hits

Bleiekake til babyshower

  • 06.09.2011, 19:18
Babyshower er en realtaivt ny skikk her i Norge, men det er veldig populært i USA. På Wikipedia står det: "In some countries, a baby shower is a way to celebrate the pending or recent birth of a child by presenting gifts to the parents at a party. The term "shower" is often assumed to mean that the expectant mother is "showered" with gifts"

Heldigvis har nordmenn begynt å se glede og nytte i denne skikken. Det er ingenting som er så koselig som å samle venninne gjengen "en siste gang" før moren blir overlesset med gulp, bleier og våkenetter... 

I vår vennegjeng er det blitt tradisjon å arrangere babyshowers for venninner som venter barn. Det er viktig at dagen holdes hemmelig for den gravide slik at hun kan få en hyggelig overraskelse. Vi pleier å dele på oppgavene, men et godt tips er å servere kaker, brus og kaffe så alle får noe å bite i.Bleiekaker er et populært innslag på babyshowers, de er riktignok ikke spiselige, men de pynter opp. I tillegg til å være søte kan de også være veldig nyttige. En "tradisjonell" bleiekake lages av sammenrullede bleier og diverse babyting. 

Kaken på bildet over er av "medium" størrelse og inneholder bleier, en tåteflaske, en smekke, en bamse, en sutteklut, to smukker og tre par babysokker. 

Jeg synes det er skikkelig koselig å lage bleiekaker og om du skal i babyshower til en kollega, venninne, søster eller lignende er det bare å ta kontakt om du vil kjøpe en :)

Interessert?
Dette er kun en hobby og kakene lages på bestilling så beregn god tid. Det er fint om jeg får to uker på meg, men om du trenger den raskt og bor i Oslo/Akershus området kan det hende jeg kan hjelpe deg litt kjappere. Under finner du en betalingsknapp til bleiekakene. Ikke betal inn noe før du har fått en bekreftelse på at bestillingen er mottatt. Jeg begynner på kaken så snart vi er enige og kaken er betalt. Evt porto kommer i tillegg. 

Send meg en mail da vel :) (klikk her)

 

Størrelse
Farge

miliesblog

06.09.2011 kl. 19:40
Nice!

Hulda Marianne

06.09.2011 kl. 19:46
Cool ;D

mc1999

06.09.2011 kl. 19:55
stili blogg :D kommentera t bake ??:D

Marte

06.09.2011 kl. 20:03
hehe, den var kul :P

Christine

06.09.2011 kl. 20:10
Fikk en sånn til dåpen vi, var kjempeartig å få da vi aldri hadde sett sånn før:) Både et pent innslag på gavebordet, og så praktisk med alle bleiene og "stæsjet" :-)
Kjersti - OuiOui

Jeg er utdannet sexolog og gründer av ouioui.no. Jeg gir råd, veiledning og informasjon om hvordan nordmenn kan øke nytelsen og opplevelsen i seksuallive og jeg svarer på spørsmål som omfatter trender og utvikling i kvinner og menns seksualitet.

Search

Bloggdesign