hits

En hund etter Halloween...

  • 15.09.2011, 21:46

Og den morsomme amerikaniserte høytiden nærmer seg med stormskritt. Satt og letet etter varme gensere til den firbente på nettet da jeg kom over disse kostymene... Djiiizes, jeg holdt på å le meg skakk!

Hva synes du om kostymene?

 


Ole Brumm... kremt


Denne hunden leter etter det sorte hullet i bakken, Helt fornøyd er den ihvertfalll ikke. Skjønner`n godt jeg :)Ridder på en hvit hest..? (eeehhhh)


Luke, I am your father.... (Dog Vader)
Brannmann Sam.


Shrek. Jepp, det finnes tydeligvis "Shrek" hundekostymer også.


Er du et kattemenneske så finner du kostymer til de også. I USA har de alt! Bildene er funnet her.


Kommer du til å kle opp hunden din til Halloween? Synes kanskje dette var litt i overkant av hva som sømmer seg. Hva synes du?Jannicke

15.09.2011 kl. 22:19
Dyr skal ikke ha klær etter min mening! Jeg har kun katt, men kunne aldri tenkt meg å tvinge på henne klær! Ikke ville hun godtatt det heller - heldigvis!
enig med henne over!

Mari

15.09.2011 kl. 23:07
haha den kattekostymen va morsom!

idapiah

16.09.2011 kl. 10:30
dakar...

Kjersti - OuiOui

16.09.2011 kl. 14:09
Jannicke: Jeg er til en viss grad enig. Men vår hund fryser så fælt om vinteren at vi er nødt til å ta på ham varmedekken. Og så bruker vi regndekken når det bøtter ned, men det er også fordi han fryser. Å kle dyr opp i "menneskeklær" Hollywood-style er jeg imot, jeg også. Bortsett fra kanskje en liten stund til Halloween.... :p
Kjersti - OuiOui

Jeg er utdannet sexolog og gründer av ouioui.no. Jeg gir råd, veiledning og informasjon om hvordan nordmenn kan øke nytelsen og opplevelsen i seksuallive og jeg svarer på spørsmål som omfatter trender og utvikling i kvinner og menns seksualitet.

Search

Bloggdesign