hits

Restaurant Per Se, New York

  • 12.01.2013, 22:41

Mat er ikke bare nødvendig som føde. Det er kunst, det er spennende og om man får servert noe annet enn fiskeboller i hvit saus kan det være utrolig inspirerende. All ære til norsk husmannskost (jeg elsker fårikål og kjøttpudding) men når det kommer til smak og opplevelse stiller det seg dessverre litt i skyggen.

En av de råeste matopplevelsene jeg har hatt var på restauranten Per Se i New York. Ikke uten grunn har den 3 stjerner i Michelinguiden, å få et bord er ingen dans på roser, men om alt klaffer så er det vel verdt slitet! Per Se ligger ved Colombus Circle, i 4 etasje på Time Warner Centre. Restauranten er blitt benevt som "New Yorks beste" av The New York Times.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene på Per Se, alt fra velkomst til avskjed er så koordinert, så balansert og så nøye gjennomtenkt. Du reiser ikke fra denne plassen med en sur mine. Uansett hvor mye penger du legger igjen.


Pictures: Some are private and some are borrowed from https://plus.google.com/100493866072826029420/photos?hl=nn  

Kjersti - OuiOui

Jeg er utdannet sexolog og gründer av ouioui.no. Jeg gir råd, veiledning og informasjon om hvordan nordmenn kan øke nytelsen og opplevelsen i seksuallive og jeg svarer på spørsmål som omfatter trender og utvikling i kvinner og menns seksualitet.

Search

Bloggdesign