Jeg simpelten elsker Panna Cotta! Det er enkelt og lage og smaker fantastisk godt. Om du har lyst til å spise noe annet enn bare riskrem i jula kan jeg anbefale deg å teste ut denne italienske nydeligheten 😉
Dette trenger du:
4 ½ stk gelatinplater
2 stk vaniljestang
7 ½ dl kremfløte
2 ½ dl sukker
Frosne bringebær og litt sukker evt kun pasjonsfrukt (best!)
Slik gjør du:
1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i 5 minutter. Skyll de godt og klem ut vannet.
2. Snitt vaniljestangene på midten, skrap ut frøene.
3. Kok forsiktig opp fløte, sukker, vaniljestangen og innholdet i den. Ta det av platen, kjøl i vannbad og ta ut vaniljestangen. Rør inn gelatinen.
Hell blandingen i seks små former eller glass. Avkjøl minst 3 timer før servering. Etter at blandingen har kjølnet og stivnet legger du på frosne bringerbær, rørte jordbår (så det blir en saus) eller innmaten fra seks pasjonsfrukter.
Jeg synes pasjonsfrukt er best fordi den syrlig smaken gjør seg veldig godt med den søte fløtepuddingen… Yummi!
*Flirer* Nei så overraskende at den kom, dere altså 😛
Håper vi snakkes snart, jeg har sladder 😉
jeg har en feeling for deg du hadde liket mitt utstyr som er like lang som underarmen din mmmm tenk deg det,du kan få den vis du vil
kan du ikke oppdatere litt oftere ?!
hei !! din blogger kjeeeempe fin! kan du ta en titt innom min blogg? 😀
Heei! : )
Sponser du noen?
I såfall kunne du tatt deg et titt inne på bloggen min, og om du har lyst kan du godt få sponse bloggen min. Jeg annonserer selvfølgelig for deg også på min sidemeny da : )
Nå har vi ikke sett noe fra deg siden i fjor.. 🙁 Vi daglige lesere savner deg!
Marit: Så koselig å høre Marit 🙂
Som du ser av det siste innlegget så slutter jeg dessverre i Kondomeriet den 1. februar. Derfor har det blitt veldig lite blogging i det siste. Jeg lover å komme sterkere tilbake om ikke så at for lenge! Stor klem!