hits

Et mirakel, Jan Thomas...?

  • 28.09.2009, 10:37

Danse Gyda er gravid og Jan Thomas uttaler at det er et mirakel... Vel, det må nok sterkere lut til for å kalle en graviditet et mirakel (selv om det selvfølgelig er et underfundig fenomen) Graviditeter er noe som foregår hver eneste dag i hele pattedyr kolleksjonen....

Hadde Gyda blitt gravid sånn "helt av seg selv", eller Jan Thomas selv var blitt gravid, ville jeg vært enig i å kalle det et mirakel. Men det er vel ikke helt tilfelle, eller hva? ;)

Uansett Gyda, lykke til videre med graviditeten. Så frisk og sporty som du er kommer dette til å gå som en lek! Og lykke til med en evt adopsjon Jan Thomas. Går planene igjennom håper jeg du og Christoffer kan gi barnet litt flere verdier enn mote og make up, men det tror jeg nok kommer til å gå seg til. Dere kommer sikkert til å bli flotte foreldre alle i hop! :)


janthomasoggyda

Jonathan Wolf

29.09.2009 kl. 14:23
Det hadde mer overrasket meg mer om Jens Stolteberg ble gravid enn Jan Thomas;)

elle

11.10.2009 kl. 12:30
man kan aldri vite hva slags kroppslige skavanker man har..... endometriose, bare en eggstokk etc. kanskje det virkelig er et mirakel! :)
Kjersti - OuiOui

Jeg er utdannet sexolog og gründer av ouioui.no. Jeg gir råd, veiledning og informasjon om hvordan nordmenn kan øke nytelsen og opplevelsen i seksuallive og jeg svarer på spørsmål som omfatter trender og utvikling i kvinner og menns seksualitet.

Search

Bloggdesign