandres kropper når du var ung og uerfaring? Sex uten samleie er en pirrende ting å prøve hvis sexlivet har blitt forutsigbart og kjedelig. Gni dere mot hverandre om dere blir kåte under tafsingen. Kanskje friksjonen blir til en orgasme...

De neste to ukene. Sex med tidsbegrensning:
Nå er det lov å ligge, men nå er det med tidsbegrensning på sexen. Fem ganger i uken skal dere sette av nøyaktig fem minutter til sex. Sett på alarmen og still den inn på fem minutter, ikke et minutt lengre. Dere må gjerne erte hverandre før alarmen slås på, men den seksuelle stimuleringen skal ikke overstige disse minuttene. Hopper dere bukk over forspill og befinner dere midt i samleie når alarmen går MÅ dere avslutte. Selv om ingen av dere, eller bare èn, har nådd orgasme. Det er kun lov til å sette alarmen på "sextid" én gang i døgnet og det er ikke lov til å gi hverandre munnsex, tilfredsstille hverandre, eller onanere i mellomtiden.

Etter disse fire ukene kan dere gjøre som dere vil igjen
Det er spennende å se om dere virkelig klarer å holde ut i to uker med kun "femminutterssex" og om dere klarer å la være å ligge sammen de to første. Hele poenget med denne fireukers øvelsen er å få gnisten tilbake. Dere må planlegge slik at dere legger til rette for både 30 minutters pjusk og fem minutters samleier. Kanskje dere til og med begynner å le av hele greia, eller enda bedre; begynner å snakke sammen om hvor håpløst det er å stoppe midt i samleiet, at det nærmest er umulig å la være å bli kåt uten å ligge sammen og at dere kutter ut fireukers prosjektet midt i fordi dere rett og slett ikke klarer å holde fingrene borte fra hverandre? 

Lykke til og send meg gjerne en melding med en oppdatering om hvordan det går :)

Hvorfor i all verden har vi sex?

 • 04.11.2018, 13:01

I følge forskere ved the University of Texas kan vissnok årsakene til hvorfor vi mennesker har sex klassifiseres i fire hovedkategorier;

Fysiske grunner

 • Stressreduksjon
 • Sex er god trim og man føler seg bedre
 • Nysgjerrighet, både i form av partnere og posisjoner
 • Tilfredsstillelse
   

Emosjonelle grunner

 • Kjærlighet; vi mennesker har et indre ønske om å føle seg knyttet til noen
 • Formidling; Jeg ønsker å vise min takknemlighet
 • Spirituelle; Jeg ønsker å føle et sterkere bånd til Gud (?)
   

Motiverende grunner

 • Familiestiftelse; Vi ønsker barn
 • Sosial status; Jeg vil være populær
 • Hevn; Jeg har som hensikt å overføre en seksuelt smittbar sykdom
 • Skadende; Jeg vil avslutte forholdet
 • For å imponere andre; Jeg vil skryte til vennene mine
   

Psykologisk manipulasjon

 • Jeg ønsker lønnsøkning eller forfremmelse
 • Uegoistiske; Jeg vil at partneren min skal ha det bra
 • Som følge av usikkerhet; Selvtillit
 • Jeg ønsker oppmerksomhet; Jeg ønsker å føle meg bra
 • Press; Partneren min insisterte
 • Beskyttelse; For å sørge for at partneren min ikke er utro

 

Hva tenker du?
Er det noen andre grunner til at folk har sex? Man kan jo ha sex fordi det rett og slett er digg også. Selv om man verken blir tilfredsstilt eller mindre stresset, tenker jo jeg. 

Blir det noe på deg i helgen?

 • 02.11.2018, 08:08

Da synes jeg du skal tenke over noen ting før du møter "prins Charming." Her er en sjekkliste for første gang man har sex sammen. Legg den på lillehjernen og ta den frem når det gjelder!

Nummer 1: Pent undertøy
Da jeg var liten lærte mamma meg at jeg alltid skulle ha på helt og rent undertøy i tilfelle jeg kom utfor en ulykke og måtte på sykehus. Vel, den regelen gjelder ennå selv om jeg krysser fingrene for at jeg ikke havner i en ambulanse med det første... Hullete og kvapsete undertøy hører hjemme i søppeldunken. Spar gutta for bestemortrusene du bruker når du har mensen og tenk litt på om bh og truse det matcher eller ei. Gusjegrønt undertøy kan man kanskje spare seg for om man vet at man skal på en hot date? (Om man ikke er militær typen selvfølgelig)

Nummer 2: Personlig hygiene er viktig
Joda, de fleste jenter jeg kjenner er flinke til å fjerne noen ekstra kroppshår, og ja, de fleste pusser tennene sine regelmessig også. Men hvordan lukter vi? Kan vi drepe alt liv rundt oss med den nye parfymen fra Dior? Eller lukter det rett og slett grevling? En mellomting med parfyme er helt greit, og for all del; ikke bruk parfyme der nede. Du trenger ikke dusje parfyme lenger ned enn navelen, for parfyme på tunga innbyr ikke til en "dette vil jeg gjøre igjen" opplevelse. Og husk; ikke bruk vanlig såpe når du vasker deg nedentil.. Dette kan føre til sopp og ubehag. Det føles ikke behagelig for deg, og det lukter ikke blomster. En regelmessig sjekk hos legen utelukker diverse infeksjoner og/eller kjønnssykdommer.  

Nummer 3: Ikke spill død
Sex første gang med ny type er ikke alltid like vellykket. Og det er ikke så rart. For mange er det lettere å løsrive seg på et one night stand eller i et trygt forhold enn det er når man er forelsket og lettere smånervøs. Dermed blir vi kanskje litt reddere for å slå ut håret, men man trenger ikke spille død for det! Sett deg på toppen og vær med på å bestemme tempoet.

Nummer 4: Henger sammen med nummer 3.
Selv om man skal gjøre litt ut av seg i sengen er det ingen grunn til å skrike, hyle og rive av seg alt håret. Alt med måte. Om man svinger pisken på første date risikerer man å gi partneren hjerteinfarkt eller prestasjonsangst. La det vente.

Nummer 5: Ikke still dumme spørsmål
Vi jenter er flinke til å stille dumme spørsmål. Hold munnen igjen selv om du har lyst til å vite hvor mange damer han har ligget med. For det første har du ikke noe med det, og for det andre; om han har hatt endel vil han mest sannsynlig svare. (Han er jo mann..) Og da vil du bli liggende og angre på at du spurte. Derfor; la vær!

Nummer 6: Vær fornøyd med kroppen din - det er ingen grunn til panikk
Han har lyst til å ha sex med deg. Det er en grunn til det, derfor er det ingen grunn til at du skal dekke deg til med dyna, slå av lyset eller holde inn magen. Du har andre ting å tenke på enn hvordan du ser ut. Slå av hodet og nyt kroppen hans istedet.

Nummer 7: Fortell hva du liker og ikke
Ingen menn er tankelesere. Hvordan skal han vite hva du liker og ikke om du ikke sier ifra? Om han gjør noe du virkelig liker så fortell ham det, og om han famler i blinde må du gi beskjed om det også. På en pen måte. Gjensidig kommunikasjon er alfa og omega for bra sex.

Nummer 8: Pass på tennene!
Ingenting er så turn off som å få penisen oppskrapet av tenner! Ikke bare gjør det vondt akkurat der og da, men frykten for at det skal skje igjen kan skremme den barskeste mann og gjøre ham impotent resten av kvelden...

Nummer 9: Bruk kondom
Selv om prevensjon er begge parters ansvar, og du kanskje går ut i fra at han har det liggende siden han er mann, er det ingen grunn til at ikke du skal ha det tilgjengelig! Og neida, det er ingen som synes du er billig av den grunn. Du får kreditt for å være voksen nok til å ta ansvar. 

Nummer 10: Ikke fake orgasme!!!!
Vanvittig mange jenter later som de kommer fordi de ikke tør å fortelle hva som føles godt (punkt 7), fordi de ikke klarer å slappe av (punkt 6) fordi de ikke tør å utfolde seg (punkt 3) osv... Det er ingen grunn til å fake orgasme av den grunn! Tenk bare over hvor dum og lurt du ville følt deg om han faket for deg.

 

EN EROTISK JULEKALENDER

 • 01.11.2018, 15:44

Jeg elsker tiden før jul like mye som jeg digger julaften! Det er nedtellingen og adventstiden som fenger mitt barnslige sinn. Kanskje jeg kan takke mamma for pakkekalenderen hun lagde hvert bidige år, det er jo hun som la grunnlaget for min julekalenderfryd. Uansett; man trenger ikke å være liten for å sette pris på små, koselige pakker... 

Gi partneren din en sexy oppmerksomhet før jul
Du kan jo la barnet i deg få overtaket og glede partneren din med en erotisk julekalender? I all sin helhet er det gøy å leke, litt krydder i hverdagen er viktig og sexlivets salt og pepper er en deilig massasje olje og et glatt glidemiddel... Dere kan også lage en felles julekalender som dere kan ha sammen, i all hemmelighet og skjermet for resten av familien.

Pakk inn 24 pakker i pent papir, rødt for henne og blått for ham. Bytt på og åpne hverandres gaver; hun får en overraskelse på tirsdag mens han får en lykkelig onsdag.

Ingen kjøpeplikt
Man trenger nødvendigvis ikke kjøpe gaver til kalenderen, men i stedet pakke inn små, personlige "gavekort". Hva med å gi bort en erotisk massasje? Eller et kvarters oralsex? Det er kun fantasien som setter grenser for hva dere kan gi hverandre. Om hun er glad i sjokolade kan du helle litt sjokoladesaus over henne og slikke henne til en julegave hun sent glemmer... 

Å krydre litt ekstra med frekt innhold kan kanskje gjøre nedtellingen til julaften enda litt mer interessant. Tanken på å måtte vente tålmodig til barna er i seng, slik at kalenderen kan åpnes, kan tirre og pirre lenge før man river av papiret!

Lyst til å lage en erotisk julekalender, men trenger tips for å komme i gang? Her er noen gavetips:

 • Et glatt, vannbasert glidemiddel
 • En spiselig truse, laget av sukkertøy
 • En deilig massasjeolje
 • En klitoris stimulator
 • Sexy undertøy
 • Et vibrerende egg med pulseringseffekter
 • En myk vagina
 • En penisring eller to
 • Et deilig duftlys eller massasjelys
 • En erotisk stillingsbok dere kan utforske sammen
 • Et silkeskjerf så dere kan binde hverandre 


Her er noen tips til gavekort du kan lage selv:

 • Massasje av ryggen, hender, skuldre eller nakke
 • Et varmt og deilig bad med påfølgende intim massasje
 • Oralsex, eller gjerne oralsex med en liten vibrator i tillegg
 • Heftige kyss og kiling på armen eller ryggen
 • Private sengevalstimer, med deg som lærer
 • Nye sex stillinger


Vil du heller overraske partneren på julaften?
Gi ham eller henne en "morgengave" da vel! Fordelen med en liten overraskelse på morgenkvisten er at du slipper å åpne julepresangene fra kjæresten med hele familien som vitner. Du er neppe interessert i å dele din glede med svigermor over en babyblå design vibrator, selv om den er oppladbar...

Eller hva med å overraske han med bind for øynene, varmende massasjeolje og en ekstra gjest i senga? Kjøp en myk vagina og la ham fantasere om en trekant...

Funker Viagra for kvinner?

 • 31.10.2018, 07:52

Generelt er jeg skeptisk til alt som heter "fire steg til orgasme for henne" da kvinners seksualitet kan være komplisert. Det er ikke bare-bare. Det er det mange som vet, men som allikevel tenker at det hadde vært fint med en rask løsning på problemet. I dag er vi vant til at noe, eller noen, løser utfordringene for oss, derfor spør mange meg om Viagra kan funke også for kvinner. 

For å ta det første først:
Viagra fungerer ikke på lysten, den gir økt blodtilstrømming til underlivet (les: penis). Den gir i utgangspunktet ikke menn mer lyst, men man kan få mer lyst fordi man har en ereksjon. Psyken spiller altså også en utrolig stor rolle her.

Funker Viagra psykisk positivt på kvinners sexlyst? Vi har jo ingen penis å erigere?
Forskere ved Karolinska sykehuset i Stockholm har forsket på dette. De tok utgangspunkt i kvinner som var i stabile forhold, som ikke gikk på prevensjon (fordi dette kunne gi forstyrrelser i testen). Alt i alt lå det mange faktorer bak dette prosjektet og uansett alle andre forutsetninger skulle kvinnene være lykkelige i sine forhold. Det eneste problemet var lysten på sex.

Etterhvert som prosjektet førte frem viste det noe uventede resultater
Forskerne jobbet med testpanelet i 12 måneder. Til å begynne med viste det seg kanskje at Viagra hadde en bitteliten effekt på testpersonene. Noen av jentene og damene mente at de kanskje hadde litt mer lyst på sex. Men disse kvinnene visste de fikk Viagra. Placebo gruppen som ikke fikk Viagra, men sukkerpiller, opplevde også den samme lille økningen i lysten. 

Oppsiktsvekkende resultater
Det mest oppsiktsvekkende viste seg å være at alle kvinnene som deltok i testen - og mente de hadde et godt forhold - kanskje ikke hadde det så bra allikevel. Men det problemet snakket de ikke med partneren om. Det var lettere å skylde på dårlig sexlyst enn at mannen hjemme var kjedelig, dårlig i senga, ikke brukte nok til på forspill, han var stresset, hun var stresset, jobben tok for mye tid osv osv. 

Sannsynligvis opplevde de økningen i sexlysten fordi de satt fingeren på noe de ikke hadde pratet om sammen og forventingen til at ting skulle kommer til å bli bedre seksuelt var det som trigget de mer enn den lille, blå pillen. Prosjektet viste faktisk at det største problemet hos alle ble løst etter at de fikk snakket ut med partneren. Lysten kom tilbake fordi de snakket om hvordan de kunne få det bedre sammen. Noen av parene valgte også å forlate hverandre og har idag et godt sexliv med nye partnere.

Kanskje vi burde slutte å tro at en pille, litt fiskeolje eller sjokolade skal gi oss lysten tilbake?
Det viser seg jo at om lysten skal opp må man gjøre noe for det selv og begynne å se ting i riktig perspektiv. Som en av forskerene i prosjektet sa til meg: "Ingen av de forespurte kvinnene ville sagt nei til Brad Pitt om han hadde vært villig. Det viser bare at det ikke er feil med lysten."

Jeg kunne ikke vært mer enig
Det spørs vel om jeg hadde følt meg like sulten om jeg hadde fått hundre brødskiver med leverpostei til hvert måltid, hver eneste dag. Noen ganger ville jeg vel kanskje også skippet lunsj og middag helt...

 

Husker du testiklene hans?

 • 30.10.2018, 09:18

Er det noe som ofte glemmes under forspill så er det pungen. Det mange ikke tenker over er at testiklene reagerer like positivt på forsiktig stimulering som de er sårbare for smerte.

Testikler er store kjertler som produserer sæd og mannlige hormoner
Grunnen til at de henger utenfor kroppen i sin egen lille pung (kalles gjerne scrotum) er at sæden trives best i et litt kjøligere miljø. Testiklene holder som regel ca 34 grader, mot kroppens 37. Av samme grunn er ikke varme bad og trange bukser særlig gunstig for fruktbarheten.


Mange menn elsker at testiklene blir kjælt med og slikket. Og ta med følgende råd når det gjelder spesialbehandlingen av pungen:

 • Prøv å stryke innsiden av lårene hans og berøre testiklene lett med leppene
 • Slikk testiklene, start nedenfra og mot toppen
 • Prøv også massering mellom pungen og anus, samt å stryke lett over ballene
 • Slikk øverste del av låret mot punktet der penis og scrotum møtes. Berør tilfeldig penisen
 • Du kan også prøve å nappe forsiktig i testiklene med leppene, uten å skrape med tennene.Kikker du nøye på testiklene kan det hende du oppdager at den ene henger litt lavere, og kanskje også er litt større enn den andre. Det er helt vanlig. Testiklene blir litt større når han er opphisset, og rett før utløsningen strammer de seg og hever seg mot penis.

Noen gutter hater at man leker med pungen, rett og slett fordi de er så følsomme nedentil at det gjør vondt og er ubehagelig. Ta høyde for det før du eventuelt begynner å småbite i testiklene hans...

Ronketips til gutta

 • 29.10.2018, 10:26

Dere gutter har tatt dere av junior i flertalls år og mange har utviklet strategier for å øke opplevelsen. Uten å diskutere den grunnleggende teknikken; Håndflate, tommel og pekefinger, som dere er vel vitende om, la oss bevege oss inn på noen litt mer avanserte teknikker;

Det er høyst notert at mange menn synes en ronk er lettere, kjappere og mer effektivt enn å putte tid og energi inn i et samleie med sin respektive partner. Å ta seg en ronk er bra, men det bør ikke erstatte et sunt sexliv med dama. Da mister man en hel del intimitet og psykisk nærhet. Undersøkelser viser faktisk at onanering er 400 ganger mindre effektivt når det kommer til å stille den seksuelle hungeren enn om man har sex med en partner. Men allikevel er heldigvis onanering en favorittsyssel blant både menn og kvinner og det er en flott måte å få "tømt kammerne litt"...

Dere gutta kan leke på mange måter for å komme, her får dere noen ekstra tips som dere kanskje ikke har prøvd ut ennå:

Gjør hånden og underarmen glatt med et glidemiddel
Med fingrene vendt mot perineum griper du penis fra fronten (med tommelen i evt kjønnshår) Knel på en seng eller på golvet og pump inn og mot hånden og langs underarmen slik at vristen din stryker undersiden av penis.

Skvis litt morro inn i det hele
Ta glidemiddel på penis, bruk begge hendene, en på bunnen og en mot toppen. Vri forsiktig i motsatt retning. Bruk teknikken fra bunn til tupp akkurat som om du vrir opp en klut, husk å liksom "klemme" ryggsvømmerne ut, ikke inn...

Rompespreder`n
Denne høres egentlig merkeligere ut enn det er så les videre og gi det en sjanse. Denne teknikken er kanskje ikke noe for alle men det er verdt å prøve ut for å se om det kan funke for deg;
Glidemiddel er valgfritt, gjør som du liker best. Sitt på et komfortabelt underlag som en seng eller lignende, sitt på hælene slik at du kan skille rumpeballene med hver sin hæl. Men pass på så du ikke overstrekker noe.

Stimuler deg selv akkurat som du har lyst, bruk hvilken som helst teknikk eller gjerne "gamle metoden". Når du er farlig nærme ejakulasjonen sprer du skinkene dine (med hjelp av hælene) slik at du kan føle den dype orgasmen fra perineumet ditt. Det ligger nemlig et presspunkt i midten av perineum som lager sterkere orgasmer. Denne teknikken kan dermed bli ganske så intens...

Bruke begge hender
Påfør glidemiddel på penis. Sitt i en avslappet stilling og bruk begge hender om gangen; klem og dra i hele penislengden, helt over toppen av penishodet. Dra gjerne forhuden opp over penishodet når du holder på. Repeter så mye du trenger, så fort eller sakte som du føler er nødvendig...

Å ha kvalitetstid og ha dampende sex med seg selv er noe av det beste som finnes, men det er jo lov til å eksperimentere med seg selv også. Å bruke høyrehånda kan vise seg å bli litt kjedelig i lengden så man bør alltid eksperimentere litt med forskjellige teknikker. Hvem vet, kanskje du har gått glipp av noen fabelaktige stunder? 

Vær alltid forsiktig om du prøver ut noe nytt og ikke glem at øvelse gjør mester, også når det kommer til selvpratiserende sex...

Noen som har noen flere tips til "mannlig egenpleie"?

Morgenstund tar gull i munn

 • 28.10.2018, 07:04

Gi kjæresten en ekstatisk start på dagen, da vel! Sett på vekkerklokken litt tidligere enn normalt. Stå opp og lag kaffe. Ta på sexy undertøy eller gå med nakne pupper. Vis deg i døråpningen til soverommet med to kopper rykende varm kaffe. Synet av deg, toppløs, får han garantert til å våkne. 

Kaffe og blow job
Gutter har sin hardeste ereksjon om morgenen, og kan få sin aller kraftigste orgasme etter en natts søvn. Ta en slurk kaffe. Mens munnen din fremdeles er varm fra kaffen, bøyer du deg ned og tar penisen hans i munnen. Mens han nyter kaffen fortsetter du å suge ham. Men ikke la ham komme ennå.

Din tur først
Sett deg overskrevs, len deg fremover og la puppene dine danse over ansiktet hans. Ta hånden hans og guide ham til å fingre deg akkurat slik du liker. Du kan også utnytte hans kraftige morrabrød. Fortsett å suge ham til han kommer, eller rull dere rundt og ha sex med hverandre.

Etterpå gir du ham et langt kyss, sier "god morgen", tar med deg kaffen og spankulerer naken ut av rommet og rett i dusjen. En bedre start på dagen skal han lete lenge etter.

 

Hva gjør dere etter sex?

 • 27.10.2018, 10:02

Naturlig nok svarer nordmenn flest at de sovner etter de har hatt seg, det har sannsynligvis noe å gjøre med tidspunktet på døgnet man har seg på, men det finnes faktisk noen mer spennende alternativer enn søvn...

At menn gjerne sovner etter sex er ingen myte
Det er faktisk helt sant. Menn blir trøtte av å ha sex. En hormoncoctail som frigjøres i hjernen under orgasmen, har en virkning som gjør at hjernen går i sovemodus. Det hjelper heller ikke at tiden på døgnet hvor vi hyppigst driver med sengekos, naturlig nok, er i de sene kveldstimer. 

...og kvinner blir gjerne mer våkne
Av en eller annen pussig grunn reagerer kvinnekroppen gjerne motsatt av guttas. Miksen av hormoner som frigis i en kvinnekropp etter orgasme er mer av det oppkvikkende slaget. Mange kvinner vil gjerne kose og småprate etter sex. Kvinners behov for nærhet og dype samtaler kommer trolig av at kvinner knyttes tettere til partnere under sex og dermed føler seg nærmere den andre.

Variasjon fryder så prøv dette i stedet for å sovne neste gang;

 • Gi ham komplimenter. Alle liker å høre at de duger i senga. Fortell ham hva som drev deg til vanvidd, og han vil umulig sovne fra deg.
 • Gi ham en massasje. Du trenger ikke holde fingrene av fatet selv om sexen er over. En deilig massasje vil forlenge den fysiske kontakten og holde spenningen i kroppen lenge etterpå, men bare om du holder deg unna godsakene...
 • Foreslå å ta en dusj sammen. Tanken på deg tett inntil ham, varm, våt og naken...
 • Ta på deg selv. Om han tar over, eller velger å se på, er ikke viktig. De fleste gutter synes det er fantastisk sexy å se en naken kvinne ta på seg selv ved siden av dem i senga. La ham få vite hvor deilig du synes sexen var, og at du utnytter spenningene mens han tar seg en pust i bakken. Nyt deg selv, og kanskje best av alt: Du skal se det blir en runde til på dere begge!

 

Sånn holder du ut lenger

 • 26.10.2018, 13:46

De fleste gutter har på et eller annet tidspunkt opplevd at de kommer litt tidligere enn de hadde ønsket. Det er ingen grunn til å fortvile om du har kommet for fort, de fleste har vært der, og det finnes gode råd!

Her har jeg samlet de som gir best resultat; 

Mestre masturberingen
Masturber med kvinnens orgasme i tankene. Det betyr at du skal ta deg tid. Hold ut i minst 15 minutter før du lar deg selv komme.

Klemme-metoden
Begynner du å nærme deg klimaks når du onanerer eller har sex, så stopp opp og klem til rett under penishodet med tommel og pekefinger. Det fører mindre blod til penishodet og minsker den seksuelle spenningen.

Bruk tid
Mange menn fokuserer kun på orgasmen, og glemmer å nyte hele den seksuelle opplevelsen. Rådet er å bruke tid og kjenne på følelsene. Gradér den seksuelle opphisselsen fra en til ti og forsøk å holde deg på en syver.

Tren opp muskulaturen
Bedre kontroll med musklene i underlivet kan gjøre det enklere å kontrollere sædavgangen. Tren deg opp ved å klemme de innvendige musklene. Prøv å kutte strålen når du urinerer, for å finne ut hvilke muskler som kontrollerer dette. Denne øvelsen kan utføres hvor som helst, og gjøres ved gjentatte ganger knipe og holde i 10 sekunder.

Press, ikke penetrer
Ert henne med penishodet. Press det mot klitoris og beveg deg i skjedeåpningen. Når dere har samleie, fokuserer du på grunne bevegelser 2 til 3 centimeter inn. Press mot G-punktet hennes. Du vil holde lengre hvis du ikke beveger deg fort.

Damene først
Ved å tilfredsstille henne først, fjerner du noe av presset på deg selv å måtte holde ut slik at hun kommer. Dessuten blir hun fornøyd, noe som i seg selv er hyggelig.

 

Analsex

 • 26.10.2018, 08:52

Googler du "analsex" får du 240 000 000 treff så det er tydelig at temaet engasjerer, men hvorfor? Hva er så spennende med dette og hvorfor er det fortsatt tabu å snakke om det? Det er mange som skjærer en grimase og sier "Den veien skal ting ut, ikke inn" om man tilfeldigvis roter seg borti temaet. Tipper de sier det enten fordi de synes tanken på analsex er avskrekkende, eller fordi man har litt lyst til å prøve men ikke tør å innrømme det. 

Det første først
Analsex er absolutt ikke forbeholdt homofile menn, det er en form for sex som har blitt utforsket i tidligere kulturer og som blir utforsket den dag i dag. Menn og kvinner har i alle aldre gleder seg over analsex som et alternativ til vanlig samleie. Det er ikke noe som appellerer til alle, men analsex kan være det du leter etter om du og partneren har lyst til å prøve noe annerledes. Og det funker bra for gutta også. Mannens g-punkt ligger bak, så det er ingen grunn til at det kun er damene som skal forsøke analsex. (Mer om temaet gutter og analsex kommer senere) 

Ikke gjør det feil
Analsex funker ikke på samme måten i virkeligheten som på pornofilm. Det finnes ingen god grunn til å kjøre på uten å forsikre seg med partneren om det er greit først. Det finnes ingen større turn off enn en gutt som ivrer etter å ta`n i toern og putter den inn uten noe som helst forvarsel. Utsagn som "Ops, der glei den inn i feil hull gitt" og "Slapp av da, jeg varer ikke lenge bak her allikevel" er det verste som finnes! Det er verre enn hvite tennissokker og skittent sengetøy til sammen, og jeg kan love at om du tvinger deg til analsex på den måten er det lenge til det blir noe på deg igjen. Om det i det hele tatt blir noe mer på deg. Overraskende analsex kan gjøre vanvittig vondt så det er ikke lov å tvinge seg på uten at dama er klar over hva som skjer. Gjør du det er du en dust. Ferdig snakka.

Gjør det riktig
Om dere har snakket om det på forhånd er det fint, da vet man hva man går til neste gang man går til sengs sammen. Analsex kan være en heftig opplevelse om dere tar de nødvendige forhåndsreglene. Husk at det ikke finnes naturlig fuktighet bak der fra før, derfor må dere bruke glidemiddel. Det er smart å bruke kondom under analsex da det bor en del bakterier der som er usunne å få i skjeden. Om dere praktiserer analsex uten kondom er det viktig at du vasker penis godt før dere har vaginalt samleie. De fleste avslutter økten med analsex, både av praktiske årsaker og fordi begge gjerne kommer.

Om dere ikke har snakket om det på forhånd kan du gjerne teste ut hvordan hun reagerer ved å nærme deg rompa hennes forsiktig. Bruk en finger og la den gå i sirkler rundt anus før du forsiktig leker med hullet hennes. om hun stønner og støter seg mot fingeren din synes hun det er spennende, trekker hun seg vekk gir du deg og trekker deg unna. Synes hun det er digg kan du spørre henne om hun liker det og får du et positivt svar tilbake, et nikk og et gryntende smil, er det bare å fortsette rolig og teste det ut sammen. Trekker hun seg unna bør dere snakke om det ved en senere anledning. Det kan være mange grunner til at hun ikke vil prøve. (Dette temaet kommer det også mer om senere)


Har dere lyst til å prøve analsex er dette noen gode tips;

Oppvarming
Ringmuskelen trenger tid på å tøyes, det er derfor mange jenter føler at det er vanskelig å praktisere analsex. Under vanlig samleie vil man jo bruke skjedemusklene og knipe rundt penis, mens under analsex er det viktig at man slapper fullstendig av og ikke gir motstand under penetreringen. For å forberede partneren på analsex er det viktig at hun slapper av og begynne forsiktig.

Husk glidemiddel. Bruk en finger og la den gå i sirkler rundt anus. Følg med på partneren din hele tiden for å se om hun liker det eller ikke. Prøv forsiktig å bevege fingeren eller en buttplug innenfor. Litt etter litt, ikke bruk makt, og stopp med en gang om partneren din gir uttrykk for at det ikke er behagelig. La partneren din venne seg til følelsen før du fortsetter.  Det er viktig at dere snakker sammen underveis, er det ubehagelig eller vondt skal du stoppe for selv om det kanskje er opphissende for deg å fortsette, er det ikke sikkert det er det for dama di. 

Når dere har prøvd penetrasjon med en finger kan dere kanskje gå litt videre til litt andre ting. Dere må først bestemme hvilken type stimuli som gir dere mest glede. Liker hun bevegelsen av fingeren, vil hun bli fylt opp eller er det bevegelsen av noe som glir inn og ut som er spennende? 

Prøv en buttplug
En buttplug er et leketøy som ofte er formet som en kjegle. Pluggen gir en unik følelse og mange par ser på det som et spennende krydder på soverommet. Leker til analt bruk kommer i alle mulige former og varianter, men felles for de alle er at de har en plate eller ring i enden slik at de er lette å holde i, selv om man har masse glidemiddel på fingrene. Ikke fall for fristelsen og bruk andre ting enn analleketøy bak. Det er nemlig et slags "vakum" der, og saker som er vanskelige å holde igjen kan forsvinne opp bak. Legebesøk etter analsex er kanskje ikke like fristende?

Hun sier det gjør vondt!? 
Det er mange som føler litt smerte første gang man prøver analsex. Det er gjerne fordi man ikke slapper av godt nok, man går for fort frem, man bruker ikke nok glidemiddel eller man er sår bak fordi man har lekt for mye med analåpningen allerede. Om det gjør vondt så stopp, finn ut av hva som gjør at det er ubehagelig, snakk om det og prøv igjen ved senere anledning. Eller la det ligge, det er jo mulig dere fant ut at det ikke er noe for dere. 

Hvilken stilling bør vi bruke?
De beste stillingene for analsex kommer an på hvilket nivå dere er på. Mange forbinder doggystyle med analsex, men det er ikke alltid den beste stillingen for nybegynnere, da penetreringen lett blir veldig dyp.

Er det første gang dere skal prøve analsex sammen kan dere starte med skjeen;
Begge ligger på siden, han bak henne. Dette forhindrer at penetreringen skjer for fort og den gir fullstendig kontroll, også for henne. Stillingen gjør også at man kommer nærmere partneren og at du lettere kan føle reaksjonene hennes.
 
Senere kan dere forsøke en variant av misjonæren;
La henne ligge på ryggen med en pute under rompa slik at du kommer lettere til. Dette er en stilling som fort blir veldig intim da dere hele tiden kan se hverandre rett inn i øynene. Stimulering av klitoris blir også enklere, både for deg og henne.

Penetrering bakfra selvfølgelig også enn mulighet;
Doggystyle gir en dyp penetrering og det er lettest å komme til. Denne stillingen gir ikke en like intim følelse som de andre og gir liten mulighet for å kommunisere sammen, men for elskere som kjenner hverandre godt kan det gi en heftig opplevelse av hengivenhet og penetrering.

Det er mange stillinger og posisjoner man kan prøve ut, det er kun fantasien som setter grenser. Mange opplever nye og spennende stillinger gjennom å eksperimentere, og det viktigste er å finne stillinger som passer nettopp dere. Kommunikasjon er uansett nøkkelen til et godt sexliv og til nye opplevelser sammen.

Hun vil ikke, hvordan kan jeg overtale henne?
Grunnen til at dama di kanskje ikke har så vanvittig lyst på anal sex kan være mange. Kanskje hun er skeptisk fordi hun ikke har prøvd det før? Kanskje hun har prøvd det, men ble skremt av den tidligere opplevelsen fordi det gjorde vondt? Det er mulig hun er redd for at det kommer avføring på penisen din, eller så kan det rett og slett hende at hun ikke har lyst. Uansett grunn, har hun ikke lyst til å prøve det så skal du heller ikke presse henne. Selv om du praktiserte analsex med eksen er det ikke sikkert at den nye dama di liker det.

Er den for liten?

 • 25.10.2018, 13:21

Mest sannsynlig er svaret nei. Selv om 85 prosent av alle kvinner forteller at de er fornøyd med størrelsen på partnerens penis, lider mange menn av "liten-penis syndrom", det vil si en angst for at penisen er for liten. Det forteller meg at altfor mange menn bekymrer seg over størrelsen...

"Liten-penis syndrom" er angst for at ens penis er liten, selv om den i virkeligheten ikke er det. Syndromet må ikke forveksles med en tilstand der penis faktisk er liten. I motsetning til menn som har det som betegnes som mikropenis, har menn som lider av "liten-penis syndrom" helt normal størrelse. Disse mennene opplever altså ekte bekymringer, men i forhold til en innbilt mangel. De fleste gutter og menn holder seg godt innenfor gjennomsnittet. Størst er ikke alltid best, og gutter som har så store peniser at kvinner skygger banen har det ikke alltid like hyggelig som menn som kan veive med en "Average Joe".

Menn er mer bevisste på penisstørrelsen enn kvinner
Menn har målt penisene sine i alle tider. Gutta står ved siden av hverandre og tisser og de har studert hverandre i dusjen på gymmen. Det de kanskje ikke tenker på er at om man ser en penis forfra ser den større ut enn om man ser den ovenfra og ned. Det spesielle er at de fleste menn vet nøyaktig (på millimeteren) hvor stor junior er når han er erigert og klar, selv om det ikke er alle menn som innrømmer det.

Størrelsen betyr helt klart noe, men det betyr for all del ikke alt
Menn som bekymrer seg mye for størrelsen har generelt dårlig selvtillit. Og det gjør mye med en mann. En god elsker bruker uansett ikke penisen sin for alt den er verdt. En god elsker bruker munnen, hendene, øynene og alle sansene sine under samleiet, penisen er liksom bare bonusen. Det er definitivt mye bedre å være sammen med en mann som elsker sex, men har en litt mindre penis, enn en som har en større men som ikke gidder å engasjere seg i sengen.

Noen menn tror at jo større penis de har, desto bedre er det for dama
Det er helt og totalt feil. Noen ganger kan en mann ha så store penis at damene rett og slett ikke tør å ha samleie med ham. Og hvor gøy er det? Vi jenter bruker skjedemuskulaturen for bedre nytelse, og det er ikke mye å bruke kreftene på om man har sex med noe på størrelse med en tømmerstokk... Selvfølgelig er det kvinner som tenner på store staker også, men det er ikke alltid så lett å gjennomføre samleie med disse "stokkene".

Har pornofilm skylden for at noen gutter tror at størst er best?
Tja. Ofte blir mennene i pornofilmer blir valgt ut fordi gutta er kjekke og har kontroll over penis, ikke fordi penis er så fryktelig stor. "Opp og stå, hold igjen... Sprut!" Det skal mye til for å beholde ereksjonen med hele kamerateamet i nakken når man skal prestere.  Noen menn blir selvfølgelig også valgt ut fordi de har større penis enn gjennomsnittet, men jeg synes ikke pornofilmene bør få skylda allikevel. Menn generelt er veldig flinke til å hause opp det her med størrelser helt selv. I krigføring og kultur har penis blitt sett på som et våpen for å ydmyke fienden. Mange våpen har form som en penis og blant folk med minimal påkledning har penisfutteral antydet kolossale mannlige peniser, noe som i en krigssituasjon kan vært oppfattet som en markering av potens og aggresiv makt.

Gjennomsnittet
De fleste peniser er mellom 13-18 cm lange i erigert tilstand. Gjennomsnittlig penis tykkelse er ca 12-13cm. Men å henge seg opp i et slike tall er tull, det sier ingenting om hvor deilig det føles å ha sex med en mann. 

Ikke tenk på størrelsen
Å legge fokuset over på noe annet enn penis, og hvor stor den er, er så ekstremt viktig. Både for deg selv og den du har sex med. Det er ingenting som er så kjedelig som å ha sex med en person som ikke liker seg selv. Sex er noe man bør gjøre uten å tenke så altfor mye. La sansene og de urgamle driftene ta over. Kast deg over partneren og ha det gøy! Det finnes utrolig mange gode elskere der ute som har en mindre penis enn hva som er gjennomsnittet. Poenget er at man ikke tenker over det fordi de er så gode i senga - og dermed spiller ikke størrelsen noen rolle i det hele tatt!

Fuckin`good friends?

 • 25.10.2018, 07:39

Knullekompiser fungerer fordi det oppfyller et seksuelt behov. Man kjenner hverandre fra før, vet hva som føles godt og ikke, og man er ikke sjenert lenger. Mange synes også det frister fordi det fritar begge for de sosiale rammene man må forholde seg til om man skulle vært kjærester. Utfordringer som middag hos svigers, barnepass av tantebarn og liknende er som blåst bort. Det finnes ingen forpliktelser og alt er bare moro! Eller..?

Sannsynligheten for at en av dere vil utvikle følelser den andre ikke gjengjelder er overhengende stor. Skulle den ene forelske seg, eller om disse følelsene eventuelt utvikler seg videre til kjærlighet, er man fort ute på tynn is. Dere må finne ut om dere i det hele tatt kan definere dere som knullekompiser. Om hun er headoverheels forelsket i deg er det IKKE greit. Det er kanskje relativt lettvint for deg, du vet at hun vil når du vil, men det vil være utrolig dårlig gjort overfor henne. Dere må spille med åpne kort overfor hverandre og bli enige om hva som er ok og ikke.

Her er noen regler dere kan forholde dere til og bruke som utgangspunkt:

Finn ut av hvor ofte dere skal møtes
Det er viktig å ha et omtrentlig grunnlag på hvor ofte dere skal hoppe til køys. En til to ganger i uken er kanskje et greit utgangspunkt? Om dere ser hverandre hver eneste dag så møter dere ingen andre, dater ingen andre og har kun hverandre. Da er man ikke knullekompis lenger og bør kanskje tenke over om man faktisk er så heldig at man bør se på hverandre som kjærester i stedet.

Begge må tåle å få et nei
Om den ene har planer og ikke kan stille opp som forventet er det ikke lov til å bli sur. Knullekompiser har ingen forpliktelser.

Sex med en eks er no-no
Bli aldri, aldri, aldri knullekompis med en eks. Det gjør bare ting komplisert. Om den ene setter lit til at dere blir sammen igjen og den andre kun har sex som mål er det dømt til å mislykkes.

Skal dere kunne ha sex med andre?
Dette kan være en nøtt å knekke. De fleste synes det er flott å ha sex uten å bruke kondom, men om man er knullekompiser bør regelen være at det kun skjer med. Man kan aldri vite helt sikkert hvor den andre har vært, og med hvem. Om dere velger å ikke bruke kondom må dere ta diskusjonen på om dere er faste knullevenner uten unntak, eller om dere kan nype borti andre også. (Og da kom det der med forpliktelser inn i bildet igjen...)

Hva skjer etterpå?
Er det greit om dere kaster hverandre på dør etter sex, eller er det greit at dere sover i samme seng natten igjennom?

Skal denne personen presenteres for venner?
Helst ikke. Med tanke på hva det drar med seg av forpliktelser er det best om dere er alene når dere er sammen. Venner og familie vil neppe godta at dere bare sees for sexens skyld og de vil begynne å mase om felles oppmøte.

Kort oppsummert:

 • En knullekompis en man kun har sex med
 • En venn er en man har det gøy med, uten sex
 • En kjæreste er en person man både har det gøy med og har sex med


Har du hatt en knullekompis noen gang? Ble det problemer ut av det, eller var det bare gøy?

Photo credit: Francesco Stifani _DSC1987 via photopin (license)

Gi typen din finger´n

 • 24.10.2018, 12:18

Har du lyst til å gi typen store øyne og en heftig orgasme? Da stikker du fingeren din i rompa hans neste gang du suger ham.

Prostata kalles gjerne mannens G-punkt (eller P-punkt). Prostatakjertelen ligger under blæren, og omgir urinrøret. Kjertelens hovedfunksjon er å produsere et sekret som setter i gang sædcellene, og skvise sædvæsken ut i urinrøret. Når mannen ejakulerer, består ejakulasjonen både av sæd og prostatavæske.

Å få prostata stimulert kan gi mannen stor nytelse og mange menn mener at orgasmen blir mer intens om man stimulerer p-punktet under orgasme. På samme måte som hos kvinner, er mannen mest klar for stimulering av prostata når han allerede er seksuelt opphisset. Prostata kan stimuleres utenfra, ved å presse på området mellom pungen og anus (dette området kalles perineum), men for å få virkelig fart på mannes g-punkt, må det stimuleres fra innsiden.

Du finner p-punktet ved å sette én eller flere fingre, eller et analt sexleketøy, et lite stykke opp i rompa hans.  Punktet ligger på ?fremsiden?, mot penis. Hvordan punktet best stimuleres, varierer fra mann til mann. Mange liker små sirkler eller ett jevnt press, andre liker følelsen av at fingeren beveges frem og tilbake.

Stimulering av mannens g-punkt kan gi stor nytelse, og noen menn mener stimulering av prostata gir en mer intens orgasme. Andre synes det hele er direkte ukomfortabelt. Som med all annen sex, eksperimenter og ha det moro, men respekter hverandres grenser. 

Lyst til å prøve?

 • Forbered deg og unngå lange og skarpe negler
 • Bruker du en latekshanske på hånden kan du beholde noe av lengden på neglene, men vær forsiktig uansett
 • Bruk glidemiddel
 • Spør først - ikke alle menn er like interessert i å få en finger i rompa (men det burde de!)

 

Er hun et kjæresteemne?

 • 24.10.2018, 12:14

Hvordan vet du at dama du dater kan være et godt kjæresteemne? Ikke alle damer er å spare på, men innimellom kan man finne gull...

Hun er selvstendig
Å gi en trøstende skulder er ok, men klarer hun seg ikke uten deg, er det lett å føle seg kvalt. Jenter med egen personlighet, økonomi og orden på følelsene er lettere å ha med å gjøre.

Hun er intelligent
Bimboer taper seg fort, så styr unna. En dame som stadig overrasker deg er godt å ha.

Dere passer sammen seksuelt
En perfekt kjæreste er seksuelt kompatibel. Det betyr at et forhold med en rosa plysjdame kan bli komplisert hvis du liker lakk, lær og pisk best.

Hun er pen
En super kjæreste er en som tiltaler deg, og tar seg godt ut. Dette betyr ikke at hun må være supermodell, men at hun er perfekt i dine øyne.

Hun respekterer deg
Hun lytter til hva du sier, selv om hun ikke nødvendigvis er enig. Hun lager ikke scener eller henger deg ut foran venner eller familie.

Hun lar deg være mann
Alarmklokkene bør ringe hvis hun allerede tidlig i forholdet prøver å tvinge i deg sin slankemat til frokost eller få deg til å droppe guttekveldene. Etter hvert vil du bare hate henne for det.

Hun maser ikke
I en perfekt verden maser ikke kjæresten på deg. I den virkelige verden gjelder det å finne en dame som velger sine slag, slik at ikke hver dag går med til krangling.

Hun går bra sammen med venner og familie
En perfekt kjæreste kommer over ens med dine foreldre, hjelper til og tar utfordringen med et smil. Hun har også empati med kamerater som har blitt dumpet og foreslår at gjengen må ta seg ekstra godt av dem.

Hun elsker deg
En kvinne som elsker deg for den du er bør du holde på. Du ser det i blikket hennes, og merker det på hvordan hun behandler deg.

Hun får deg til å ville bli en bedre mann
En mann som har funnet en perfekt kjæreste eller kone vil ha den følelsen - det kalles kjærlighet.

 

 

8 dårlige grunner til å ha sex

 • 24.10.2018, 11:55

Det finnes mange gode grunner for å ha sex. Bare det å være glad i noen, for eksempel. Dessverre finnes det en hel haug av dårlige grunner for å ha sex også. Kjenner du deg igjen i noen av disse så ta en kjapp u-sving og la sexen være...

Hevn
Dette må trone øverst på toppen av listen over de gale begrunnelsene for å ha sex. Flørten med den beste kompisen hans fører deg ingensteds. Tro meg - hevnsex ender aldri godt, så dropp det!

Selvhevdelse
"Jeg må være rimelig fin og sexy om en så kjekk og populær kar ønsker å gå til sengs med nettopp meg!" Eller kanskje ikke... At han vil feie over deg behøver faktisk ikke si noe som helst om deg og din tiltrekningskraft. Ihvertfall ikke om klokken er over 02:00.

Umiddelbar flytting
Du fikser ikke tanken på å dra hjem til kollektivet med nysgjerrige romkamerater, du har ikke råd til egen leilighet og du drømmer om balkong og sentral beliggenhet. Sorry mac, men å velge leilighet foran mann er sjelden en god løsning. Når du våkner opp neste morgen ved siden av en kar du ikke tåler trynet på, er den balkongen lite verdt!

Slankekur
Du har kanskje lest de bladene som lover strammere rumpe, fastere mage og færre kilo bare du er seksuelt aktiv ofte? Jeg kan fortelle deg at en rask gåtur er mer effektivt om drømmen din er en veltrimmet kropp. Tren fremfor å kaste bort tid og svette på feil kropp!

Alibi
Du har lenge følt at du tiltrekkes det samme kjønn men vil ikke godta det og for å passe inn skaffer du deg en kjæreste av motsatt kjønn. Dropp det. Finn heller ut av hvem du er og hva du vil. Vær ledig på markedet den dagen du er klar, enten det skulle være for en han eller en henne.

Quid pro quo
Denne går til de yngre amatørene der ute: Bare fordi han kjøpte middag til deg eller spanderte en drink ved baren, betyr ikke det at du står på dessertmenyen. Ett takk holder i massevis. 

Samvittighetssex
"Stakkars. Han er jo så god og grei og er så forelsket i meg. Jeg klarer bare ikke å føle noe for ham, men ja, ja, litt sex bør han vel få." Ai, ai, ai - den er lei. Empati for en stakkars sjel er en ting, men sexstøtte er noe helt annet. Lykke til med å få ham ut av leiligheten når dere er ferdige!

Kjendisglans
"Han er kjendis. Jeg drømmer om å bli det. Om jeg bare kommer inn under huden på ham, vil nok litt av glamouren smitte over på meg.." Vel. Du er ikke første naive groupie, for å si det sånn. Våkn opp!

La dama gjøre jobben

 • 24.10.2018, 11:52

Du er klar for sengen og alt du ønsker deg er en god natts søvn mens dama er skikkelig yr og vill... Det er jo flotte greier, men det betyr ikke at du må gjøre all jobben.

Noen posisjoner gjør at du kan slappe av mens hun er den som styrer showet. Om du lurer på hvordan du skal overbevise henne om å ta kontrollen kan du jo rett og slett fortelle henne at du gjerne vil se henne på toppen. Å få henne i de forskjellige posisjonene er enkelt, du bare manøvrerer kroppen hennes slik du vil ha det. Du er jo tross alt mannen i forholdet og selv om hun tror hun kanskje har kontrollen er det tross alt du som sitter med spaken ;)

Standard posisjon
Dette er den vanligste av henne på toppen. Legg deg ned på ryggen og la henne sette seg på deg. Hun hviler på knærne og beveger seg opp og ned. Om hun sitter rett opp og ned vil du se at penis beveger seg inn og ut av skjeden, mange finner dette utrolig opphissende. Om hun lener seg mer mot deg kan hun gni klitorisen mot nedre del av magen din og muligens få en heidundranes orgasme. Her er det supert om du hjelper til litt ved å stramme mellomgolvet og løfte deg litt mot henne så hun kan gni seg lettere.

Bakvendt posisjon
Dette er den samme stillingen som over, men med den forskjellen at hun sitter med ryggen til ansiktet ditt i stedet. Fra denne vinkelen får du full oversikt over hva som skjer og kan nyte utsikten, men husk at ikke alle jenter er glade for denne stillingen. Den utsikten du muligens elsker er den vi er redd for at du får... Du får se hele rumpa i all sin prakt og det er ikke mulig å skjule noen skavanker, noe vi vet utmerket godt. Tips! Dim ned lyset og trekk for gardinene uten å mørklegge rommet totalt. Du får fortsatt med deg hva som skjer og hun kan slappe av og nyte.

Kanin posisjon
Samme utgangspunkt som standard posisjon, men i stedet for å hvile knærne setter hun føttene i madrassen og sitter på huk. Ved å sitte slik kan hun heve og senke seg over penisen din og du vil se absolutt alt som foregår! Hjelp henne gjerne litt underveis med hevingen for dette er en tung øvelse, men herregud som den er verdt det! Har man prøvd denne stillingen èn gang blir det gjerne en favoritt. Stillingen er relativt slitsom, det er ikke sikkert hun klarer å holde på så lenge, men med tanke på den stimuleringen og det synet man får er det ikke mange menn som klarer å holde igjen heller. Så det går jo opp i opp.

Sengesitteren
Du sitter på sengen med føttene under rumpa di, bøy deg bakover og la henne sette seg på deg. Hun beveger seg opp og ned samtidig som hun hviler på knærne. Denne stillingen gir en deilig, full penetrasjon.

Ryggbuen
Ligg med ryggen på sengen med beina spredd mot golvet og la henne sette seg på deg (med ryggen mot ansiktet ditt) samtidig som hun har føttene i golvet. Hun samler bena og lener seg bakover mot deg, samtidig som hun støtter seg med hendene på madrassen og beveger seg opp og ned. 

Enkelt rumpe grep
Ligg flatt på sengen med bena spredt. Hun legger seg oppå deg med rette, samlede ben. Hun kan nå velge mellom å vugge frem og tilbake eller løfte rumpa opp og ned, eller begge deler. Og din plikt? Vel, alt du trenger å gjøre er å ta en godt rumpegrep og følge med på turen.

Om dama di har lyst så la henne ta kontrollen og klatre opp på deg en gang i blant. Det gir deg en natt fri for de store anstrengelsene og sjansene for at hun skal få orgasme er større ettersom hun bestemmer tempo og trykk. Kom deg på ryggen og la henne få bestemme litt nå og da. Det har dere begge godt av!

Er du et vanedyr?

 • 24.10.2018, 11:35

Det kan ikke sies mange nok ganger; folk som tør å ha sex på den andre siden av senga innimellom har et bedre sexliv enn de som alltid har seg midt på madrassen.
Det første steget mot et bedre sexliv er å bryte ut av kjedelige rutiner. Om man i tillegg har litt erfaring og er god på å kommunisere bør man klare å opprettholde et spennende sexliv uavhengig av om man har vært sammen i 10 måneder eller 10 år. Jeg kan berolige med at det ikke er forventet at man skal kunne utføre alle stillingene i Kama Sutra for å ha bra sex. Det er heller ikke meningen at partnerbytte, trekant eller dogging er alternativ som absolutt må utforskes av alle. Hva som betegner et godt sexliv er forskjellig fra person til person og i noen forhold opplever man at den ene parten vil mer eller mindre enn den andre, mens andre par er totalt i synk på når man har lyst.

Naboen din har nok ikke mer sex enn deg, selv om det kanskje høres sånn ut
I gjennomsnitt har nemlig nordmenn sex 1,5 ganger i uka. Er man nyforelsket har man mer sex, er man småbarnsforeldre har man som regel litt mindre sex. Det er helt normalt. Men her er det et varsko; Går dere igjennom en periode med lite sex er det uansett viktig å ikke glemme det helt eller prioritere det vekk. Etter en stund stenger kroppen av behovet og man husker nesten ikke hva som egentlig var greia. Har det gått så langt at dere tilnærmet aldri har dere så er det potensielt fare på ferde. Vi mennesker trenger nærhet, og et forhold helt uten sex blir plutselig kun et vennskap, så legg for all del sex inn i kalenderen!

Synes du at dere har et helt greit sexliv?
Ja, da har dere helt sikkert det. De fleste par har det nemlig helt nydelig sammen i sengen. Problemene kommer når man begynner å få prestasjonsangst i forhold til hva som skrives i media, hvordan kompisen har det med den nye flørten og hva man selv hadde av forventinger til et forhold da man var yngre.

Poenget jeg vil frem til er at det er bedre å være føre var
Hvor kult er det egentlig å oppdage at du synes partneren, eller sex med partneren, er kjedelig? For å unngå at det kommer til det stadiet er det på tide å spørre seg selv; når fant du og partneren på et nytt og spennende sprell sist?

"Do it anyway..."

 • 30.08.2009, 12:13

Går kveld var jeg gjest i et veldig hyggelig bursdagsselskap. Marianne fylte 30 år anywaykoppog ved middagsbordet holdt faren hennes en rørende tale. I talen hadde han lagt ved noen visdomsord på veien og jeg syntes de var så bra at jeg bare må legge de ut her...

Versjonen under er dedikert til Mor Theresa ettersom den ble funnet på veggen til Mor Theresas barnehjem i Calcutta. Det er vel ingen som vet hvem som faktisk skrev disse ordene på veggen men de er nå kjent som "Do it anyway".

Do it anyway....
People are often unreasonable, irrational, and self-centered.  
Forgive them anyway.

If you are kind, people may accuse you of selfish, ulterior motives.  
Be kind anyway.

If you are successful, you will win some unfaithful friends and some genuine enemies. mothertheresa
Succeed anyway.

If you are honest and sincere people may deceive you. 
Be honest and sincere anyway.

What you spend years creating, others could destroy overnight. 
Create anyway.

If you find serenity and happiness, some may be jealous. 
Be happy anyway.  

The good you do today, will often be forgotten. 
Do good anyway.

Give the best you have, and it will never be enough. 
Give your best anyway. 

In the final analysis, it is between you and God.  It was never between you and them anyway.

*****************************************************************************


Den opprinnelige og originale versjonen ble skrevet av Dr. Kent M. Keith i forbindelse med undervisningen hans. Han kalte det for de "The Paradoxical Commandments" og mente at dette var ord man burde bruke, og tenke på, i arbeidslivet.

The Paradoxical Commandments:

People are illogical, unreasonable, and self-centered.
Love them anyway.

If you do good, people will accuse you of selfish ulterior motives.
Do good anyway.

If you are successful, you win false friends and true enemies.
Succeed anyway.

The good you do today will be forgotten tomorrow.
Do good anyway.

Honesty and frankness make you vulnerable.
Be honest and frank anyway.

The biggest men and women with the biggest ideas can be shot down by the smallest men and women with the smallest minds.
Think big anyway.

People favor underdogs but follow only top dogs.anyway
Fight for a few underdogs anyway.

What you spend years building may be destroyed overnight.
Build anyway.

People really need help but may attack you if you do help them.
Help people anyway.

Give the world the best you have and you'll get kicked in the teeth.
Give the world the best you have anyway.

****************************************************************************

Hvilken versjon synes du er best?

Etter å ha lest begge to gang på gang sitter jeg igjen og tenker...
Når jeg tar meg selv i nakken og hever meg over andres misunnelse, gjør noe bra som ikke blir husket eller gir verden det beste jeg kan for så å bli sparket i trynet, så gjør jeg noe bra for meg selv og for andre. Selv om man er i ferd med å gi opp skal man alltid gi det beste av seg selv. Fordi man burde unne seg selv det. Å vike for andres misunnelse gjør deg svak. Stå for det du mener og stol på deg selv.

Nyt søndagen og sola. Det skal jeg...

***************************************************************************

Kjersti - OuiOui

Jeg er utdannet sexolog og gründer av ouioui.no. Jeg gir råd, veiledning og informasjon om hvordan nordmenn kan øke nytelsen og opplevelsen i seksuallive og jeg svarer på spørsmål som omfatter trender og utvikling i kvinner og menns seksualitet.

Search

Bloggdesign