hits

Velkommen sommer!!

  • 14.04.2011, 09:28

 


Da er det offisielt; den første sommerdagen er her!! Og selv om jeg måtte skrape is av vinduene på bilen i morges har jeg troen på at sommer`n er kommet for å bli. Gleder meg til lange kvelder, rødvin på terrassen og telting i skogen!! Etter noen småjusteringer så er jeg klar for å la sola skinne. Skal bare vaske bilen, skifte dekk, vaske huset, rydde bort vinterklærne, fjerne ugresset i hagen og male gjerdet.

I det tempoet om jeg jobber kan det nok hende at jeg blir sommerklar i august en gang... Det er så mye som skal gjøres og så lite tid. Jeg mener at man må kose seg litt underveis også, det kan jo hende det regner i morgen. Sant?

Derfor feirer jeg den første sommerdagen med å slappe av. Det synes jeg alle andre burde gjøre også! Å vaske og rydde kan vi gjøre i morgen ;)

Kjersti - OuiOui

Jeg er utdannet sexolog og gründer av ouioui.no. Jeg gir råd, veiledning og informasjon om hvordan nordmenn kan øke nytelsen og opplevelsen i seksuallive og jeg svarer på spørsmål som omfatter trender og utvikling i kvinner og menns seksualitet.

Search

Bloggdesign