hits

Blogg.no utvikler en iPhone app :)

  • 04.05.2011, 20:19Det er jo bare helt supert! Jeg ha savnet å kunne blogge for blogg.no gjennom telefonen. Mobilbilder som lastes opp er helt greit, men man har jo ikke mulighet til å redigere teksten uten å logge seg på uansett så jeg føler det har vært litt håpløst.

Mange bloggtilbydere har en løsning hvor man kan maile til bloggen sin slik at man kan redigere innlegget underveis, mens andre (som wordpress og bloggsoft) har utviklet mobilapplikasjoner. Og det er akkurat det blogg.no driver med nå! Sweet!!

De søkte etter app-testere og jeg kastet inn en søknad. Jeg er jo veldig glad i iPhonen min og digger alt som har med duppeditter, testing og vurderinger å gjøre så da jeg fikk svar fra blogg.no ble jeg i fyr og flamme. Jeg er en av de ti som får lov til å teste ut applikasjonen før den lanseres!!

Hva synes du en iPhone app fra blogg.no bør inneholde?
Ettersom jeg går ut i fra at dette er første fase trenger ikke blogg.no tilbakemeldinger og funksjonalitetsønsker ennå, men vi kan jo begynne litt smått allikevel? :)

Jeg ønsker meg en enkel app hvor jeg kan legge inn bilder og tekst, mulighet til å mellomlagre det jeg har skrevet for så å kunne poste det senere og mulighet til å laste opp filmer. (Som evt kan lagres på YouTube og vises på bloggen automatisk)

Hva ønsker du deg???


Printscreen av telefonen min. På min "sosiale medier" side er det good plass til en app fra blogg.no. Gleder meg!!
 

 

Åh, det hadde vært konge!

KarimaWærnes.blogg.no

04.05.2011 kl. 20:47
eple er noe dritt ka.. Htc er det nye

Pia Renate

04.05.2011 kl. 20:51
åå, jeg ELSKER det!

Må droppe javaopplastningen - slik at vi får lastet opp bilder/video bla..

This made my day ! :D

marlenestrandask

04.05.2011 kl. 21:02
kjempe fin blogg! :)

- kommentere tilbake?

Kjersti - OuiOui

05.05.2011 kl. 20:34
KarimaWærnes.blogg.no: Er ikke helt enig. De som tusler etter i andres fotspor kommer aldri til å gå foran... Endel av "konkurrentene" er jo bare hermegåser ;)

Kjersti - OuiOui

05.05.2011 kl. 20:35
marlenestrandask: Takk skal du ha, men jeg kommenter ikke bare for å kommentere. Dessverre. Stikker innom deg en dag og ser om jeg finner noe å lese, jeg (som jeg kan kommentere fordi jeg mener noe om det...) Ha en flotters dag! :)

bigandsmallmedusa

05.05.2011 kl. 22:13
håper virkelig det kjem en sånn app!!!

KarimaWærnes.blogg.no

08.05.2011 kl. 11:39
WFT hva mener du med det??? når jeg sier HTC er det nye, mener jeg at det er det som falt i smak hos meg.. men jeg har utrolig dårlig erfaring med iphone..

Cathrine

25.08.2011 kl. 16:40
Hei er det noe nytt med appen? Kommer den snart ut for oss andre og??

Kjersti - OuiOui

31.08.2011 kl. 10:49
Cathrine: Den er klar til nedlasting for lengst :) Bare søk etter den på itunes :)
Kjersti - OuiOui

Jeg er utdannet sexolog og gründer av ouioui.no. Jeg gir råd, veiledning og informasjon om hvordan nordmenn kan øke nytelsen og opplevelsen i seksuallive og jeg svarer på spørsmål som omfatter trender og utvikling i kvinner og menns seksualitet.

Search

Bloggdesign