hits

Oppskrift på nydelig gresskarsuppe

  • 08.07.2013, 22:39

Å lage suppe er ikke så vanskelig og gresskarsuppe er noe av det beste jeg vet! Etter Halloween er det en mengde gresskar til salgs for en billig penge, disse kan til fordel brukes i suppe. Ellers kan man selvsagt kjøpe gresskar på boks. 

Fordelen med å bruke gresskar på boks er at man slipper jobben med å hule ut og kutte gresskaret selv. I tillegg et gresskaret most slik at man forkorter koketiden noe. Personlig valgte jeg å gå for boksvarianten, jeg fant boksen på Ultra og den ser slik ut:For å lage gresskarsuppe trenger du: 

1 løk
1 hvitløk
1 chilli
2 dl fløte
Litt kyllingkraft
1 l vann
Salt og pepper
Litt rømme

Sånn gjør du:
Fres løken i en kjele sammen med olje. Når løken er gyllen putter du i hvitløk og chilli. La det frese i 30 sekunder. Ta i gresskaret, vann, kyllingkraft og fløte. La det koke i ca 30 minutter. Ta i salt og pepper etter smak, bruk stavmikser og jevn ut suppen.

 

Ta litt rømme på en skje og lag et fint mønster i suppetallerkenen før du serverer. Yums!!

 

Kjersti - OuiOui

Jeg er utdannet sexolog og gründer av ouioui.no. Jeg gir råd, veiledning og informasjon om hvordan nordmenn kan øke nytelsen og opplevelsen i seksuallive og jeg svarer på spørsmål som omfatter trender og utvikling i kvinner og menns seksualitet.

Search

Bloggdesign