hits

Jeg er avhengig.

  • 27.09.2010, 09:34Jeg trenger min faste dose hver uke. Jeg er hekta. Total avhengig.
Poledance er blitt en besettelse...


Hører jeg fengende musikk og har tatt et glass rødvin leter jeg fortvilt etter nærmeste stolpe. Om jeg hadde funnet en passende ville jeg nok ikke slengt meg rundt den, sånn i full offentlighet, men man vet jo aldri.

Til å begynne med trodde jeg det ville gå over. Jeg kunne høre sanger på radioen og forestille meg at jeg var på trening. Hvilke moves som passer inn i hvilke låter. Hvordan nettopp den strofen passer så godt sammen med en "corkscrew", eller kanskje en "fishhook med diamant" ville passet bedre?

Jeg husker jeg overnattet på hotell i forbindelse med jobben og brukte stålampen for å markere "stangen"  når de spilte Prince på radioen. Hjelp!

For å være ærlig hadde jeg ingen anlese om at denne treningsformen kunne bli så vanedannende. Men poledance er utrolig gøy. Ja, det koster en del penger men man får igjen så mye. Man gledes over å takle nye utfordringer på (og rundt) stangen, man føler seg mer sexy, får en bedre holdning og for en utrolig treningsøkt det er!

Poledance har ikke mye med stripping å gjøre. Men etter at man har prøvd det ut selv får man en ny respekt for de som bruker denne stangen som en rekvisitt for sitt levebrød.

Poledance anbefales herved. Og en strippestang hjemme i stua er det nok mange gutter som kunne tenke seg også. Tenk; en pose potetgull og en kald øl i hånda mens man slapper av i sofaen og ser på at dama driver på med "egentrening"...

Leah Renée Live, Laugh, Love

27.09.2010 kl. 15:40
Jeg har så sinnssykt lyst å begynne med poledancing :D!!

Tina Konradsen

27.09.2010 kl. 20:42
Vet du noe om hvor man får kjøpt slik stang? :) Helst en norsk side.

Elise Hæ

27.09.2010 kl. 20:50
åååh, det er skikkelig rått! kunne godt tenkt meg å dra på et kurs eller noe, bare for å ha prøvd ut det også :p fin blogg du har! :)
det er sykt tøft

Lilli

27.09.2010 kl. 22:18
Ser artig ut :)

oppivekt

27.09.2010 kl. 22:44
Hadde vært så dødskult å lære seg det!

olivia

03.10.2010 kl. 12:37
noen som vet hvor man får kjøpt en stang, de man kan feste i gulv og tak?? ikke de sammenlegg abre for de tåler ikke nok

Kjersti - OuiOui

03.10.2010 kl. 14:05
olivia: Ja, du kan kjøpe de på x-pole.com :)
Kjersti - OuiOui

Jeg er utdannet sexolog og gründer av ouioui.no. Jeg gir råd, veiledning og informasjon om hvordan nordmenn kan øke nytelsen og opplevelsen i seksuallive og jeg svarer på spørsmål som omfatter trender og utvikling i kvinner og menns seksualitet.

Search

Bloggdesign